Evlilik, bebek ve aldatılmak

Kızlar anlatamadım sanırım. Aldatıldığını 2 hafta önce öğrendim. 3-4 aylık evliyken aldatılmışım ve o kadar çok çocuk istiyordu ki düzeleceğini her şeyin güzel olacağını söylüyordu. İlk çocuğu yaptık. Benim bu zamana kadar bildiğim tek şey kadının ona yaklaştığı ama kesinlikle bir şey olmadığıydı. Yeni bir şehir yeni bir düzen kurduk. Ve spiralle korunurken hamile kaldım. Kadının biriyle aylarca gezdiğini bildiğim birini elbette yanıma yatağıma almazdım! Aşağılayıcı bir tavra ihtiyacım olsa gider anneannemle konuşurum. Lütfen yapmayın bunu. Maalesef ailemden kimse yok gibi. Evliliğimin başında çalışmıyordum fakat şu an şükür ki atandım görev yapıyorum. Sıkıntım sadece maddi zorluğa düşmek vs değil. Sorunum çocuklarımın da benim gibi yarım büyümesi..

canım evlilik öncesi 5 senelik birlikteliğimiz var. Ve evlenmek için çok çaba sarfettik. Ve bir çocuk o kadar çok istiyordu ki... benim de yaşım müsaitti ki ben çocuklara çok düşkünüm yaşım geçmeden gebelik sürecim döküntüye girmeden bir çocuk sahibi olmak o zaman mantıklıydı bunların olacağını bilmem mümkün değildi. Ve 2. Bebek spiralle korunurken oldu. Yeni bir şehre taşındık her şey yolunda görünüyordu ve ben kimim ki Allah’ın verdiğini alıp yok edeyim. Bu geçen zaman içerisinde mutlu olduk mu kesinlikle hayır. Maddi açıdan ilk evlendiğim zaman yetersizdim şimdi hem çocuklarıma hem kendime rahatça bakarım. Ama ben de parçalanmış bir ailenin çocuğuyum ve İnan bu çok zor. Bu kadar ısrarla üzerinde durmam çocuklarım için. Ve ayrınca tekrar yazayım ben bu aldatılma olayını yeni öğrendim. O zaman yakaladığımda kadın da o da bir şey olmadığına yeminler ettiler. Kadının ilgisinin olduğunu ama onu kesinlikle alakadar etmediğini söyledi. Ve ben de açıkçası inanmak istedim çünkü kocamı hep çok sevdim ve yakıştıramadım.

evliliğin ilk aylarında size kötü davranan adamdan 2 çocuk yapıp sonra da 'ama çocuk var' demeniz de çok ilgin. bari ikinciyi yapmasaydınız. sanırım aileniz arkanızda değil çalışmıyosunuz da. boşanamam bari unutayım diyorsunuz. hah onun ilacı da bizde değil, beyninizde.

Bravo efsane cevap. Ben bunu nasıl düşünemedim! Teşekkür ederim hanımlar yardımlarınız ve güzel dilekleriniz için. Bin pişman oldum derdimi paylaştığıma. İyi ki varsınız.

Cocuklari burda tartismak bize düsmes. Cocuk candir. Ikiside olmus artik. Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin. Bence siz bir aile terapiste bir danisin. Duygulariniz cok normal. Bende kaldiramazdim. Bir anne olarak yuvanizi yikmak istemediginizi anliyorum da,ama bunun altinda sizin ezilmenizde korkarim. Esiniz gercekte pisman ise bir aile terapistine gidin. O size yardimci olabilor insallah

Öner’iniz için teşekkür ederim

Bravo efsane cevap. Ben bunu nasıl düşünemedim! Teşekkür ederim hanımlar yardımlarınız ve güzel dilekleriniz için. Bin pişman oldum derdimi paylaştığıma. İyi ki varsınız.

hayır ne bekliyosunuz ki başka? yani bunu ben yaşarım unutamam siz yaşarsınız unutursunuz. ya da tam tersi...attığınız adımlar hatalı. bu fikirle siz 3. çocuğu da yapabilirsiniz pekala. ben de diyorum ki ilk ikisi de hataymış aslında.

eşiniz şu an iyi davranıyorsa ve aldatmıyorsa madem işiniz de var kendinizi işinize ve çocuklarınıza verin.

