evet canım çocuk durumuda var ama ilişkide değerli hissedildiğini önemsendiğini hissetmek için ciddi bi adım atılmasını beklemek en doğal hakkımız kaç yaşında olursak olalım sonuçta liseli aşık değiliz birlikte yuva kurup tadını çıkarmak varken bu şapşal erkekler niye erteler anlamıyorumİnanın böyle düşünüyorum ben de, sonuçta biz kadınlar için evlilik-çocuk belki 2.-3. Çocuk için yarıştığımız bir zaman var sonuçta.
canım cevap belki seni tatmin etmemiştir ama konuştuğun için biraz rahatladığını düşünüyorum. Belki onunda aklında yoktu bu konuşma biraz düşünme fırsatı bulunca tekrar konuyu aç derim hatta hafif laf atarak takılarak bakalım ne diyecek. eğer gayret ediyosa istekli gibiyse düşüncen değişebilirBu arada güncelleme:
Şu an farklı şehirlerdeyiz, bu konuşmayı mesajla yapmayacağım dedim ama ucundan da olsa konuyu açtım. Çünkü gerçekten kafamı çok bulandırıyor ve burada sizlerin de fikirlerini aldıkça endişelerimde yersiz olmadığımı anladım. Bu ilişkiyi benim kadar ciddiye almadığından, gelecek planı, hayaller kurmadığımızdan sitem ettim. Sürekli olarak olacak zaman herşeyin ilacı dedi. Sinirlendim, belirsizlikten hoşlanmadığımı ifade ettim. 10 ay gibi bir süreden bahsetti (iş gereği) bu konuyu yüzyüze konuşalım dedi, tamam dedim ve konuyu bitirdik.
Tam rahatlatmadı tabi ama en azından biraz olsun onun aklına bu düşünceyi sokmak bile rahat nefes almamı sağladı. Yüzyüze görüştüğümüzde tekrar konuşacağım, dün attığım o kadar büyük adımdı ki kendim için bunun devamını getirmeliyim. Kimse için ne kadar seversem seveyim kaybedecek zamanım yok.canım cevap belki seni tatmin etmemiştir ama konuştuğun için biraz rahatladığını düşünüyorum. Belki onunda aklında yoktu bu konuşma biraz düşünme fırsatı bulunca tekrar konuyu aç derim hatta hafif laf atarak takılarak bakalım ne diyecek. eğer gayret ediyosa istekli gibiyse düşüncen değişebilir
Yüzyüze konuşacağız, henüz bir karara varmadımadamı sevmedim. niyeti olsa ‘nilceren 10 ay sonra işle ilgili bir durumum var şu 2 3 aylık süreçte adını koyalım. işinin durumuna göre de düğünü planlarız’ demeliydi. 10 ay sonra bu işlere girişmektense ağır ağır keyifle biterdi.
İnsallah herşey gönlünüzce olurYüzyüze konuşacağız, henüz bir karara varmadım
Uzaktan bi ilişkiyi yürütmek çok zor ben de zamanında yaşadım eşimle .. evlilik konusunda ise kendiliğinden gelişti o şakayla karışık takılıyodu evlenirsek şöyle olur böyle yaparız muhabbetleri ediyordu yani bi teklifte bulunmadı ama yani hep bi evlilik lafı vardı biz 20li yaşların başındaydık belki çocukça ondan öyle davranıyorduk siz şu an ikiniz de olgun insanlar olduğunuz için belki erkek arkadaşınız da nasıl konuyu açacağını bilmiyodur ya da sizden olumsuz cevap almaktan çekiniyodurMerhaba, 1,5 yıldır süren bir uzak mesafe ilişkim var. 30 yaş üstüyüz ikimiz de, mesleğimiz birikimlerimiz var. İlişkiye başlarken de evlilik amacı ile tanışmıştık. Ama gelin görün ki daha aramızda evlilik muhabbeti geçmiyor. Ben de gururuma yedirip evlenmeye meraklı kadın imajı çizmemek için bir şey soramıyorum. Evlenenlere sormak istiyorum, ilk adımı atmadan bu konulara nasıl geliyorlar? Evlilik teklifi falan beklemiyorum ama sadece kısa ya da uzun vadeli olarak (seneye evleniriz, nişanlanırız vs...) gibi bir şey duymak ve planlamak istiyorum aslında.
Amin, çok teşekkür ederim. Hepimiz için inşallah.İnsallah herşey gönlünüzce olur ❤❤
Ben artık akıl edemediğine ve bu konuda benim yönlendirmeme ihtiyaç duyduğuna karar verdim. O yüzden bu olay ders oldu, kendisinden bir şey beklemiyorum harekete geçmesi için, bir sonraki konuşmayı yaptığımızda da olumlu-olumsuz tavrına göre ilişkiye yön vereceğim.Uzaktan bi ilişkiyi yürütmek çok zor ben de zamanında yaşadım eşimle .. evlilik konusunda ise kendiliğinden gelişti o şakayla karışık takılıyodu evlenirsek şöyle olur böyle yaparız muhabbetleri ediyordu yani bi teklifte bulunmadı ama yani hep bi evlilik lafı vardı biz 20li yaşların başındaydık belki çocukça ondan öyle davranıyorduk siz şu an ikiniz de olgun insanlar olduğunuz için belki erkek arkadaşınız da nasıl konuyu açacağını bilmiyodur ya da sizden olumsuz cevap almaktan çekiniyodur
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAmin, çok teşekkür ederim. Hepimiz için inşallah.
