Evlilik aşkı öldürmesin

Evde neler yapabilirim? Ona sevgimi nasıl gösterebilirim

İşten geldiğinde aylardır görüşmemiş gibi kocaman sarılıp öpüşebilirsiniz.
Sonra oturup halini hatrını sorup öpüşüp koklaşabilirsiniz.
Yemek sofrasında günün kritiğini yapıp eğlenceli şeylerden bahsedebilirsiniz.
Biz olabildiğince temas halinde olmaya çalışıyoruz tabi bizde çocuk yok
Sizinkiler ne kadar fırsat verirse...
Sonra mesela aynı anda yatıp kalkmaya çalışın derim.
Gün içinde mesajlr atabilirsiniz :)

Biz bugün yağmurda arabayı eve yakın bi sokağa çekip içinde 1 saat sohbet ettik
Eşim bi kadeh bişey içti ben de meyvesuyu
Keyfimiz yerine geldi evimize geldik, evde oturup yapınca aynı zevki alamıyoruz.

kendimce dert goremedım..hayat hep aynı heyacanla gitmez...ozonuzde sevgi varsa ask varsa zaman zaman goruntude olmasa ne olur...goruntude ask olup ozunde olmayıp gosterıs olmasından ıyıdır.

Beraber başbaşa vakit geçirin . Sevgili iken ne yapıyorsanız onu yapabilirsiniz . Beraberken de çocuklardan bahsetmeyin . Başbaşa bir yemek ayarlamakla başlayabilirsiniz mesela .

Yardım almıyorum.
Aynı zamanda iki şehirde iki evde yaşıyorum :)
Sürekli eşya toplamak yordu biraz.
Onun dışında gün boyu ihtiyaç karşılıyorum ve bu rutinin içinde bazen imdaaaaaaatt diye bağırasım geliyor.

Bir de büyüğün tuvalet eğitimi sıkıntılı oldu. Su an 3 yaşının bitmesine 1 ay var ben biz yeni
‘Ama kardeşim de bezleniyoooooeeerrr’ tribinden çıkabildik.

Dışarı çıkabiliyor muyum? Evet ben çıkıyorum.
Hatta arabayla 5000 km tatil yapacak kadar çıkıyorum
Ama ben ilk çocuğum 3 aylıkken ezmeye başladım. iki çoçuğun da pasaportları 1 aylıklarken çıktı :)
O yüzden pek ölçüt sayılmam.
Günlük dışarı çıkarken dikkat ettiğim,
bir restoran/cafe ye gideceksem çocuk oyun alanı olması.
Açık hava yerler daha işime geliyor
Ve mümkün mertebe çocuklu arkadaşlarla vakit geçiriyorum.
Avm ye yalnız gitmiyorum, çocuklar oralarda başka şeylere dönüşüyor hatta genelde internetten alışveriş yapıyorum.

Daha sıradan olarak bakarsanız markete giderken ikisini de market arabasına oturtup markette şarkı söyleyerek taklit yaparak falan , etraftaki insanların şaşkın bakışları içinde alışveriş tamamlıyorum
Kendime vakit ayırma konusu sıkıntılı çünkü bizim büyükler çocuklarla pek haşır neşir değil.
O konuda da eşim destek oluyor :) aslında epey konuda destek oluyor sagolsun.
Zor mu, zor.
Ama güzel de. Dün oturduğum yerden oyun kurma çabalarına bakıyorum, 1-2 sene sonra daha iyi olcak. Muhtemelen bol kavgalı, bagrış çağrışlı zamanlar beni bekliyor, ama hangimiz kardeşimizle kavga etmedik ki? :)

Su yuvayi disi kus yapar kelimesine sinir oluyorum. Yuvayi disi kus yapmaz. Yuvayi iki kisi yapar, tek tarafli caba ile olmaz.

Tek tarafli olmaz ki eşinizin de istemesi lazım. Sadece siz cabalarsaniz yıpranırsınız

Merhaba
Benimde 1.5 yas arali iki bebegim var
Bizimde kavgamiz gurultumuz olmasa da zaman zaman skntilar yasadigimiz donemler olabiliyor
Bende hic birakip bi yere gitmiyorum cocuklarimi ama daha yeni sehre yakin bi sehre 2-3 gunlugune gezmeye gittik isin olmadigi yemek, temizlik derdinjn olmadigi 2-3 gun bile bize sahane geldi dogrusu, ayarlayabilirseniz tavsiye ederim illaki cocuklari birakmaniza gerek yok
Bir de hafta icleri de muhakkak 2-3 aksam parka gideriz cocuklar donuste yorulup uyuyakalir
Birer kahve alir deniz kenarinda araba icinde icer ve muhabbet ederiz cok iyi geliyor

Teşekkür ederim canım cevabın için benimde iki farklı şehirde evim var eşimin işi dolayısıyla bende o yüzden sürekli gel git yapıyorum eşya toplama olayı ne demek bilirim. Şimdi iki çocukla bunu yapıcam. Bizde tek çocukla 3 haftalık tatile çıkmıştık ikiyle yapabilir miyim Şuan bilmiyorum. Ama eşimle konuştuk gün içinde bana yardım edicek bir kadın tutmaya karar verdik en azından bir kaç saat çocuklara baksa bende kendime zaman ayırırım.

Dönemsel bir olay sanırım. İkinizde yoruluyorsunuz iki çocuğun hem küçük hem yaşlarının yakın olması da aranıza mesafe katmış olabilir. Evden uzaklaşın yada çocukları başkasına emanet edin gibi seyler yazamıyorum.
Ama bu insanın illaki sevdiği bişeyler vardır.
Bi akşam en sevdiği yemeği yapıp onun için yaptığınızı söyleyin sevdiği filmi açıp çocukları uyutup izleyin geceyi beraber gecırın. Çocuklar çok küçükken aşk dinamitlenmez bence.Oluyorsada tecrübeli ablalarım anlatabilir. Ama bence geçici bir dönem. Herkes illaki yasıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…