- Konu Sahibi ikincisans88
-
3aylik evliyim ve esimin duyarsizliklarindan gercekten bunaldim.suan yatakodamizda tek basima yatiyorum ve iceride kardesi kuzeni mac izliyor halasida bulmaca cozuyor herhafta sonumuz ya kaynanamda yada onlardan biri geldigi icin evde geciyor.yilbasindan sonra bombayi patlatacagim zaten kaynanama bileziklerimi alacagim.halasindan dugunde bana para sakla dediginide ogrendim zaten borc harc icinde evlendik ne yuzsuz kadin nereye dustum ben allahim sen sabir ver
Azıcık kıskançlık var galiba...
Azıcık kıskançlık var galiba...
O yahu ole daha yenı evlısınız kımse. Sızı yanlız bırakmıyor mu
Hepbırlıkte aynı evdemı yasınıyosunuz
Ayrıca o kadar borc harc varken kaynanıza neden verdınızkı altınlarınızı onlar sıze hedıye verılen esya sonucta
Ayrıca bu saat yatma cok erken
her haftasonu mutlaka birileri geliyor mu?
Esimin yannda yeterince oldum.dugun gecesi kaynnmda idik kaca kdr kahvaltya oraya gttk balayi donusu oraya.tek huzurlu bi balayimiz oldu 4gun buraya donunce hc yalnz brakmadlr sabrettm ama artk dayanacak gucum yok cunku esimin maasi krediye ve kiraya gdiyor benim maasim ise yemege dger masrflra bilezklri kaynnadan alamadik dha oyaliyor ve ailesi hic yalniz birakmiyor basbasa olsak mac izlemeyi bile dener yatak odasindayim dedim cunku herles pur dikkat tv de koltukta oturcak yer yok esim beni gormuyor bile haftasonu mutlu olup yalniz kalamiyorum bile haftaici ise zaten is guc.yerimde olmayan gercekten anlayamaz esinin yaninda ol demissin arkadasim ben yanindayim ama o bizim borcumuz varken dugun parasini annesine.verdi ki annesi hic masraf yapmadi kredi cekip evlendik.biz hicbirsey takmadilar bana.kredi ile kendi bilezigimi kendim aldim
Erkek kardesi ve kuzeni gelior kalior simdi halasida kaliyor ikigundur gelmemislerse mutlaka biz ordayizdir ondan gelmemislerdir.yoksa huzurli.bi haftasonu vermezler bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?