Evlilik, bebek ve aldatılmak

Ben ceren

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
17
6
16
Merhaba
Hiç kimseyle bu konuyu konuşamıyorum belki sizler yardımcı olursunuz.
3 senelik evliyim. Bir oğlum var bir tane de karnımda. Eşimin çalıştığı yerdeki bir kadınla biz evleneli henüz 3-4 ay olmuşken bir ilişki yaşadığını öğrendim. Bu dönem bana o kadar kötü davrandı ki... Annem yok. Babam başka bir kadınla yaşıyor. Gidemedim. Kötü davrandığı dönemde ben bunları hissederken bir şeyler söylediğimde hep itilip kakıldım. Daha sonra bir gün yakaladım fakat itiraf değildi. Kadının onunla ilgilendiğini ama bir şey olmadığını söyledi. Ta ki birkaç hafta önce elime bir video geçene kadar. Meğer kadın her şeyi kaydetmiş. İnanin ne düğün yaptık ne dernek yaşamak istediğim hiçbir şeyi de yaşamadım. Sırf sıkıntı olmasın mutsuz olmasın diye. Bunca zaman içinde mutluluk bulduğum tek şey evladım. Onun dışında mutlu olduğum tek bir anım dahi olmadı. Şimdi beni çok mutlu edeceğini hata yaptığını anlık bir şey olduğunu ama 2 senedir hiç görüşmediğini söylüyor. Ben kadın olmayı da sevilmeyi de unuttum. Öyle bir mutsuzluğun içinde bocalayıp duruyorum. Artık ona bakmak ya da sevmek ya da herhangi bir şey yapmak istemiyorum. Bana binlerce bahane sıralanırken başkalarını mutlu etmek için uğraşan bir adamla aynı evi paylaşmak zoruma gidiyor. Ama çocuklarım var. Ve daha çok küçük oğlum, diğeri daha doğmadı bile. Lütfen başından böyle bir şey geçip unutabilen biri olduysa yazabilir mi? Ben aklıma gelmeden yüzüne bakamıyorum. Ve ne yapacağımı artık hiç bilmiyorum.

Sanırım burdaki dostlarımın son actıgım konuyla ilgili sayfalarca yazdıkları ve ikna cabalarının sebebi gunun birinde bu baslıgı acmamam
Hamileyken hem de boyle biseyi yasamanız cok uzucu Cocuklarınız icin esinize bi sans verin baktınız hala duzelmiyor bosanmak istediginizi soyleyin bi sure ailenizin evine donun yoklugunuzda kıymetinizi anlasın

Standart bi soru sorucam

Evlendiğinden beri madem o kadar mutsuzdun .
Okey 1 tane çocuğun oldu .
2 neden ?

3 yıl bide evliliğinizi derinlemenize yaşamanı gerekirken ard arda bebek büyütüyorsunuz .

Hakkınızda hayırlısı . Başka ne denirki

Merhaba.
Gerçekten çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Profilinizde öğretmen olduğunuz yazıyor, çalışıyorsanız tek başınıza çocuk büyütmenin çok da zor olduğunu düşünmüyorum. Eğer istediğiniz çocuklarınızı aile ortamında büyütmekse ve mutlu olamayacaksanız haftada birkaç kez babalarını görmeleri onlar açısından daha sağlıklı olur.
Ama sizin sorunuz çok başka tabiki inşallah yardımcı olacak arkadaşlar olur. Nasıl mutlu olacak ve mutlu çocuklar yetiştirecekseniz öyle karar verirsiniz umarım.

Affetmeye hazirsan tabiki unutursun
Anne baba yok
Anneanne babaanne demi yok

Hadi ilk çocuk neyse de 3-4 aylıkken yüzünü belli eden bir adamdan 2. Çocuk niye yaptın be canım... ailen olmadığı içinde kocan bu kadar rahat kafasına göre takılıyor. Biliyor çünkü gitmeyeceğini, gidemeyeceğini.

Eğer becerebilirim diyorsan yapman gereken şey belli (ki çok zor farkındayım) ama eger yapamayacaksan Allah yardımcın olsun sabır versin. Gerçekten zor...

Durumunuza cok üzüldüm. Nasil bir tavsiye versem bilemedim, işin içinden cikamadim. Tek soyleyebilecegim lutfen 3.cocugu yapmayin. Allah yardimciniz olsun.

