Eğer tekrar deneme kararı alırsanız muhakkak bir kaç seansta olsa aile terapisi alın, bu aranızdaki iletişimsizlik için gerçekten size çok faydalı olur.Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğunu, sevdiğini sorunların çözümleri üzerinde düşinmemiz gerektiğini ve birbirimize zaman vermemiz gerektiğini.
Eğer tekrar deneme kararı alırsanız muhakkak bir kaç seansta olsa aile terapisi alın, bu aranızdaki iletişimsizlik için gerçekten size çok faydalı olur.
Evet öyle somut sorunlar yoktu . Çabalamsk lazımBunlar cevabi bilinecek sorulqr degil ki. Kimse bilemez. Kendi icindeki sesi dinleyeceksin. Tekrar deneyip basarisiz olursaniz yine uzuleceksin, ama denememiş olmanin getirdigi soru isaretleri ve vicdan azabindan iyidir diyorsan dene. Insanlarin kirmizi cizgileri vardi, şunu yaparsa affetmem denilen şeyler. Anladigim kadariyla sizin evliliginizde boyle somut sorunlar (aldatma vs) degil de genel bir huzursuzluk ve mutsuzluk hali olmus. Bence bu tarz sorunlar çözülmek icin ugrasilmaya deger. Iliskiler emek ister elinizden geleni yaptiktan sonra olmuyorsa daha rahat ayrilabilirsiniz diye dusunuyorum
İnşallahçift terapisine başlayıp bir şans verilebilir bir ilişki gibi geldi bana
Başka birisini bulursun lafına bende katılmıyorum.Bence biraz süre verin.
Herkes herkese bosan gitsin bulursun başka tavsiyesi veriyor millet piyasada serseri mayın gibi dolanıyor sonra.
Çok büyük bir problem olmadıkça iki insan seviyorsa birbirini ayrılmaları taraftarı değilim
Yeniden deneyelim derse bunu şart koşabilirsiniz.Ben istiyorm da eşimi ikna olur mu bilmiyorm çok defa dedim saçma bulmuştu bu süreçte bir şeyleri kurtarmak istiyorsa gelebilir
Yeniden deneyelim derse bunu şart koşabilirsiniz.
aslında aranızdaki en temel problem düzgün iletişim kuramamak.
ve bu da zamanla ikiniz arasında anlaşmazlıklara, hırslanmaya yol açmış.
Eğer bunu çözerseniz ortada çok da büyük bir problem yok gibi
İletişimsizlik anlaşılamamak, problemin küçüğü büyüğü olmuyor ne yazıkki belki barışırsak unutmak kolay olurYeniden deneyelim derse bunu şart koşabilirsiniz.
aslında aranızdaki en temel problem düzgün iletişim kuramamak.
ve bu da zamanla ikiniz arasında anlaşmazlıklara, hırslanmaya yol açmış.
Eğer bunu çözerseniz ortada çok da büyük bir problem yok gibi.
Her insanın unutma ve alışma süreçleri farklılık gösteriyor.İletişimsizlik anlaşılamamak, problemin küçüğü büyüğü olmuyor ne yazıkki belki barışırsak unutmak kolay olur
Amin inşallah her şey düzelir çok istiyorum ve evet keşkelerim olduğu için. Seviyorum ve şükür edeceğim şey iletişimsizlik ve ilgisizlik olması ağır bir şekilde birbirimizi yıpratmamamızHer insanın unutma ve alışma süreçleri farklılık gösteriyor.
Ben hataları çabuk affedip unutanlardanım.
Kendinizi ölçün tartın gerçekten seviyor musunuz?
Devam etmeye değer görüyor musunuz?
Konuşabildiğiniz taktirde çözemeyeceğiniz problem yok (aldatmak, aldatılmak, kumar, içki bağımlılığı ve şiddet dışında)
Eğer içinizde sevgi varsa denemeye değerdir benim için zira ben bazı şeyler için keşke demek istemem ve sevdiğim zaman vazgeçmesi benim için çok zordur. Bu yüzden sonuna kadar denerim.
Güzel olana odaklanın ve bir aile terapistine mutlaka gidin çok faydası olacaktır.
En azından evliliğinizin kurtarılmaya değer olup olmadığını görmenizde bile size ışık tutacaktır.
Umarım sizin için en mutlu yol hangisi ise mevlam onda yürümenizi nasip etsin.
Hİç o açıdan bakmamıştım. Öfkeli xamanlarım oldu kırdım diyeSize kendinizi suçlu ve kötü karakterli hissettirmis yalnız bu çok sinsi bir tavır farkında mısınız?
Ben bu adamın pek sevdigini hissedemedim
Ofkelendiysen durduk yere değil heralde dimi ! Seni ofkelendirecek şeyler yapmus. Kendini suçlayıp durma. Hatta ben böyleyim begeniyorsan gel begenmiyorsan kapı orda tavrı takın . Bulunmaz Hint kumaşı değil ya eski eşin .Hİç o açıdan bakmamıştım. Öfkeli xamanlarım oldu kırdım diye
Öyle tabi de hep ben böyleyim derdi o yüzden nefret ediyorm o sözden biz olmadk diye ama belki bir şans vardır diye. Kendimi suçluyorum ama kendim kadar onuda suçluyorumOfkelendiysen durduk yere değil heralde dimi ! Seni ofkelendirecek şeyler yapmus. Kendini suçlayıp durma. Hatta ben böyleyim begeniyorsan gel begenmiyorsan kapı orda tavrı takın . Bulunmaz Hint kumaşı değil ya eski eşin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?