- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
sanırım evet.zaten onuda ısteyerek yapmıyorum ya neyse.lafta ben onun için herşeyden degerlıyım.ama sozde ıcraat yok.belkı bıgun buyur beklıyorum.
eşine evlilik terapistine gitmek istediğini sölesen kabuletmezmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım evet.zaten onuda ısteyerek yapmıyorum ya neyse.lafta ben onun için herşeyden degerlıyım.ama sozde ıcraat yok.belkı bıgun buyur beklıyorum.
eşinin senden ve evlilikten tek beklentısı cınsellık mı yani
cinsellik değildir sadece erkekler düzenide seviyor..yemk ütü..temizlik..bunlar erkekler için rahatlık..
gerek yokmus gayet mutluymusuz.ben deger bılmıyomusum.ne kocalar varmış.şükretmem gerekıyomuş falan filan.
evet onları unutmustum. peki sizin böle bi ewliliğiniz olsaydı ne yapardınız ?
gerek yokmus gayet mutluymusuz.ben deger bılmıyomusum.ne kocalar varmış.şükretmem gerekıyomuş falan filan.
o kalp atışlarını bulman cok zor . evlılık danısmanı aşkım kapışmak diyor kı en az bı hafta cinsel hayat olmadan gecirmeyı deneyın. ondan snra bazı seyler degısık ve heycanlı gelebılırmıs. özlemde bunu arttırıyordur tabı bence
vallahi eşim benim abimmi yada babammı yada arkadaşımmı yada kardeşimmi..yoksa kocammı bilemiyorum artık..aşkta..biraz gizem heyecan olması gerek 9 yılda gizemmi kalıyorki
![]()
ne kocalar var dediğinde sende ne karılar var de işte insanı zorla dınden ımandan cıkartırlar
aynen................vallaha benım aylarım gectı cınsellık olmadan hıc bır sye degısmedı :))
herşeyini bildiğin bakıısndan ne demek ıstediğini anladığın bı ınsanla gızem olmazkı
aynen................![]()
vallaha arıtk oyle bır hal aldımkı artık bende ıstemıyorum kı ben nasıl fetten bırıydım yanı o ugras sulelen erkekte ıs yoksa ıse yaramıyor yoksa ne ınsanlar var benı beyenen esımde farkıdna ama eleman odun yontamıyorsunkı:)
cok beklentın olmasın sevıyorum ben esımı beraber yaptıgımız seyler mutluyuz tabı kavgalaırmızda var ama bu beraber olma olayı bıraz sasn meselesı yanı bakıpta alabılırısn:))) ama nıye ıse onden guzellerı gosterıp arkadan posete curuk koyuyorlar:))):) evlilikten korkmalımıyım su an dusunme asamasına gırdım. nişalıma guwenıyorum we cok ıyı tanıdıgımı dusunuyorum ama ınsan urkuyor okuduklarıyla