Merhaba
3 senelik evliyim. Bir oğlum var bir tane de karnımda. Eşimin çalıştığı yerdeki bir kadınla biz evleneli henüz 3-4 ay olmuşken bir ilişki yaşadığını öğrendim. Bu dönem bana o kadar kötü davrandı ki... Annem yok. Babam başka bir kadınla yaşıyor. Gidemedim. Kötü davrandığı dönemde ben bunları hissederken bir şeyler söylediğimde hep itilip kakıldım. Daha sonra bir gün yakaladım fakat itiraf değildi. Kadının onunla ilgilendiğini ama bir şey olmadığını söyledi. Ta ki birkaç hafta önce elime bir video geçene kadar. Meğer kadın her şeyi kaydetmiş. İnanin ne düğün yaptık ne dernek yaşamak istediğim hiçbir şeyi de yaşamadım. Sırf sıkıntı olmasın mutsuz olmasın diye. Bunca zaman içinde mutluluk bulduğum tek şey evladım. Onun dışında mutlu olduğum tek bir anım dahi olmadı. Şimdi beni çok mutlu edeceğini hata yaptığını anlık bir şey olduğunu ama 2 senedir hiç görüşmediğini söylüyor. Ben kadın olmayı da sevilmeyi de unuttum. Öyle bir mutsuzluğun içinde bocalayıp duruyorum. Artık ona bakmak ya da sevmek ya da herhangi bir şey yapmak istemiyorum. Bana binlerce bahane sıralanırken başkalarını mutlu etmek için uğraşan bir adamla aynı evi paylaşmak zoruma gidiyor. Ama çocuklarım var. Ve daha çok küçük oğlum, diğeri daha doğmadı bile. Lütfen başından böyle bir şey geçip unutabilen biri olduysa yazabilir mi? Ben aklıma gelmeden yüzüne bakamıyorum. Ve ne yapacağımı artık hiç bilmiyorum.
pardon da şu çocuğum var olayını geçin bir defa 3 4 aylık evliyken aldatıldığınızda çocuk var mıydı? Bir kere daha unutun gitsin nasılsa adamı boşamayacaksınız bari kendinize eziyet etmeyin

Herkesin evliliginde sorunlari var olscakta.. ama herifin yuzunu 4. Ayda ogrenmissin cnm..ki aldatma yani.. desenki benle pek ilgilenmiyo disari cikio ok.. ama cocuk niye yaptin? Hadi ilki oldu ikinciyi niye yaptin? Ahhh iste kader kosmet bazi seyler

Cocuk dogup buyene kadar sabret derimde bu senin icin cok zor bi surec olacak sonra ise gir calis cabala cocuklarinida al git kendi evini tut tabii affedemiyorsan Rabbim yardimcin olsun cok zor :/

Bu kadar sıkıntılar var madem kocanıza öfkeniz geçmedi nasıl aynı yatağa giriliyor arada cinsellik oluyor bende onu hiç anlayamıyorum.
3 yıla 2 çocuk sığdıracak kadar mükemmel bir evlilik mi yaşıyorsunuz?
Valla ya ben kucucuk seye sinir oldum mu opesim gelmiyo bi sure ki aldatilmis.... pes yani bu noktaya gelene kadar akliniz neredeydi? Simdi ne desek bos . Hamilesiniz cocuga aciyin saglikli bir hamilelik gecirin bence sonrasini dogumdan sonra dusunursunuz.. simdiye kadar sabretmissiniz nasilsa.

Merhaba
Bende ikinci bebeğime hamileyken öğrendim aldatıldığımı unutamıyorum hiç karşımdaki sanki bi yabancı tiksiniyorum başkasına dokunduğunu başkasını düşündüğünü düşündükçe güya pişman oldu ama ben hiç nedense hissedemedim 2 yıla yakındır bana bunu hiç göstermedi ve ben şunu çok iyi biliyorum ki zamanında benim için canını verecek adam şuan bana boş boş çocukların annesi evin hizmetçisi gözüyle bakıyor o yüzden boşanma davamı açtım ve yarın duruşmam var adamın hiç umrunda bile değil normal yaşantısına devam ediyor neyse gerçekten pişman olduğuna inanıyorsan şans ver evliliğine çünkü çocuklar var ben gerçekten pişman olsaydı herşeye vardım

Arkadaşlar biraz acımasız yorum yapıyorsunuz haklısınız ama bu çaresizlikteki bayan , evet oda hatasının farkında evet daha önce fark etmeliydi önlem almalıydı vs ama olmuş yani üstüne gidip her yorumda aynı soruyu sormak neden ..
Onun psikolojisini düşünerek yorum yapabilsek , kadın kadının dostu olsa daha iyi olur .
Konu sahibi sabretmekten başka çaren yok çaresizliğini belli etme bari . şans istiyor muş madem mecburiyetten kaldığını değil çocuklar için ona şans verdiğini sansın. Allah yardımcın olsun ..

Back
X