Ben artık akıl edemediğine ve bu konuda benim yönlendirmeme ihtiyaç duyduğuna karar verdim. O yüzden bu olay ders oldu, kendisinden bir şey beklemiyorum harekete geçmesi için, bir sonraki konuşmayı yaptığımızda da olumlu-olumsuz tavrına göre ilişkiye yön vereceğim.
Amin, hepimizin. Bu tarzdaki mesajlar öyle mutlu ediyor ki. Gerçekten olsun diye diretmiyorum, hayırlı olacaksa olsun. Sizin hakkınızda da ne istiyorsanız hayırlısı olsun inşallah.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤
Çalıştığı sektör buna müsait olduğu için ben sizin kadar şüpheci yaklaşamadım olaya. Bakalım bir konuşalım ne karar veririz bilemiyorumYalnız adam şimdiden bahaneyi hazırlamış kafadan 10 ay koymuş. Sen de hazırla kendini bahanelere. O iş belirsizlikleri, maddi belirsizlikler vs hic bitmez. 10 ay sonra o biter başka bi sıkıntı başlar. Önce bi istemeye gelirler nişan yaparsınız. 10 ay sonra onun işinde değişiklik olursa ona gore planlarsiniz evliliğinizi. Yani ona göre yol haritası çizersiniz. Ama bu su an nişan yapmaya engel değil. Bunu ona getirin mutlaka.
Çok yuvarlak cevap vermiş.Bu arada güncelleme:
Şu an farklı şehirlerdeyiz, bu konuşmayı mesajla yapmayacağım dedim ama ucundan da olsa konuyu açtım. Çünkü gerçekten kafamı çok bulandırıyor ve burada sizlerin de fikirlerini aldıkça endişelerimde yersiz olmadığımı anladım. Bu ilişkiyi benim kadar ciddiye almadığından, gelecek planı, hayaller kurmadığımızdan sitem ettim. Sürekli olarak olacak zaman herşeyin ilacı dedi. Sinirlendim, belirsizlikten hoşlanmadığımı ifade ettim. 10 ay gibi bir süreden bahsetti (iş gereği) bu konuyu yüzyüze konuşalım dedi, tamam dedim ve konuyu bitirdik.
30ların başındayım. Bundan sonra ima ile bir şey anlatmaya çalışmayacağım, dümdüz soracağım kendisine diğer türlü iki kere yıpranıyorum çünküÇok yuvarlak cevap vermiş.
Siz şu an kaç yaşındasınız?
Eğer 30lu yaşların sonu ise süreyi çok uzatmamak lazım.
Burnuma iyi kokular gelmedi.
Arada evlilik konusu açın mesela kızımız olsa şöyle yapsak..evlensek buraya balayına gitsek deyin.. bakalım telefonda tepkisi ne oluyor..
Iyi gözlem yapmanız lazım.
Mantıklı. En çok insanı belirsizlik yorar.30ların başındayım. Bundan sonra ima ile bir şey anlatmaya çalışmayacağım, dümdüz soracağım kendisine diğer türlü iki kere yıpranıyorum çünkü
Aynen canım için rahat olsun inan olmuycaksa bişey olmuyo ben de bi ilişkimde bunu yaşadım ne kadar gayret ettiysem olmadı ama inan aradan zaman geçti ve iyiki olmamış diyorum olacaksa da bişekilde oluyo herkonuda değil ama bu ilişkilerde biraz akışına bırakmak lazım diye düşünüyorum sen bi adım atmışsın şimdi bakalım neler olcak ne olursa olsun hakkında hayırlı olan olacak bunu unutmaAmin, hepimizin. Bu tarzdaki mesajlar öyle mutlu ediyor ki. Gerçekten olsun diye diretmiyorum, hayırlı olacaksa olsun. Sizin hakkınızda da ne istiyorsanız hayırlısı olsun inşallah.
Sormalısınız tabiki ama yüz yüzeyken ya da uygun ortamda sormalısınız? Cinsel hayatınız ne durumda peki?açıkçası 30 yaş üstünde olduğum için panik yapıyorum, daha önce evliliğe gider sandığım ilişkimde evlilik düşüncesinin olmadığını öğrendiğimde çok geç hissetmiştim.Sanırım o ilişkiden kalan korkum var. Konuyu ben açsam saçma mı olur?
Telefonda bir ön konuşma yaptık, daha sonra yüzyüze de konuşacağız. Cinsel hayatımızın bu konuyla ilgisini anlayamadım neden sordunuzSormalısınız tabiki ama yüz yüzeyken ya da uygun ortamda sormalısınız? Cinsel hayatınız ne durumda peki?
Telefonda bir ön konuşma yaptık, daha sonra yüzyüze de konuşacağız. Cinsel hayatımızın bu konuyla ilgisini anlayamadım neden sordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?