EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRÜR MÜ?

nisanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
42
18
48
35
Evli,çocuklu veya çocuksuz hanımların evlilik için ne düşündüklerini, monotonlaşıp monotonlaşmadığını, önceden eşinize hissettikleriniz ile şimdi hissettikleriniz arasında fark varmı?,sorunlar yaşıyormusunuz ? ,yaşıyorsanız bu sorunlar ne oluyor? bunun üzerine konuşmak istiyorum sizlerle...

bence evlilik aşkı öldürüyor. Çünkü sahiplenme duygusu getiriyor evlilik. Bu yüzden aşk ,heyecan bitiyor.

OLDURUYOR, hemde diri diri gomuyor.

Cunku evlendikten sonra erkek degisiyor. Kendim sahsen bire bire yasadim. 3 sene harika flort donumunden sonra evlendikten sonra ask bittiyor arkadasim. Erkek kadin nasil olsa benim diyor, deger verdigin hic birseye onemsemiyor, sana o kibar davranislari- askla bakislari yok oluyor.

Haftada 50 saat calisiyorsun eve gelip yemek yapiyorsun, camasir yikiyorsun.. sonra ne mi oluyor? Bu niye boyle, bu niye soyle.

Ne bir hediye, ne bir cicek, ne bir guzel soz, hic birsey mi. Soruyorsun cunku erkek anlamiyormus kadinin tavirlarindan.. Allah Allah 3 sene flort doneminde bal gibi anliyordu. Neyse soruyorsun niye degistin diye. Artik evliyiz!!! diyor

Yani? Ne gerek var disarda yemege gitmeye, guzel sozlere, otur evinde cay koy televizyon izleyelim. Ama konu arkadaslarina gelince kosa kosa gidiyor.

Bu soylediklerim daha 11 aylik evli olan bir kadinin yasadiklari.

OLDURUYOR, hemde diri diri gomuyor.

Cunku evlendikten sonra erkek degisiyor. Kendim sahsen bire bire yasadim. 3 sene harika flort donumunden sonra evlendikten sonra ask bittiyor arkadasim. Erkek kadin nasil olsa benim diyor, deger verdigin hic birseye onemsemiyor, sana o kibar davranislari- askla bakislari yok oluyor.

Haftada 50 saat calisiyorsun eve gelip yemek yapiyorsun, camasir yikiyorsun.. sonra ne mi oluyor? Bu niye boyle, bu niye soyle.

Ne bir hediye, ne bir cicek, ne bir guzel soz, hic birsey mi. Soruyorsun cunku erkek anlamiyormus kadinin tavirlarindan.. Allah Allah 3 sene flort doneminde bal gibi anliyordu. Neyse soruyorsun niye degistin diye. Artik evliyiz!!! diyor

Yani? Ne gerek var disarda yemege gitmeye, guzel sozlere, otur evinde cay koy televizyon izleyelim. Ama konu arkadaslarina gelince kosa kosa gidiyor.

Bu soylediklerim daha 11 aylik evli olan bir kadinin yasadiklari.
gerçekten çok doğru ve güzel bir analiz olmuş elinize sağlık

Öldürmekten ziyade süründürüyor diyebiliriz. :) Aşk hakkında yapılan bir araştırma bu durumun en fazla 2-3 yıl olabileceğini göstermiş. Kendimden örnek verirsem 1 yıl falan. Evlilik aşkla yürüyen bir kurum değil zaten, bu şekilde yürütmeye çalıştığınızda çöken bir kurum. Gerçek bir hayat sizi bekliyor evlendikten sonra, flört zamanı paylaşmadığınız tüm zorlukları evli iken baş başa yaşıyorsunuz. Maddi zorluklar, manevi zorluklar. Hepsi bir araya geliyor.
Ben 10. yılıma giriyorum evliliğimde ve onsuz ne yaparım bilemiyorum. Aşk mı aranızdaki hala derseniz tabiki değil. Sevgi, güven, sadakat, dostluk... Evilik hayat arkadaşlığı. Arkadaş olamadınız mı yıkılmaya başlıyor her şey.

evlilikte aileler araya girmezse aşk maşk ölmez.
maalesef aşkı öldüren araya giren görümce ve kayınvalideler.

Back
X