Evlilik, bebek ve aldatılmak

İşte ayakları üzerinde duramayan bir kadı. Dramı daha !! Eğer kendi ayakları üzerinde durabilsen madd manevi imkanı olsa yüzüne bile bakmayacağım adamı affetmek için bahaneler aramakla uğraşırsın !! İçine sinmeyincede a benim gibiler varmış diye tesellilere sığınırsın .. Allah yardımcın olsun ne diyelim

Bende ikinci bebeğime hamileyken öğrendim aldatıldığımı unutamıyorum hiç karşımdaki sanki bi yabancı tiksiniyorum başkasına dokunduğunu başkasını düşündüğünü düşündükçe güya pişman oldu ama ben hiç nedense hissedemedim 2 yıla yakındır bana bunu hiç göstermedi ve ben şunu çok iyi biliyorum ki zamanında benim için canını verecek adam şuan bana boş boş çocukların annesi evin hizmetçisi gözüyle bakıyor o yüzden boşanma davamı açtım ve yarın duruşmam var adamın hiç umrunda bile değil normal yaşantısına devam ediyor neyse gerçekten pişman olduğuna inanıyorsan şans ver evliliğine çünkü çocuklar var ben gerçekten pişman olsaydı herşeye vardım
Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm.Çocuklar var nasıl yapacaksınız işiniz var mı? Ev düzeniniz bozulmasın çocuklar etkilenmesin inşallah yavrularınız ve sizin adınıza hayırlısı olsun.Bak bende aynı şekilde aldatıldığım için boşandım.İkinci evliliğimde yine aldatıldım.Hiç birşeyin garantisi yok bu hayatta.Aynı dediğin gibi tiksiniyordum onu gördükçe . Şimdi ikinci bir yıkım yaşadım.Oğlumun düzeni alt üst oldu.Ağlamadığım gün yok.Kızım var 9 aylık bu eşimden öyle bir çıkmazdayım ki kelimelerle tarif edemem.İki sene ev arkadaşı gibi yaşadık ve sonunda bitti.Keşke öyle devam etseydi.Yada bu evliliği hiç yapmasaydım.Yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki.Rabbim üzüleceğin adımlardan seni ve yavrularını korusun .

Merhaba
Hiç kimseyle bu konuyu konuşamıyorum belki sizler yardımcı olursunuz.
3 senelik evliyim. Bir oğlum var bir tane de karnımda. Eşimin çalıştığı yerdeki bir kadınla biz evleneli henüz 3-4 ay olmuşken bir ilişki yaşadığını öğrendim. Bu dönem bana o kadar kötü davrandı ki... Annem yok. Babam başka bir kadınla yaşıyor. Gidemedim. Kötü davrandığı dönemde ben bunları hissederken bir şeyler söylediğimde hep itilip kakıldım. Daha sonra bir gün yakaladım fakat itiraf değildi. Kadının onunla ilgilendiğini ama bir şey olmadığını söyledi. Ta ki birkaç hafta önce elime bir video geçene kadar. Meğer kadın her şeyi kaydetmiş. İnanin ne düğün yaptık ne dernek yaşamak istediğim hiçbir şeyi de yaşamadım. Sırf sıkıntı olmasın mutsuz olmasın diye. Bunca zaman içinde mutluluk bulduğum tek şey evladım. Onun dışında mutlu olduğum tek bir anım dahi olmadı. Şimdi beni çok mutlu edeceğini hata yaptığını anlık bir şey olduğunu ama 2 senedir hiç görüşmediğini söylüyor. Ben kadın olmayı da sevilmeyi de unuttum. Öyle bir mutsuzluğun içinde bocalayıp duruyorum. Artık ona bakmak ya da sevmek ya da herhangi bir şey yapmak istemiyorum. Bana binlerce bahane sıralanırken başkalarını mutlu etmek için uğraşan bir adamla aynı evi paylaşmak zoruma gidiyor. Ama çocuklarım var. Ve daha çok küçük oğlum, diğeri daha doğmadı bile. Lütfen başından böyle bir şey geçip unutabilen biri olduysa yazabilir mi? Ben aklıma gelmeden yüzüne bakamıyorum. Ve ne yapacağımı artık hiç bilmiyorum.

