Evlilik Aşkı Öldürür mü?

Sanırım böyle topikler daha önceden de açılmıştı canım...yeni üye sin forumda biraz dolaş konuna da yazanlar olmasını istiyorsan biraz derdini anlat detaylara gir ki derdini anlayan yazanlar olsun.

Sanırım böyle topikler daha önceden de açılmıştı canım...yeni üye sin forumda biraz dolaş konuna da yazanlar olmasını istiyorsan biraz derdini anlat detaylara gir ki derdini anlayan yazanlar olsun.

şuan yazmış olmak için yazdığımı düşünüyor olabilirsin ama bu olay bende büyük sıkıntı tüm ilgiler üzerindeyken lgisiz kalmak çok zor oluyor gerçekten

şuan yazmış olmak için yazdığımı düşünüyor olabilirsin ama bu olay bende büyük sıkıntı tüm ilgiler üzerindeyken lgisiz kalmak çok zor oluyor gerçekten

Evlilik yapmadığım için başlık soruna cevap veremeyeceğim yaren3884. İlgisizlige gelince buraya yazmak için sebeplerini anlat ilk önce ki anlayan derdini paylaşan ya da yardımcı olmak isteyen kadınlar yazsın. Senin yazarken ne düşündüğünü bilemem sadece derdini anlamaya çalıştım başlık tanıdık geldi ve bunun gibi bir çok topik gördüm önceden de. Biraz dolaşıp diğer topiklere göz atarsan belki seninle aynı derdi paylaşan forum arkadaşlarımıza rastlarsın yazdığından derdin pek anlaşılmıyor çünkü...

Merhaba; şahsi fikrim öldürmediği yönünde..İnsanlar evliliğe büyük beklentiierle girdiği için sanırım hayal kırıklığı yaşanıyor.Evli değilken günde belki bir iki saat en cici halleriyle gördüğünüz adamı şimdi tüm gün her hali ile görmek sizde değişik duygular oluşturmuş olabilir.Yani konuyu açmadığınız için varsayımmlarla yazdım.
Senai Demirci'nin bir sözü var konuyu özetleyen..
"Evlilik aşkı öldürmez,oldurur."
Aşkı olduranlardan eylesin bizi Allah..

Evlilik aşkı öldürür.Sevgiyi besler alışkanlığı tetikler canım.Araya yıllar girdiğinde hiç bir zaman karşıdakinden aynı ilgi alaka olgunluk ve tavırları bekleyemezsin.Beklemen hata olur.Önemli olan aradaki sevgi ve saygı bağını korumaktır.Ben 13 yıllık evliyim.Hiçbirşey ilk günkü gibi değil.Hayat meşgalesi çocuklar işsizlik ailevi sıkıntılar hepsi birer mutsuzluk unsuru.Anlayışlı olursan işte o zaman aradığın şeyi bulursun.Bu anlayışın dozu kendinden ödün vermeye gelirse ezilir,sonrasında karşıdakinin beklentilerini yerine getirme zorunluluğun varmış gibi baskı görürsün.
Hoş biz eşimle iyiyiz ama uzun süreli evliliği olan çevremdeki insanlara baktığımda ve bazı yönlerinde benim evliliğimi yansıttığını düşündüğümden sonuç değişmiyor hep aynı.

bence aşkın bitmesiyle,akabinde alışkanlık nüks ediyor...

ki bence o aşktan da fena

Arkadasim 10 yilin sonunda ne oldu ki... ne degisti.10 yillik iliski diyorsun muhakkak ufak degisimler yasanmistir hep ayni tempoda seyredemz zaten..bizde 10. Yilimizdayiz bu sene evleniyoruz gozum korkmadi degil... nedir seni bu kadar bunaltan...

YEni evlisiniz sanırım ,, o yüzden böyle düşünüyorsunuz...
AYnı yollardan ben de geçtim çünkü....
ŞU an evliliğiniz oturma çabasında , siz de aslında birbirimizi çoookkk fazla tanıyoruz zaten deseniz de evlilikte tanımakla , sevgililikte tanımak AYNI şey değil maalesef....
İLK 1 yıl kavgaların en çok olduğu dönem , o yüzden de aradaki aşk bitmiş gibi geliyor insana..:26:...Ama şu 1 yılı atlattıktan sonra görüceksinki evLİLİK AŞKI Asla öldürmüyor , daha da yüceltiyor bence........

Kişilere göre çok değişir bence, kıymet bilen insanlar nadir de olsa var.Onlardan ikisi bir aradaysa değmeyin evliliklerinin keyfine derim. Evlilik aşkı güçlendirebilir de o yüzden

biz esimle cok zor seyler atlattık ve bu günlere geldik kaçarak evlenmek zorunda kaldım..esim ve esimin ailesi bana o kadar düşkün ki kayınvalidem adet zamanımda resmen basımda nöbet tutuyor sancım cok fazla oluyor ayağa kalkamıyorum esimde aynı sekilde tabi bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum onlar için. 3 senelik evliyim suan en ufak bi azalma yok tam tersi gün geçtikçe daha da fazla kenetleniyoruz birbirimize..

maşallah Allah daim eder inş.

7 senelik bir ilişkim var ve evlenmemize sanırım 1-2 yıl daha var. Korktum şimdi? Evlilik mi aşkı öldürür? Yoksa flört döneminin uzun olması mı?

ewet öldürmez diyen çıkmaz diye düşünüyorum 10 yıl sevdik nişanlandık ve evlendik sonuç hüsrannnn

merhaba canım ,ben eşimle 2 sene masum bir arkadaşlık yaşadıktan sonra 20 yaşında evlendim,18 yıllık evliyim,eğer aileyi ,yuvayı seviyorsan ,anlayışlı bir insansan evlilikte aşk daha katmerli bir hal alıyor,boyut değiştiriyor,aşk ,sevgi,merhamet,tutku,huzur herşeyiyle güzelleşiyor,eğer karşınızdaki doğru düzgün bir adamsa tabii,ama bu ilişkilerde bayana en büyük rol düşüyor,sevgili ve saygılı olmayı iyi ayarlaması gerekiyor,mutluluklar ,sevgiler.

Ben hep soyluyorum uzun sureli beraberliklere karsiyim.Kimse kizmasin bana bu benim dusuncem!!

10 yildan sonra evligin hic bir anlami yok bence ,

10 yil herseyi yasiyorsun ediyorsun
Evlendikten sonraya hic birsey kalmiyor

Eh sonra , sonuc boyle oluyor.
Aski öldürürmü süründürürmü bilmem ama heycanin zerresi kalmadigi kesin
Ve heyecan daha onemli !!!

evlilik aşkın verdiği o içteki kıpırtıyı öldürüyor bu doğru ama ,kocama duyduğum sevgiyi asla ve asla öldürmüyor..

bende kocamla beş yıl sonra evlendim ama 5 yılı toplasan 6 ayı beraber geçirmedik hep gurbettik birbirimize evleneli bir yıl oldu onu hala çok seviyorum önceden 7-8 ay göremediğim oluyordu aramıyordum o kadar, şimdi 1 gün göremezsem özlüyorum bence evlilik aşkı öldürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…