- 13 Aralık 2015
- 1.726
- 1.802
- 133
- 31
- Konu Sahibi Madame butterfly
-
bende ilk bebeğimde bunları yaşamıştım soğumuştum yumurtlama dönemi kasik ağrın oldugunda yapın 1 2 gün arayla demiştiMerhaba kızlar 28 yaşındayım 5 yıldır evliyim. Eşimle üniversiteden arkadaşız birbirimizi tanıyarak 5 yılın sonunda evlendik ama aynı eve girmeden gerçekten anlaşılamıyormuş her şey. Bazı soru işaretleri ve pandemi yüzünden bebek düşünmedim yıllardır. Artık uzun süre geçti kendi de aşırı derecede bebek istiyor bende tamam dedim iki üç aydır denemeye başladık. Ama cinsel hayatımız evlendiğinizden beri düzene girmedi max haftada 2 oluyordu o da her zaman değil. Şimdi bebek istediğimiz için yumurtlama zamanı takip etmeye başladım ve doktor günaşırı ilişki tavsiye etti. Ama iyice görev haline geldi ve soğumaya başladım. Bu süreç hep böyle mi oluyor yoksa bizde mi böyle anlamadım. Şu an yumurtlama zamanım ama içimden gelmiyor o da zorunluluk olarak yaklaşıyor ama ilgi göstermeden yaklaşmadan nasıl olacak bu iş. O görev gibi bebek için yapıp geçeyim kafasında bende böyle iyice uzaklaşıyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa bebek için rutine binince herkes mi böyle yaşıyor cevaplarınızı merakla bekliyorum.
Bende öyle düşünüyorum ama pcos olduğu için yumurtlamam düzensiz mecburen takip ediyorumbu halde sevişmiş olmuyorsunuz ki, ürüyorsunuz. sevişmek isteyerek, tutkuyla ve başka bir gaye olmadan yapılmalı, çocuk isteyenler bu süreçten doğum kontrol faktörünü çıkarmalı tabi ki.
hiç hamile kalmak için gün hesaplama, görev görme gayretim olmadığı için belki anlayışsızca yaklaşıyorum ama bence bebekten önce şu sevişme işini bir çözün eğer rahatsız iseniz.
Tek sıkıntınız cinsellik mi ? Emin misiniz acaba kocanızdan , soru işaretleri varsa bebek düşünmeden önce ilişkinizi gözden geçirin derim .aynı eve girmeden gerçekten anlaşılamıyormuş her şey.
belki derdin bu mu diyeceksiniz ama ikimizde çalışıyoruz ve evdeki sorumlulukları işleri paylaşmak istemiyor. Bu yüzden çocuk sorumluluğuna girmeye bu zamana kadar tereddütle yaklaştımTek sıkıntınız cinsellik mi ? Emin misiniz acaba kocanızdan , soru işaretleri varsa bebek düşünmeden önce ilişkinizi gözden geçirin derim .
Bu durumda çocuk fikrini iyi düşünün…belki derdin bu mu diyeceksiniz ama ikimizde çalışıyoruz ve evdeki sorumlulukları işleri paylaşmak istemiyor. Bu yüzden çocuk sorumluluğuna girmeye bu zamana kadar tereddütle yaklaştım
Bu çok büyük bir sorun. Çocuğa sadece kendiniz bakacakmış gibi düşünüp öyle yapın yoksa sinir hastası olursunuz ondan birşeyler bekleyip de yapmadığını gördükçe. Ayrıca derdin bu mu denilecek şey degil bu çok büyük bir sorun.belki derdin bu mu diyeceksiniz ama ikimizde çalışıyoruz ve evdeki sorumlulukları işleri paylaşmak istemiyor. Bu yüzden çocuk sorumluluğuna girmeye bu zamana kadar tereddütle yaklaştım
Bunu ne yazık ki ailem bile sorun olarak görmedi kendi ailesi de aynı şekilde. Herkes bunun benim görevim olduğu şeklinde baskı yapıyo ve normal görüyor. Kaç kere konuştuk çocuk olunca böyle yapmam eşek değilim yardım ederim herhalde falan diyor ama bilemiyorumBu çok büyük bir sorun. Çocuğa sadece kendiniz bakacakmış gibi düşünüp öyle yapın yoksa sinir hastası olursunuz ondan birşeyler bekleyip de yapmadığını gördükçe. Ayrıca derdin bu mu denilecek şey degil bu çok büyük bir sorun.