Sanal ortamlarda bile yalan söyleyenleri cidden aklım almıyo.. yalancılık hastalık galiba

Eleştirilere açık olmak lazım hep olumlu şeyler yazıp düzelir iyi olur eşiniz sizi çok seviyor oo iyi ki 2. çocuğu yapmışsınız denmesini bekleyemezsiniz evet yazılanlar iç açıcı değil sizde teselli edilmek istiyorsunuz desteğe ihtiyacınız var ama durum maalesef düzelmez en iyisi gerçekçi olmak ve çocuklar için huzurlu bir ortam sağlamak. Ne güzel mesleğinizde var hiç bir mecburiyetiniz yok böyle bir hayat sürmeye...Olan olmuş evet 2. çocuğunuzuda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Profilinizde 6sene evvel bir düşük yaptığınızı yazmışsınız, şimdi 3 yıllık evliyim demişsiniz... bi tutarsızlık var sizde bilemedim..

ne diyecekti ki tabiki bidaha olmayacak diyecekti
adiniza ve cocuklariniz icin cok üzüldüm isin icine evlat girince hersey bambaska oluyormus onu anladim oyuzden bosa gitsin diyemiyorum durumunu en iyi sen bilirsin zaten bosayacak guce sahip olsan bence dusunmezdin bile ama herkes icin bir cikar yolu mutlaka vardir onu bulmaya bakin

Ben bilmiyorum diyorsunuz ama zaten daha 3-4 aylık evliyken sizi itip kakan hakaret eden bir adam sırf çocuk istiyor diye yaşınız da gençken neden çocuk yaptınız? birşeyler yakalamışsınız aslında ama adam yok o bana sarkıyordu demiş inanmışsınız hemen. Ayrıca kadın kendisi video çektiyse bunu nasıl gördünüz nereden gördünüz eşiniz herhalde böyle bir videoyu telefonunda tutacak kadar saf değildir. 2. çocuğu neden yaptınız diyenlere de spiral vardı ama oldu diyordunuz spiralle hamile kalmak bu kadar kolay mı? gidecek yeriniz yok diye affedecekseniz affedin de burada şunu bunu yaptı demeyin o zaman bir de sizi eleştirenlere daha makul cevap verirseniz iyi olur

Öğretmensiniz çok şükür bir mesleğiniz var. Sizi hiç mutlu edememiş yalan söylemiş üstüne aldatmış bir adamı çekmek niye? Zaten sizde artık soğumuş çocuklar için katlanmak istiyorsunuz. Katlanmayın o çocuklar yalan üstüne kurulmuş bir ailede inanın daha mutsuz olacaklar.

“3.Çocuğu yapmayın” mantıklı bir öneri, peki “2. neden oldu?” sorusunu sormanın konu sahibini üzmek dışında kime ne faydası oluyor gerçekten anlayamıyorum,ne önemi var acaba?..

Biri kalkıp, aldatıldım ama unuttum dese inanacak mısınız?
Unutmak imkansız. ancak affedebilirsiniz içinizde, o kadar gönlünüz genişse tabi..

Olan olmuş şu an 2. çocuğu sorgulamanın bir anlamı yok.
Eşinize bir şans daha verseniz düzelir mi bilmem ama tekrar nasıl güveneceksiniz?
Mutsuz olduğunuzu söylüyorsunuz,çocuklarınızdan başka bu evliliği sürdürmeniz için bir nedeniniz yok yani.
Öğretmensiniz sanırım.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilir ve yeni bir hayat kurabilirsiniz bence.

Evlilik oturmadan cocuk yapmissin yine yetmemis ikinci de yolda.hic basbasa kalamamis esinle hic siz olamamisin.hamilelik lohusalik emzirme cok zor cok.evlendigini anlamamissin ki simdi ikinci bebek mutsuz bir anne.ilerde hep cocuguna yukleneceksin.cunku evliligin de ki tek mutlulugun cocuklarin.unutamassim ama ucuncu yu yapma kendin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…