- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi streshanim
-
Hayatta hiç bir şey siyah ya da beyaz değildir.Nedense adam bana hic inandirici gelmedii.. Seven adam hicbir sorunu yoksa hadi evlenelim der bu ne oldu olmadi arasinda gidip gelmek senin icin cok zor.. Birde ne hakki var seni oyalamaya neyse derdi acikca konussun sende ona gore tavrini koy hatta sart kos delikanli adamsa zaten takar yuzugu..
Yoksa baska düsüncesi varsa oooo bitmez uzar bu konu..
Ask ya siyah ya beyazdir grisi yoktur..
Kesinlikle çok doğruValla akıllı insan evlilikten korkar bence.
Tuhaflık göremedim
Ben evlilik delisi olsaydim inanin coktan evlenirdim. Evlilik teklifi aldığım insanlar oldu ama icime sinmedi. Uyum ve sevgiye baktim hep. Ilk defa birisiyle bu kadar mutlu olabileceğime gercekten inandım. Aradigimi bulduğumu düşündüm. Ama onun da evlilik konusunda travmalari fobileri var anladığım kadariyla. Bu da benim şansım. Bana kızanlar olmuş sen evlilik derdindesin sevmiyorsun diye. Evet cok seviyorum ama o benimle evlenmeyecekse ömür boyu onu mu beklememi istiyor burdaki insanlar ben bunu anlamiyorum. Anne olmak istiyorum ben de bir gün. Çok sevsem de çok uzulsem de evlenmiyorsa ayrılmak zorundayım. Baska ne yapabilirim ki? Gerçekten seven adam da ne yapar eder o korkularını yener ve evlenir diye düşünüyorum.Bu kadar evlilik delisiydiniz madem (3 ayda ailelerin tanıştıgi iliskiyi ovmussunuz) neden 30 yasina kadar beklediniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?