Evlilik Aşkı Öldürür mü?

bence olayın evlilikle ilgisi yok ilişkilerde de uzadıkça yıllar geçtikçe bazı şeyler alışkanlıklara dönüşüp sıradanlaşıyor bence aşkk ne yazık ki ölümlü ....

Katılıyorum. Ancak evliliği ayakta tutmaya, heyecan katmaya çalışan hep kadınlar oluyor. Karşıdan da bişey gelmezse bir süre sonra herşey olumsuza bağlar.

Arkadaşlar gerçekçi olun yanınızda gaz çıkaran ,kulağını,burnunu karıştıran bi adamla aşk ne kadar sürerki çoğu yapıyor bunu biliyorum evlenince malesef böyle oluyor.Yapmayanlarda olabilir tabi

Son düzenleme:
Niye öldürsün yahuu.Ben kocama ilk günkü gibi aşığımm bildiğim kadarıyla oda aynen.

Ha bi ömrü varsa bilemem.4 yıldır bi değişiklik yok

Arkadaşlar gerçekçi olun yanınızda gaz çıkaran ,kulağını,burnunu karıştıran bi adamla aşk ne kadar sürerki çoğu yapıyor bunu biliyorum evlenince malesef böyle oluyor.Yapmayanlarda olabilir tabi

Canım sana tamamen katılıyorum. Evlenince ne oluyorsa artık analarının babalarının yanında saygıdan yada başka birşeyden dolayı yapmadıkları şeyleri neden evlenince yaparlar bilemiyorum. Tanıdığım bir kaç kız arkadaşımın eşlerinde de aynı iğrenç şeyler mevcut.
Hiç unutmuyorum aşırı sancım var bir kaç gün bu böyleydi derken çok kötü oldum acile gittik meğer içim gaz dolurmuş neyse eve geldik yatıyorum tv karşısında, afedersin mecbur yellenmem gerek eşim olduğu için yapamıyorum bende dedim ki eşime işte gazım gelince haber veririm odadan çıkarsın neyse gazım gelince haber verdim vermesine de o odadan çıkana kadar benim gaz da içime kaçıyordu. Demek istediğim o denli zor durumdayken de yapamıyorum işte ama erkekler çok rahat maalesef.
Mesela benim eşim işinden dolayı onbeş gün yanımda olur, bu onbeşgünün içinde İnan mübağlasız diyorum iki maksimum üç hadi bir de benden dört kere dişlerini fırçalar ve bu onbeşgünün maksimum üç bilemedim dört günü banyo yapar. Gelde evlenince aşk ölmesin. Ya insan kendine olan saygısından olmasa da karşındakine olan saygısından temiz olur dimi. Of bide ben ne bakımlıyımdır. Çocuklardan sebep şuan çalışmıyorum ama yine de evde öjelerimi sürer, parfümümü sıkar evde düzgün giyinir, sık sık banyo yaparım. Ama maalesef bana da böylesi düştü. Yıllar geçti o kadar söylememe rağmen beden temizliği konusunda hala aynı ve hala bana değer verdiğini gösterecek hiç bir şey yapmıyor, sevgi, ilgi göstermek hala yok. Yoruldum İnan maddi gücüm olsa bugün durmam. Sevmeye seviyorum ama sevgi dilenmekten de yoruldum doğrusu.

Senin bu yazdıklarını hangi erkek uyguluyor canım,ben çevremde göremedim kendi eşimde dahil.Tek taraflı sevgi nereye kadar.Erkeklerin umru bile değilsin.Buraya lütfen doğruları yazı .Hayal dünyasında yaşatmayı. Insanları.Yok öyle bu yukarda ki gibi bahsettiğin evlilikler.Yok canım yok.Bitiyor evlenince herşey .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…