Evlilik arifesinde adamın çocukları ve eşi olduğunu öğrendim

Bu gerçek mi diye sorgularken aklıma şey geldi.
Adam İstanbul'da evli çocuğu var .
İş için Anadolu şehrine gidiyor orada üniversiteden genç bir kızla tanışıyor aşık olduk diyor ve evlenme teklifi ediyor.
Kızla imamnikahi kiyiyor gelinlik vs giyiyor normal evli gibi pozlar veriliyor ve bu kız da hamile .
Bayağı düğün yapıyorlar.
Sonra kız kadına resim atıyor kocamın peşini bırak diye nikahlı karısı öyle öğreniyor.
Show haberdeydi.

Adam profesyonel yalancı .. Ne demek bir şansı hak ediyor mu ? Neyin şansı ! Kaçarak uzaklaşın... Temeli yalan üzerine kurulacak bir yuva mutluluk getirmez ..

Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
İnsanları bekletmek olmaz tabii
umarım hayalinizdeki düğünü olur

Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
siz iyimisiniz evli olduğunu çocukları olduğunu saklayan bira damla evlenmeyi yani kuma hayatınımı düşünüyosunuz kızınıza yazık yapmayın

Geçen TV de vardı bu tarz bir olay. Adam karısından boşanmadan başka bir kadına davullu zurnalı düğün yapmış. Karısı da benden boşanmadan nasıl böyle birşey yapar diyordu ve diğer metresin ailesinin de haberi vardı adamın boşanmadığından. Ama kabul etmişler. Nasıl bir mide varsa artık.
Burası Türkiye, artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Sizin de yapacağınız şey belli. Böyle yalancı, karakter yoksunu bir herifle ömür geçiremezsiniz değil mi?! 🤬

Siz düğünü sevgiliyle beraber yaşamayı kutlama etkinliği falan mı sanmıştınız da nikah için gün almadan düğün hazırlığı yaptınız?
Adamın evli olduğunu başından beri biliyordunuz bence. "Bilmiyordum desem kaç kişi inanır" diye araştırma mı yapıyorsunuz?

Sorulacak şey mi bu? Neyine şans vereceksiniz, adam hem karısını aldatıyor, hem size söz veriyor, hem yalan söylüyor..
Boşanma olayı da kesinlikle yalan. Sakın kanıp inanıp böyle bir yola girmeyin. Kapatın bu defteri Allah aşkına.
Düğün ne zaman diye soranlara da söyleyin açıkça meğer evliymiş kötü birisiymiş diye.
Sizin utanılacak birşeyiniz yok ki..

Bu soruyu sormanız bile hata 😞 Allah aşkına adam tek ayağının üzerinde kırk yalan söylemiş.. Eski eş, çocuk saklanacak şeyler mi ? Ayrıca kızınız varmış , böyle güvenilmez bir adamla aynı çatı altına sokmayın ✋
Ayrıca evli adamla nasıl evleneceksiniz! Adam sizinle karısını aldatıyor bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.

Nasıl bir düğün bu? Resmi değil o halde. Nüfus cüzdanını verdiğinizde evlenmenize mani yoksa nikah tarihi veriyorlar. Türkiye Cumhuriyetinde resmi olarak 1 kişiyle evli olabiliyorsunuz.
Aile arasında söz gibi bir şey mi sizin bu düğünde.

Sevgilinizin karısının yanına giderken bir çiçek çikolata yaptırın, Allahın emri ile adamı karısından istersiniz. Ondan sonra da yapılacak eğlence ile bana göre metres, size göre dini nikahlı eş olaral hayatınıza mutlu mesut devam edersiniz.

Şimdiye kadar boşanmayan adam şimdiden sonra hiç boşanmaz. Resmi nikahı unut, anca kuma gidersin. '' Boşancam aşqım seni alcam. '' diye diye karısı 3.ye hamile kalmasın dikkat et, hey Allahım.

Geçen TV de vardı bu tarz bir olay. Adam karısından boşanmadan başka bir kadına davullu zurnalı düğün yapmış. Karısı da benden boşanmadan nasıl böyle birşey yapar diyordu ve diğer metresin ailesinin de haberi vardı adamın boşanmadığından. Ama kabul etmişler. Nasıl bir mide varsa artık.
Burası Türkiye, artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Sizin de yapacağınız şey belli. Böyle yalancı, karakter yoksunu bir herifle ömür geçiremezsiniz değil mi?! 🤬

Konu sahibinin durumu bu örnekten beter yalnız.
O haberde en azından bir boşanma davası ve niyeti vardı da sonuçlanmamıştı. (Hatalıysam düzeltin)

Jet hızıyla yarın sabah karar verip protokol bile hazırlasalar dava kararı düğüne yetişmez. Eş çekişmeli açsa yıllar sürer zaten dava.

Tabi burada eşin boşanmaya niyeti var mı onu bile bilmiyoruz. Kocanın evlilik bitti demesini geçelim.

İmam nikahını boşverin, konu sahibinin kızıyla ortada dımdızlak kalmasını sağlamaktan başka bir işe yaramaz. Evden pay almayı nafakayı vs unutun.

Konu sahibinin ailesinin onayı da yok o haberde o ailede o yüzsüzlük vardı. Kızının böyle gitmesini kabullenecek aile çok azdır.

Bugün kötümser mesajlar yazıyorum ama konular ondan da beter. Biraz koruyun kendinizi konu sahibi bir kızınız da var böyle hatalar yapacak lüksünüz yok.

Üçlü koalisyonlar pek sağlam olmuyor ama belki siz başarırsınız

Evlilik eğer resmi olarak bitmemişse bitmemiştir. Yalanlarla gizliliklerle kurulan bir ilişkiden fayda gelmez.çok büyük yalanlar var ortada . Dünyadan bi habersiniz. Düğün bekleyen beklesin sonradan üzüleceğinize şimdiden üzülün ve yol verin o kişiye.

Herkes düğün bekliyor diye yalancı bi adamla evlenmeyeceksiniz herhlde?

Back
X