Evlilik adımlarını atmak

Senin konuyu okurken bir an ben yazdım zannettim. O derece benzeriz. Benim de 1.5 yildir uzaktan ilişkim var. 31 yaşındayım ve bu olayları bir türlü konuşmayan bir adam var. Sonuç ben konuşmak zorunda kaldım. Yine belirsiz bıraktı. Bu sefer ara ara ben yine sormak zorunda kaldım. Olacak tabi modunda hep.. hala evlenmeye çalışıyorum şaka gibi. Sevdik düştük eline bir kere... en son berbat bi evlilik teklifi aldım zorla.. beni bilenler biliyor işte. Yani sen umarım benim durumlarima düşmezsin. Insanin onuru gururu kırılıyor. Ama anladığım bir sey varsa kadının durtmesiyle cok zor bu işler. Evlenmeyi dusunen erkek 6 ayda kendini belli ediyor. Biz cok vakit harcamışız bunlara.. konuşmanın sonucunu merakla bekliyorum :)

Hele ki siz bu niyetle tanıştırılmışsınız.. Ben de merak ediyorum sonucu..

Kendimize hem çok üzülüyorum hem çok kızıyorum aslında, bu konuyu burada okusam ‘bırak git kızım deli misin ne uğraşıyosun?’ Diye yorum yapardım muhtemelen

1.5 yıl yeterli süre. Konuyu açma. Bırak gitsin. Niyeti olsa bahsederdi.
Konuşma amacım onu evliliğe ikna etmek üzerine değil de planlarını öğrenmek üzerine olacak aslında, yani bu konuşma sonucunda ilişkiye devam edip etmeyeceğimi öğrenmek istiyorum.

Konuşma amacım onu evliliğe ikna etmek üzerine değil de planlarını öğrenmek üzerine olacak aslında, yani bu konuşma sonucunda ilişkiye devam edip etmeyeceğimi öğrenmek istiyorum.

Bence de mutlaka konuşun en azından netleşirsiniz açık olarak söyleyemem derseniz burdaki öneriler gibi ona hissettirin. Ben 1 aydır biriyle görüşüyorum ilk günlerden evlilik lafını açmaya başladı. Böylesi de çok erken geldi ne oluyor diyor insan yine güvenemiyor.
belki konuyu açmıyor ama öyle bi düşüncesi var ketum belkide. Bilemeyiz en güzeli sormak inş güzel olur herşey sizin için. Bende sizin yaşınızdayım çok iyi anlıyorum sizi.

Kesinlikle, çok erken davrananı da ağırdan alanı da ayrı düşündürüyor. Bu konuyu burada paylaşıp fikirler aldıkça en açık haliyle konuşmaya karar verdim. Sizin için de benim için de hayırlısı olsun inşallah. Hep iyilerle karşılaşalım.

Ne zaman konuşacaksınız ?

Evlenmek isteyen bunu açık açık söyler her türlü anlarsınız zaten plan yapar size sunar sizi yoklar.

Evlendikten sonra... diye başlayan hayaller olur, evlendikten sonra şuraya gideriz, şunu yaparız, ya da çocuğumuz olsa ismi şu olabilir, şöyle olur, sana benzer vs.
Sevgililik sürecinde evlilik niyetinin başlangıcı genelde bu sohbetlerdir.

Ne zaman konuşacaksınız ?
Yüzyüze görüşebildiğimiz ilk buluşmamızda, telefonda konuşmak istemiyorum. Yüz ifadesini de görmek istiyorum.
Evlenmek isteyen bunu açık açık söyler her türlü anlarsınız zaten plan yapar size sunar sizi yoklar.
Ya evet aslında, ama en başından tanışma şeklimiz falan daha ciddi olabileceğini düşündürmüştü bana.
Sormanız evlilik meraklısı olduğunuzu göstermez. Bence sorun eğer öyle bı hedefi yoksa neden zaman harcayacaksınz.
Kesinlikle artık sevgililikle flörtle zaman kaybetmek istemiyorum.

Haklısınız utanacak mı sevinecek mi tedirgin mi olacak görmek lazım. Öteki türlüsü haksızlık olur kafanızda hep soru işareti kalır.

Aminnn

Bence konuyu acmalısın mesajla değil ama .Ne kadar daha bıyle gıdecek?Eğer benımle ılgılı ciddi dusuncen yoksa tolumuza bakalım.Kısa ve net ol canım .Bunda bişey yok.Meraklısı glnda degılsın.Bunlar gercekley.

Canım bencede konuş ve yoluna öyle devam et.Emin ol kimse için hayatı ertelemeye deymiyor bende 30lu yaşlardayım ve bekarım bende olmuycak kişiler için karşıma çıkan insanları reddetmişim ve zamanla anladım.
Eğer yanında olmak istiyorsa artık bir adım atması lazım yoksa siz kendiniz için bi adım atın yeni bi yol çizim kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…