• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik aşkı öldürür mü ??

aşkı tekrar geri getirmemiz mümkünmü?neler yapabiliriz.biliyorum çok zor ama insan o günleri arıyor...

eşime aşık oldum peşinden koştum evlendim..evlendim..aileler vs iki farklı insanın aynı evipaylaşması huyuna suyuna alışması..vs..derken evlilik yıpranıyor biraz...ve monotonlaşma olayı kaçınılmaz..9 yıllık evliyim..eşimi seviyorum..ama aşk denilen duygu şu kalp çarpıntısı gibi şeyler yerini sevgiye bıraktı..

biz kadınlar evlilikten tam olarak ne istiyoruz bazen anlıyamıyorum. benim annemle babam 25 yıllık evliler ve babam akşamları anneme genelde süprizler yapar. ve babamın anneme dediği bir cümle ; evlendıklerı ılk sene annem soruyor beni seviyormusun diye. babamda ; seni ben yıllar geçtikçe sevicem görücü usulü evlendik. tanınmayan kişiye aşk duyamazsın. yıllar bıze aşk katıcak .... ve gercekten öylede yaptılar. ama genelde ewlilikler böyle olmuyor bu ortada

işten geldiğinde yaptığı ilk iş bilgisayarda oyun oynamak.3 gün konuşmasam niye konuşmuyoruz demez.dun sabah 1 haftadır evden cıkmadıgım ıcın gel beraber bır markete gıdıp gelelım dedım dıye tek basına bakkala bıle gıdemıyosun dedı.oysakı sadece bırlıkte belkı yururuz vakıt gecer dıye dusunmustum.ne dersem ne yaparsam yalnızlıgımı anlamıyo.bende zaten anlatmaktan vaz gectım.

ciddimisin peki siz asık olarak mı evlendınız ??

öyleydi galiba.ama su gercek evlenınce degısıyolar.nişanlıyken cok cok mutluydum.evlendım bu hale geldık bakalım sonumuz ne olacak.

aşkı tekrar geri getirmemiz mümkünmü?neler yapabiliriz.biliyorum çok zor ama insan o günleri arıyor...

eşinle oyun oynayabılırsınız mesela. o sen gibi sende o gıbı dawranırsınız. sen onun sende sewmedıgı seylerı oda kendınde sewmedıgın seyleri görmenizi saglayabilir belki

romantik erkek az bulunur kızlar..çok bir şey beklememek lazım..:27:

vallaha asık oldugunla velenıce bence dha kotu cunkuasık olunca gozun kara olur evlenınce hezımete ugrarsın ben kocmaı severek evlendım aısk oldugum adamla evlenmedım ıyıyız ama cok rahattır benım esım evlendık balayıdna bıle pc ıle takıldı ben kendı kendıme yuzdum arıtk sız dunun gerısını ama evde onsuz durmam zok zor alısıyor ınsan ama arkdslar evlılıkten cok sey beklemeyın bırbırıne bagımlı olmakta cok kotu bız hem beraber hemde kendı arkadslarımızla ayrı takılırz genelde..

öyleydi galiba.ama su gercek evlenınce degısıyolar.nişanlıyken cok cok mutluydum.evlendım bu hale geldık bakalım sonumuz ne olacak.

su evlenınce değişme muhabbetide cok garıp değilmi? evlendık onlar ılk oldukları ıcın bızde biz kolelerımı oluyoruz yani?ewlenınce umurmamamaya baslıolar sonra sen aşk dılenme halıne dusunce cınayet ıslıolar. madem namusuz madem onemlıyız nıe ewde değerli olamıyoruz ?

evliliğin aşkı öldürdüğü durumlar ; kendini yeterince tanımayan veya karşı tarafa farklı görünmek - kendini kabullendirmek için, olduğundan farklı davranılan durumlarda gelişiyor bence. Bu durumların yaşanmadığı normal birlikteliklerde evlendikten sonra aşk ölmüyor.