Video elinde en guzel delil eger boşanacaksan sana ve cocuklarina bakmak zorunda.. 2 senedir gorusmuyorum yalanina inanma eger affedersen birdaha yapacak.

Merhaba
3 senelik evliyim. Bir oğlum var bir tane de karnımda. Eşimin çalıştığı yerdeki bir kadınla biz evleneli henüz 3-4 ay olmuşken bir ilişki yaşadığını öğrendim. Bu dönem bana o kadar kötü davrandı ki... Annem yok. Babam başka bir kadınla yaşıyor. Gidemedim. Kötü davrandığı dönemde ben bunları hissederken bir şeyler söylediğimde hep itilip kakıldım. Daha sonra bir gün yakaladım fakat itiraf değildi. Kadının onunla ilgilendiğini ama bir şey olmadığını söyledi. Ta ki birkaç hafta önce elime bir video geçene kadar. Meğer kadın her şeyi kaydetmiş. İnanin ne düğün yaptık ne dernek yaşamak istediğim hiçbir şeyi de yaşamadım. Sırf sıkıntı olmasın mutsuz olmasın diye. Bunca zaman içinde mutluluk bulduğum tek şey evladım. Onun dışında mutlu olduğum tek bir anım dahi olmadı. Şimdi beni çok mutlu edeceğini hata yaptığını anlık bir şey olduğunu ama 2 senedir hiç görüşmediğini söylüyor. Ben kadın olmayı da sevilmeyi de unuttum. Öyle bir mutsuzluğun içinde bocalayıp duruyorum. Artık ona bakmak ya da sevmek ya da herhangi bir şey yapmak istemiyorum. Bana binlerce bahane sıralanırken başkalarını mutlu etmek için uğraşan bir adamla aynı evi paylaşmak zoruma gidiyor. Ama çocuklarım var. Ve daha çok küçük oğlum, diğeri daha doğmadı bile. Lütfen başından böyle bir şey geçip unutabilen biri olduysa yazabilir mi? Ben aklıma gelmeden yüzüne bakamıyorum. Ve ne yapacağımı artık hiç bilmiyorum.

Evlendin,3 -4 ay sonra aldatıldığını öğrendim darp edildin,ama çocuk yaptın.. ikincisi de yolda.. Allah akıl fikir versin!

O itiraf eden kadına da eşime de dava açarım.. Ne de olsa video var, telefon kayıtları da çıkar..
Bu kişi ile yaşayacağıma devlete sığınır, bunun nafakasını alır biriktirir, bir yandan iş ararım.. Durumum düzelince de ev tutarım.. Ama bu uzun bir süreç..

Allah yardımcınız olsun, bol dua edin..

Kendini değersiz gören bir adamdan nasıl çocuk yaptın 2 tane hemde
Cahillik
Eşine aç davanı evden gitsin sizde nafaka vermek zorunda

Asla unutmayacaksin aldatildigini. Üzgünum maalesef.

Annem de çok kez aldatildi. 7 çocukla, okuma yazma bilmeyen bir kadın olarak babamı yıllarca çekti. Sirf çocukları için. Eskiler boyle ne yapacaktı ki başka ;(

Hatırlıyorum ben küçükken annem aglardi hep, nedenini büyüyünce anladim.

Eğer bir mesleğin varsa iki çocukla gayet yaşayabilirsiniz. Tazminat nafaka vs ne varsa istersin. Sonuçta ortada aldatma var.

Diyelim ki affettin bir daha kocana hiç guvenmeyeceksin. Annem 45 yıllık evliliğinde hiç unutmadı. Gerçi babam çok aldattı. Hangisini unutabilirdi ki kadıncağız. Öyle böyle geçti yılları. Rahmetli annecim olmeden önce ben gittikten sonra kadın yüzü görmesin derdi. Evet oylede oldu. 4 senedir evlenmek istiyor ama illa birşey oluyor evlenemiyor. Ahı tuttu sanırım. Gerçi sonuna kadar da haklıydı.

