Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime aşık oldum peşinden koştum evlendim..evlendim..aileler vs iki farklı insanın aynı evipaylaşması huyuna suyuna alışması..vs..derken evlilik yıpranıyor biraz...ve monotonlaşma olayı kaçınılmaz..9 yıllık evliyim..eşimi seviyorum..ama aşk denilen duygu şu kalp çarpıntısı gibi şeyler yerini sevgiye bıraktı..
işten geldiğinde yaptığı ilk iş bilgisayarda oyun oynamak.3 gün konuşmasam niye konuşmuyoruz demez.dun sabah 1 haftadır evden cıkmadıgım ıcın gel beraber bır markete gıdıp gelelım dedım dıye tek basına bakkala bıle gıdemıyosun dedı.oysakı sadece bırlıkte belkı yururuz vakıt gecer dıye dusunmustum.ne dersem ne yaparsam yalnızlıgımı anlamıyo.bende zaten anlatmaktan vaz gectım.
aşkı tekrar geri getirmemiz mümkünmü?neler yapabiliriz.biliyorum çok zor ama insan o günleri arıyor...
öyleydi galiba.ama su gercek evlenınce degısıyolar.nişanlıyken cok cok mutluydum.evlendım bu hale geldık bakalım sonumuz ne olacak.
eşinle oyun oynayabılırsınız mesela. o sen gibi sende o gıbı dawranırsınız. sen onun sende sewmedıgı seylerı oda kendınde sewmedıgın seyleri görmenizi saglayabilir belki
evliliğin aşkı öldürdüğü durumlar ; kendini yeterince tanımayan veya karşı tarafa farklı görünmek - kendini kabullendirmek için, olduğundan farklı davranılan durumlarda gelişiyor bence. Bu durumların yaşanmadığı normal birlikteliklerde evlendikten sonra aşk ölmüyor.
birbirimize çok bağlıyız.birbirimizsiz hiçbişey yapamayız.çevrede örnek bir çiftiz ama ben o kalp atışlarını tekrardan istiyorum:78:
haliyle imzayı atınca senedi imzalamış oluyosun.rahatlık başlıyo.bazen cok yalancıymıs dıyosun bazen ben farketmemışım.kendini sucluyosun sonra onun tavrını.bu kısır dongu .belkı duzelır dıyıp kosene cekılıyorsun baska ugraslara baslıyosun gıtmedıgın semıner kurs kalmıyo.sen kendını gelıstırdıkce o yerınde sayıyo.muhabbetler ıyıce sıkıcı olmaya baslıyo ne kadar dar dusuncelı demeye baslıysun ama o donguden cıkamıyosun işte.[/QUO
eşinin senden ve evlılıkten tek beklentısı cınsellık mı oldu yani
haliyle imzayı atınca senedi imzalamış oluyosun.rahatlık başlıyo.bazen cok yalancıymıs dıyosun bazen ben farketmemışım.kendini sucluyosun sonra onun tavrını.bu kısır dongu .belkı duzelır dıyıp kosene cekılıyorsun baska ugraslara baslıyosun gıtmedıgın semıner kurs kalmıyo.sen kendını gelıstırdıkce o yerınde sayıyo.muhabbetler ıyıce sıkıcı olmaya baslıyo ne kadar dar dusuncelı demeye baslıysun ama o donguden cıkamıyosun işte.
sanırım evet.zaten onuda ısteyerek yapmıyorum ya neyse.lafta ben onun için herşeyden degerlıyım.ama sozde ıcraat yok.belkı bıgun buyur beklıyorum.
sanırım evet.zaten onuda ısteyerek yapmıyorum ya neyse.lafta ben onun için herşeyden degerlıyım.ama sozde ıcraat yok.belkı bıgun buyur beklıyorum.