canım evlilik öncesi 5 senelik birlikteliğimiz var. Ve evlenmek için çok çaba sarfettik. Ve bir çocuk o kadar çok istiyordu ki... benim de yaşım müsaitti ki ben çocuklara çok düşkünüm yaşım geçmeden gebelik sürecim döküntüye girmeden bir çocuk sahibi olmak o zaman mantıklıydı bunların olacağını bilmem mümkün değildi. Ve 2. Bebek spiralle korunurken oldu. Yeni bir şehre taşındık her şey yolunda görünüyordu ve ben kimim ki Allah’ın verdiğini alıp yok edeyim. Bu geçen zaman içerisinde mutlu olduk mu kesinlikle hayır. Maddi açıdan ilk evlendiğim zaman yetersizdim şimdi hem çocuklarıma hem kendime rahatça bakarım. Ama ben de parçalanmış bir ailenin çocuğuyum ve İnan bu çok zor. Bu kadar ısrarla üzerinde durmam çocuklarım için. Ve ayrınca tekrar yazayım ben bu aldatılma olayını yeni öğrendim. O zaman yakaladığımda kadın da o da bir şey olmadığına yeminler ettiler. Kadının ilgisinin olduğunu ama onu kesinlikle alakadar etmediğini söyledi. Ve ben de açıkçası inanmak istedim çünkü kocamı hep çok sevdim ve yakıştıramadım.ilk evliliğimde 4 sene evli kaldım
çocuk hiç düşünmedim kocama güvenmıyordum cunku
sen ilk 3 ayda ne oldugunu anlamıssın
bir cocuk yapmıssın , ikinciyi de yapmıssın
neye güvendin söyler misin?
3 senelık evlılıkte ıkı cocuk demek ardarda 2 hamılelık demek.
bundan sonrası için ne diyelım ki,böyle giderse 3. de gelir
Bravo efsane cevap. Ben bunu nasıl düşünemedim! Teşekkür ederim hanımlar yardımlarınız ve güzel dilekleriniz için. Bin pişman oldum derdimi paylaştığıma. İyi ki varsınız.evliliğin ilk aylarında size kötü davranan adamdan 2 çocuk yapıp sonra da 'ama çocuk var' demeniz de çok ilgin. bari ikinciyi yapmasaydınız. sanırım aileniz arkanızda değil çalışmıyosunuz da. boşanamam bari unutayım diyorsunuz. hah onun ilacı da bizde değil, beyninizde.
Evlendin,3 -4 ay sonra aldatıldığını öğrendim darp edildin,ama çocuk yaptın.. ikincisi de yolda.. Allah akıl fikir versin!
Öner’iniz için teşekkür ederimCocuklari burda tartismak bize düsmes. Cocuk candir. Ikiside olmus artik. Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin. Bence siz bir aile terapiste bir danisin. Duygulariniz cok normal. Bende kaldiramazdim. Bir anne olarak yuvanizi yikmak istemediginizi anliyorum da,ama bunun altinda sizin ezilmenizde korkarim. Esiniz gercekte pisman ise bir aile terapistine gidin. O size yardimci olabilor insallah
Bravo efsane cevap. Ben bunu nasıl düşünemedim! Teşekkür ederim hanımlar yardımlarınız ve güzel dilekleriniz için. Bin pişman oldum derdimi paylaştığıma. İyi ki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?