• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik aşkı öldürür mü ??

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
iyi akşamlar kızlar... sizce evlenince aşk bitermi? bu konuyu herkez farklı yorumluyor ve bende sizlere sormak istedim. aşkta bazen can acıtıyor. evlenince aşkın bitmesi acımızı dindirmekmi olur ? yoksa aşk bittiği an o evlilik evlilikten çıkar mı ??

evliliğin flört etmekle alakası yok bence.nasıl hayata pembe gözlüklerle bakmıyorsak evlilikte iyi kötü aynı evde hayatı paylaşıyorsun.aşktan öte sevgi saygı evliliği ayakta tutuyor.

evliliğin flört etmekle alakası yok bence.nasıl hayata pembe gözlüklerle bakmıyorsak evlilikte iyi kötü aynı evde hayatı paylaşıyorsun.aşktan öte sevgi saygı evliliği ayakta tutuyor.

bende senin gibi düşünüyorum. ve bence ewlilikte aşk bitmeli zaten. sevgi ve saygıya dönüşmeli. evlilikte aşk arada ortaya cıkmalı sadece

bende senin gibi düşünüyorum. ve bence ewlilikte aşk bitmeli zaten. sevgi ve saygıya dönüşmeli. evlilikte aşk arada ortaya cıkmalı sadece

ilk yıllar aşk bitmez ama daha sonra yerini sevgi alır.ben daha hiç 30 yıllık evli ama her gördüğünde eli ayağı titreyen, kalbi küt küt atan, konuşurken saçmalayan evli bir çift görmedim:1: ama keşke öyle olsa ne güzel olurdu.doğanın kanunu bu. ilerki yaşlarda fazla heyecandan kalbimiz dayanmazdı herhalde:111:

ama herkezin aşk anlayışı çok arklı degılmı ?? mesela bazıları aşkı heycanlnmak olarak gormez kı ..:50:

ama herkezin aşk anlayışı çok arklı degılmı ?? mesela bazıları aşkı heycanlnmak olarak gormez kı ..:50:

olabilir tabi.ben aşık olunca heyecanlanır,içime bir sıcaklık akardı.ben öyle bir duruma aşk diye biliyorum.aşık olunca onu görünce heyecanlanmazsın?bu insanın elinde olmuyor da...

uzun süreli ilişkiler bile mesela 5 6 yıllık ilişkilerde bile hala onu gorunce heycanlanma olurmu merak ediyorum ben nişanlıyım. nişanlımla benim aşk anlayısımız cok farklı ben heycanlı askı o ise mantık ve sadakatli aşkı yansıtıyor. we bence ask ewlenince biter ama nişanlıma göre bitmez. yani nişanlım öyle diyor.

evliyim.aşkı cok ozluyorum...

bunu eşine dile getirdin mi peki. psıkolglara gore haftada bır gun 2 3 saatınızı esınızle televızyonsuz ve bı ugras olmadan konusmakla istekler ve hayat hakkında konusulması gerekıyormuş.

eşime aşık oldum peşinden koştum evlendim..evlendim..aileler vs iki farklı insanın aynı evipaylaşması huyuna suyuna alışması..vs..derken evlilik yıpranıyor biraz...ve monotonlaşma olayı kaçınılmaz..9 yıllık evliyim..eşimi seviyorum..ama aşk denilen duygu şu kalp çarpıntısı gibi şeyler yerini sevgiye bıraktı..

işten geldiğinde yaptığı ilk iş bilgisayarda oyun oynamak.3 gün konuşmasam niye konuşmuyoruz demez.dun sabah 1 haftadır evden cıkmadıgım ıcın gel beraber bır markete gıdıp gelelım dedım dıye tek basına bakkala bıle gıdemıyosun dedı.oysakı sadece bırlıkte belkı yururuz vakıt gecer dıye dusunmustum.ne dersem ne yaparsam yalnızlıgımı anlamıyo.bende zaten anlatmaktan vaz gectım.

işten geldiğinde yaptığı ilk iş bilgisayarda oyun oynamak.3 gün konuşmasam niye konuşmuyoruz demez.dun sabah 1 haftadır evden cıkmadıgım ıcın gel beraber bır markete gıdıp gelelım dedım dıye tek basına bakkala bıle gıdemıyosun dedı.oysakı sadece bırlıkte belkı yururuz vakıt gecer dıye dusunmustum.ne dersem ne yaparsam yalnızlıgımı anlamıyo.bende zaten anlatmaktan vaz gectım.

onlar hepimizde var değişik farklı kimseler olsa eş dost eşim sohbet ediyo..birlikte çok sohbet etmiyoruz..

Back
X