Evlilik arifesinde adamın çocukları ve eşi olduğunu öğrendim

Yapmayın Allah aşkınıza .
Daha ne yapabilir düpedüz kandırılmışsınız.
Yalan söylemiş size ötesimi var öyle eften püften den de değil evli olduğunu saklamış yapmayın bunu kendinize.

İki seçeneğiniz var.
Ya onurunuzla ayrılacaksınız ya da metres olacaksınız.

Bitmiş evlilik hikayelerini geçelim erkekler bütün aldattığı kadınlara aynı şeyi söylüyor zaten. Ortada dava bile yok anladığım kadarıyla karşı taraf ilişkinizi göstererek zina sebebiyle tazminat isteyebilir. Elbette çocuklar nedeniyle nafaka da verilecek, görüş günleri olacak.

Tabi bütün bunları gizlediğiniz için anne babanız da çıldıracak oturup neden metres olmayı seçtiğinizi açıklayacaksınız.

Tabi size nikah falan da kıyılmayacak, düğün partisini yaptıktan sonra en iyi ihtimalle 3 boşol ile kapıya koyabilecek. Yasal haklarınızı (ev, araba vs) unutun.

Kendi seçiminiz...

Kızım var derken babası bu adam mı yoksa başka biri mi?

Kizlar merhaba okula baslicak kizim var calisiyorum ve hafta sonu ingilizce kursuna gitmek istiyorum cocugu ihmal etmek konusunda vicdan azabi yasiyorum bana yardimci olun
2014 yılında şöyle bir konunuz var. Buradan bakınca koca meraklısı, cahil ve saf birine benzemiyorsunuz aslında. Aradan geçen yıllar neyi değiştirdide bugün böyle akıllara zarar bir konu açtınız?

Nikah dairesinden gün alamazdınız zaten ne düğünüymüş??
Zaten nikahsız olarak metres olacaktınız, arada fark yok, eleminizi kederinizi düğünde oynayarak atarsınız kgrg.

ya bide bu var dimi. nikah için gün almamışlar zaten alsalar ortaya çıkardı. demek konu sahibesi de evlilik düşünmüyor sevgili olarak yaşayacaklardı ele güne karşı düğün yapıp.

Düğüne 2 hafta vardı diyorsunuz..ama nikaha şu kadar zaman kalmıştı dememişsiniz ?! Daha önce evlilik de yaşamışsınız nikah işlemlerinin çok önceden ve resmi olarak başlatıldığını biliyorsunuzdur herhalde..bu sürece girmiş olsanız adamın evli olduğunu zaten resmi kanladan öğrenirdiniz

Uff sacmalamayin ya evlenip bosanmis insanlarin helede cocugu varsa daha akilli olmalarini bekliyoruz ama olmuyorlar malesef

Yalanla başlayan bir ilişki ne kadar sağlıklı sizce.Bu adam ayrılmaya zaman mi bulamamış.Cicuk kandırır gibi aklınızı başıniza toplayın

Overlok makinesi gibi ayağına gelmiş adama güle güle deme fırsatı.daha ne bekliyorsunuz ki resmen sizi kandırmışlar ben olsam güvenin olmadığı bir ilişkiyi çoktan bitirirmiştim

İyide adam başkasıyla nikahliyken ne düğünü onu anlamadım 🙄
Ayrıca böyle koca adayları bir daha ele geçmez sıkı sıkı sarıl gerekirse metresi ol:işsiz:ki oyleymissinde

Hayır düğünde nikah da kıyılıyor bildiğim kadarıyla beyaz elbiseyle yapılan bir parti değil.

Koca düğün ahalisi niye nikah memurunun ortada olmadığını farketmeyecek mi?

Ayrı kıyacağız diye yalan söylemek de işlemez, anne baba o nikaha da gelmek isteyecek sonuçta.

Konu sahibi düğün diyor, halbuki en basit çözülecek kısmı o.

Biraz düşündüm de akrabalardan habersiz kuma/metres olmak epey zor işmiş yahu. 😅

Gerçekten inanamıyorum hala soruyor musunuz bunu? Ne dememizi bekliyorsunuz, ay tabi düğünü iptal etme hatta nikahlı karısını da davet et mi diyelim? Allah akıl fikir versin...

Siz nikahsız sadece düğünle evlenmeye razıyken bize söz düşer mi? Yalancı, çıkarcı, ailesini aldatan biriyle mutlu olurum diyorsanız eş dost düğün bekliyor diye evlenin tabi ki..

Kusura bakmayın da siz bu zihniyetle kızınızı nasıl koruyacak, değerli hissetmeyi ve doğruyu öğreteceksinz?

Siz bilmeseniz de adamın ailesi sizi biliyordur kesin :işsiz:

Bir cihaz alırken 10 saat düşünüyoruz araştırıyoruz garantisi varmı varsa ne kadar diye alanlar memnun mu diye 10 tane alan kişinin yorumlarını okuyoruz ama siz evlilik aşamasına geldiğiniz adamın evli ve boyu kadar çocukları olduğunu düğüne 2 hafta öğreniyorsunuz. Bence öğrendiniz ama cahillik mutluluktur diyip görmezden geldiniz gibi..

Back
X