Evlilik baskisi,büyük konusma korkusu, zorla basima gelmesin lütfen KK kurtarin beni!

Ben sizi anlıyorum bir seneyi geciyor bende nisaliydm bitti geride kaldi ama ne zor gunlerdi..Yas oldu 31 ama yasimi vs kafama takip sevmedigim biriyle evlenemem acikcasi..

Okumuş türk mü az? Artık üniversite mezunu olmayan yok nerdeyse hatta 2 şerli okunuyo üniversiteler haberiniz olsun.

Konu sahibesi kendini ne güzel anlatmışsın annend bunları anlatmana rağmen hala bunu kibir olarak görüyorsa boşver sen de dediklerini ciddiye alıp kendini üzme. 29 yaşında üniversiteye yeni başlamış, hiç kız arkadAşı olmAmış hepsini geç ne bu ısrar birkere ?

Nişanlılık hariç bu ısrar olayı benim de başıma geldi. Hatta ilk kabul etmedim bi de bozulmuşlar hayırı beklemiyorlarmış. O zaman ayrı uğraştılar iki sene sonra yine ayrı uğraştılar. Yok dedim onlar ısrar ettikçe hayır dedim. Sizin gibi korkularım olmadı mı oldu üstelik 30 yaşındaydım ve baskılar çoktu. Ama aradan bir kaç ay geçti kendime göre olan hatta beklentilerimden daha iyisi karşıma çıktı çok şükür :) bekleyin Allah gönlünüze göre verecektir. Kararlı tutumunuzu gosterin ki anlasınlar. İnşaallah gönlünüze göre birini bulacaksınız. :) duanızı eksik etmeyin.

12-01-2015 ♥

Evllik olsun diye evlilik yapmayin sakn baskalarinin sozuyle.ben.29 yasindayim bekar arkadasim.kalmadi isteyenler oluyor annemde.ne istiyorsun daha diyor ama derdimi anlatinca yapici oluyor boyle seye sebeb olunmaz diyor.siz annenize bence ben onunla mutlu olamayacaginizi anlatin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…