eşinle oyun oynayabılırsınız mesela. o sen gibi sende o gıbı dawranırsınız. sen onun sende sewmedıgı seylerı oda kendınde sewmedıgın seyleri görmenizi saglayabilir belki

birbirimize çok bağlıyız.birbirimizsiz hiçbişey yapamayız.çevrede örnek bir çiftiz ama ben o kalp atışlarını tekrardan istiyorum:78:

haliyle imzayı atınca senedi imzalamış oluyosun.rahatlık başlıyo.bazen cok yalancıymıs dıyosun bazen ben farketmemışım.kendini sucluyosun sonra onun tavrını.bu kısır dongu .belkı duzelır dıyıp kosene cekılıyorsun baska ugraslara baslıyosun gıtmedıgın semıner kurs kalmıyo.sen kendını gelıstırdıkce o yerınde sayıyo.muhabbetler ıyıce sıkıcı olmaya baslıyo ne kadar dar dusuncelı demeye baslıysun ama o donguden cıkamıyosun işte.

evliliğin aşkı öldürdüğü durumlar ; kendini yeterince tanımayan veya karşı tarafa farklı görünmek - kendini kabullendirmek için, olduğundan farklı davranılan durumlarda gelişiyor bence. Bu durumların yaşanmadığı normal birlikteliklerde evlendikten sonra aşk ölmüyor.

sizin tabirinizle evliliğim çok şükür çok güzel diyebilirim.tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim.çok da seviyorum.7 yıllık evliyim toplam 13 yıllık birlikteliğimiz var.ama aşkın belirtileri bitiyor zamanla.keşke hiç bitmese...herhalde doğanın kanunu bu...

birbirimize çok bağlıyız.birbirimizsiz hiçbişey yapamayız.çevrede örnek bir çiftiz ama ben o kalp atışlarını tekrardan istiyorum:78:

o kalp atışlarını bulman cok zor . evlılık danısmanı aşkım kapışmak diyor kı en az bı hafta cinsel hayat olmadan gecirmeyı deneyın. ondan snra bazı seyler degısık ve heycanlı gelebılırmıs. özlemde bunu arttırıyordur tabı bence

kızlar biz evliliğimizde 5 yılı devirdik. flört ve nişanlılık dönemini fazla uzatmadan severek evlendik. ilk yılımız kabustu inanın. belki yeni evli arkadaşlar okurlar diye yazıyorum. eşimde bende o 1 yılı aklımızdan silmek istiyoruz. 2 insan 2 kültür 2 farklı dünya ; bazı zaman mutluluk hemen gelmiyor işte. aşkımızı öldürmedik asla olumsuzlukları olumluya çevirdik şükürler olsun.

haliyle imzayı atınca senedi imzalamış oluyosun.rahatlık başlıyo.bazen cok yalancıymıs dıyosun bazen ben farketmemışım.kendini sucluyosun sonra onun tavrını.bu kısır dongu .belkı duzelır dıyıp kosene cekılıyorsun baska ugraslara baslıyosun gıtmedıgın semıner kurs kalmıyo.sen kendını gelıstırdıkce o yerınde sayıyo.muhabbetler ıyıce sıkıcı olmaya baslıyo ne kadar dar dusuncelı demeye baslıysun ama o donguden cıkamıyosun işte.[/QUO

eşinin senden ve evlılıkten tek beklentısı cınsellık mı oldu yani

haliyle imzayı atınca senedi imzalamış oluyosun.rahatlık başlıyo.bazen cok yalancıymıs dıyosun bazen ben farketmemışım.kendini sucluyosun sonra onun tavrını.bu kısır dongu .belkı duzelır dıyıp kosene cekılıyorsun baska ugraslara baslıyosun gıtmedıgın semıner kurs kalmıyo.sen kendını gelıstırdıkce o yerınde sayıyo.muhabbetler ıyıce sıkıcı olmaya baslıyo ne kadar dar dusuncelı demeye baslıysun ama o donguden cıkamıyosun işte.

eşinin senden ve evlilikten tek beklentısı cınsellık mı yani

sanırım evet.zaten onuda ısteyerek yapmıyorum ya neyse.lafta ben onun için herşeyden degerlıyım.ama sozde ıcraat yok.belkı bıgun buyur beklıyorum.

Back
X