Bence de öyle bu yüzden çocuk fikrine bir türlü sıcak bakamadım çocuk olunca yapacağını söylüyor ama pek inandırıcı gelmiyorBu durumda çocuk fikrini iyi düşünün…
Çocuk = Dev sorumluluk
Daha hamileyken başlıyor. Hassas bir durum olsa yatmanız dinlenmeniz gerekiyor her şey eşinize kalıyor bu durumda mesela. Bir iki yapıp sonra mızıkçılık edecekse o adamdan baba olmaz. Tek başına ebeveynlik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada böyle o kadar konu var ki…
Pcos olduğum için yumurtlamam düzensizdi o yüzden doktor takip etmemi söylediSadece korunmayi biraksaniz zamanin akisina biraksaniz gebeligi boyle planli programli olmasi bence kotu ya. Ayrica tum sorunlariniz cozulduyse gebeĺik dusunun sorunlar buyur bebek olunca
İkimizde yoğun çalışıyoruz yazın belki günlerce haftalarca eve gelmediği şehirdışında olduğu günler oluyo bu yüzden bir düzene oturmadı ama böyle olacağını evlenmeden önce mesleğini biliyordum o yüzden bir şey diyememEvliliğinizde bebek düşünmeden önce neden cinsel hayatınız düzene girmedi ? Çünkü 5 senedir evlisiniz cinsel ilişki sıklığınız ciddi anlamda az . Doğal olarak şimdi araya bebek isteği girince de görev gibi gelmesi bana çok normal geldi . Bebekten önce cinsel problemleri çözmekle işe başlasanız iyi olur yoksa bebek doğunca herşey daha kötüye gider
Merhaba,Merhaba kızlar 28 yaşındayım 5 yıldır evliyim. Eşimle üniversiteden arkadaşız birbirimizi tanıyarak 5 yılın sonunda evlendik ama aynı eve girmeden gerçekten anlaşılamıyormuş her şey. Bazı soru işaretleri ve pandemi yüzünden bebek düşünmedim yıllardır. Artık uzun süre geçti kendi de aşırı derecede bebek istiyor bende tamam dedim iki üç aydır denemeye başladık. Ama cinsel hayatımız evlendiğinizden beri düzene girmedi max haftada 2 oluyordu o da her zaman değil. Şimdi bebek istediğimiz için yumurtlama zamanı takip etmeye başladım ve doktor günaşırı ilişki tavsiye etti. Ama iyice görev haline geldi ve soğumaya başladım. Bu süreç hep böyle mi oluyor yoksa bizde mi böyle anlamadım. Şu an yumurtlama zamanım ama içimden gelmiyor o da zorunluluk olarak yaklaşıyor ama ilgi göstermeden yaklaşmadan nasıl olacak bu iş. O görev gibi bebek için yapıp geçeyim kafasında bende böyle iyice uzaklaşıyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa bebek için rutine binince herkes mi böyle yaşıyor cevaplarınızı merakla bekliyorum.
Ha ha haBunu ne yazık ki ailem bile sorun olarak görmedi kendi ailesi de aynı şekilde. Herkes bunun benim görevim olduğu şeklinde baskı yapıyo ve normal görüyor. Kaç kere konuştuk çocuk olunca böyle yapmam eşek değilim yardım ederim herhalde falan diyor ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?