Merhaba 24 yaşındayım üniversite okuyorum çevrem özellikle dayılarım,yengelerim bana sürekli sana koca bulduk ne zaman evleneceksin gibi yorumlarda bulunuyorlar. Bugün en basitinden bir manzar fotoğrafı paylaştım hemen alıntılayıp sana koca bulduk kocan geliyor üzülme mesajı yazdılar. Güzel bir manzara fotoğrafının altında bile bu yorumları ediyorlar hemen mutluluğumu söndürüyorlar gerçekten bıktım. Ben babasız büyüdüm ve yoklukla büyüdüm erken olgunlaştım ama çocukluğumu tam yaşayamadığım için çocuk ruhlu biriyim ve bana artık olgunlaş diyorlar. Çocuk ruhlu olmam olgun olmadığım anlamına gelmiyor. Kendileri gibi huysuz, her şeyi eleştiren, insanların hayatına laf uzatan biri olmalıydım sanırım.. Ben 30 lu yaşlarımda evlenmeyi düşünüyorum şu an okumak işimi elime almak daha önemli benim için. Bu konuları açmayın hoşlanmıyorum diye kaç kez söyledim benden önce daha evlenmemiş abim var ama ona bu kadar baskı yapmıyorlar. Büyüklerim diye alttan alıyorum ama artık dayanamıyorum. Bir daha bu laflar geldiğinde onlara ne diyebilirim ne desem bu sözleri keserler