Aşk yalnızca ALLAH'a duyulur.İnsanda ki bir anlık tutlmadır.Evlenirsin.Çocuk dünyaya gelir.Bi an için herşey durur yalnızca 3ünüz gerçekmişsiniz gibi gelir.Aylar geçer ,ilgi azalır.İHANETE uğradığını anlarsın.Ne sevgi Kalır Ne de uydurduğumuz AŞK.Geriye sadece çocuk kalır.işte herşey onun için tekrar başlamalı ...
Yaşım 21 sözde ama 40 a merdiven dayamış gibi yaşadım hayatı.kısaca özetledim..takdir sizin ..ben bunları yaşadım..zaten şu anda da dışarda kendisi..bizi bitirmeye çalışanlarlar birlikte..ESRAR-ALKOL..Allah size yaşatmasın Hepimizin evliliğine dirlik ve hidayet versin....
Evlendiği halde her gün sırılsıklam aşık gezeceklerini mi sanarak evleniyor bu insanlar anlamıyorum ki.
Kısacası, ne olacağıdı!
bizde bebek sahibi olmadan önce daha cok geziyorduk egleniyorduk, simdi de cocukla egleniyoruz.
bence eger kari koca olarak sohbet edebiliyorsaniz iki lafin belini büküyorsaniz kimse kimseden sikilmaz. yani bu milletteki tatminsizlik doyumsuzluk heran aksin arama durumu da beni yoruyor, yok cicek almadin aman mum esliginde yemek yiyelimv.s tv bize ne dayattiysa onla mutlu olacagimizi saniyoruz.
cocugun olmus daha ne , ben ilk zamanlar bi saniye oglumdan ayrilamiyordum hala öyleyim , rahat edemiyorum ilk zamanlarda daha beterdim tabi simdi daha iyiyim, Annelik duygusu insanin cocuguna duydugu sevgi bütün asklardan daha güzel. ona sarilmak ilac gibi yavrum benim .
bi arkadas da cok güzel söylemis , tek ask Allah"a duyulur, cünkü insan dedigin acizdir , zayiftir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?