Eşimle 10 yillik evliyiz. Hep derim ona aldatma olayı olursa ceketini al çık. Asla affetmem. Donuna kadar alır ogullarimla yaşarım diyorum. Cunku ben annem gibi olamam.
7 çocuk, eğitim yok belki annem yapamadı ama ben catir çatır bosarim.

Unutmasına unutursunuz. Kendinizi bir şekilde ikna edersiniz. Ama tekrar olacak. Hiç durmayacak. Bence bu duruma alışın. Bi gelir kapısı olaral görün, dışarıda yaptığıyla ilgilenmeyin. Bu kolay yöntem.

İkinci bi seçenekte boşanın. Çalışıp çocuklarınıza kendiniz bakın. Nafakada bağlatın. Babanne ile iyi anlaşıyorsanız çocuklar konusunda ondan yardım alın. Buda zor yöntem.

Grurum sorun değil yeter ki çatım başımın üstünde kalsın diyorsanız 1i, grurum yokken çatı başıma devrilir diyorsanız 2yi seçin.

Standart bi soru sorucam

Evlendiğinden beri madem o kadar mutsuzdun .
Okey 1 tane çocuğun oldu .
2 neden ?

3 yıl bide evliliğinizi derinlemenize yaşamanı gerekirken ard arda bebek büyütüyorsunuz .

Hakkınızda hayırlısı . Başka ne denirki
Kesinlikle katılıyorum. Olayı yeni öğrensen biz çok mutluyduk herşey yolundaydı durumu yaşasan hadi tamam diyecem. Mutsuz bir evlilik hayatın var madem neden 2.çocuk bir türlü anlamıyorum..

Merhaba
Allah yardımcın olsun durum zor maalesef. Bebek doğduktan sonra hayatına bir yön vermeye başlamalısın bir iş bulup para kazanman lazım ya da babanla konuşsan maddi durumu nasıl babanın

Öncelikle çocuk sizin ruhsal sağlıgınız için yapıalcak bir materyal değil çok kızıyorum evliliği kötü gidip üst üste çocuk yapana. Yaşadıklarınız cok zor Allah yardım etsin. Ama dünyam alt üst olur diye o adamı öekmek aynı evi aynı yatağı pylasıp aldattıgını bile bile hamile kalmak çok kötü bir durum

düsünce yapını degistir annen baban evet önmli ama artık yetiskinsin birincifen sonra ikinciyi düaünmezdin calısıp kendi basına ayakta kalmalıydın.

su saatten sonra yapacagın sey kendini bir konuda uzmanlastırıp cocuk biraz büyüdüğünde maddi olark kendi ayklarının üstünde durmN. simdiden bile bi hıbi edin para kazandırack sosyal nedyadan sat

cerencim 3. yapınca düzelir, bi kızınız olsa böyle mi olurdu? :işsiz:

ilk evliliğimde 4 sene evli kaldım
çocuk hiç düşünmedim kocama güvenmıyordum cunku
sen ilk 3 ayda ne oldugunu anlamıssın
bir cocuk yapmıssın , ikinciyi de yapmıssın
neye güvendin söyler misin?
3 senelık evlılıkte ıkı cocuk demek ardarda 2 hamılelık demek.
bundan sonrası için ne diyelım ki,böyle giderse 3. de gelir

Valla ya ben kucucuk seye sinir oldum mu opesim gelmiyo bi sure ki aldatilmis.... pes yani bu noktaya gelene kadar akliniz neredeydi? Simdi ne desek bos . Hamilesiniz cocuga aciyin saglikli bir hamilelik gecirin bence sonrasini dogumdan sonra dusunursunuz.. simdiye kadar sabretmissiniz nasilsa.

Adam aldatıyor dışarda her haltı yiyor evde o ne isterse onu yapan canı isterse sevişecek kadında var.
Bu adam istediği hayatı yaşar nasıl olsa karışanı hesap soranı yok.
Ben çocuklara üzülüyorum seçme şansları olsa bu ailede doğmak isterlermiydi acaba.

Merhaba
fake misiniz yoksa 6 yıl önce düşük yaptığınız bebek eski eşinizden miydi? evlilik dışı mıydı?

Konu sahibi yok. Pek gerçekçi gelmedi. Ama eğer gerçekse Allah kolaylık versin zor durum.

Back
X