Evlilik arifesinde adamın çocukları ve eşi olduğunu öğrendim

Adam ilişkiye bile yalanlarla başlamış. Muhtemelen düğüne 2 hafta kaldı ne zaman nikah tarihi alacağız diye darladın adam mecbur kaldı itiraf etmeye. Madem evliliği bitmiş ne diye boşanmamış karısından? Çünkü sizinle buluşmaya gelirken kirli donlarını birinin yıkaması lazımdı. İki yetişkin oğlu var adamın sen sanıyor musun ki evlenince sana huzur verecek o çocuklar, birde kız çocuğunuz varmış.

Millet düğün günü ayrılıyor sizin daha 2 haftanız var ne diye ayrılmaya çekiniyorsunuz? Soran olursa aldatıldım diyin olsun bitsin.

Eşinden ayrılmayan adamla düğün mu yapacaksınız?müge anlı nin da dediği gibi.nikah yok,esi olmayacaksiniz sadece eglenirsiniz o kadar...burada akıl alınacak bir mevzu göremedim.cevap net; ayrilacaksiniz..

Sizi isteme sırasında falan ailesinden de insanlar vardı değil mi? Hiç açık vermemisler helal olsun 😂 hepsi birbirinden oyuncu :oha:böylesi kolay bulunmaz.
Evet ya birde işin bu kısmı var...hiç ailesinden birisi gelmedi mi?adamın anası babasi kardesi vs yok mu?kimse nasil birşey demez

hala tereddüt edip sorduğunuza göre karar vermişsiniz sadece destek bekliyorsunuz. bize de hayırlı uğurlu olsun demek düşer. ikinciyim diye düşünmeyin böylesine gönlü geniş bir adamın 3 bilemedin 4 tane daha eş veya eş adayı vardır yalnız da değilsiniz paylaştıkça çoğalırsınız mutluluklar dilerim.

Beyefendiden acilen ayrılın. Düğün masrafları da boşa gitmesin zaten bir salon tutulmuştur. Gelsin akrabalar, komşular ''kurtuldum'' diyerek eğlenin.

Bence düğünü yap altınları topla sonra evli olduğunu yeni öğrenmiş gibi yap. Ama onlar daha uyaniksa oğullarını yanına alıp kapına dayanirlar, o zaman ne yaparsın bilmem. En iyisi yap düğünü otur kumanla bu saatten sonra düğün iptal edilirse ayıp olur, zaten nikah neymiş?
Düğünü yap altınları topla fikrini sevdim.
Kandırmak öyle değil böyle olur.

Back
X