evlilik benim icin tam bir fiyasko

ikincisans88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
959
-4
0
İzmir
3aylik evliyim ve esimin duyarsizliklarindan gercekten bunaldim.suan yatakodamizda tek basima yatiyorum ve iceride kardesi kuzeni mac izliyor halasida bulmaca cozuyor herhafta sonumuz ya kaynanamda yada onlardan biri geldigi icin evde geciyor.yilbasindan sonra bombayi patlatacagim zaten kaynanama bileziklerimi alacagim.halasindan dugunde bana para sakla dediginide ogrendim zaten borc harc icinde evlendik ne yuzsuz kadin nereye dustum ben allahim sen sabir ver

canım eşinin yanında olup mutlu olmayı denesen. bende ilk başta öyle düşünüyordum sonra eşimle bende maç izlemeye başladım. tabikii haftada bir gün birlikte olmanız en güzeli ama yavaş yavaş çek. direk ailesini katarsan ters etki yapabilir.

ayrıca saat 6 da senin yatak odasında ne işin var. bence eşini sen yalnız bırakıyosun. bırak akrabalarıyla eğlenirken sende eğlen. okey takımı yok mu çıkartın oynayın birlikte. mutluluk sadece 2 kişiyle olmuyo bazen.

Kızcagız daha yenı evlı ve esıyle yanlız olmak ıstıyor haklı olarak.Olaya bak ya ne anlayıssız ınsanlar var, herhafta herhaftada bole olmaz kı ayıp denılen bırsey var acık acık konus esınle canım.

3aylık evlisiniz.
Bunlar cicim aylarınız olmalıydı.
Ama eşin direk olaya geçmiş.
Evliliğin en tatlı zamanlarında bu kadar soğuk ve birbirinizden uzak alakasız olmanız hayra alamet değil..

Esimin yannda yeterince oldum.dugun gecesi kaynnmda idik kaca kdr kahvaltya oraya gttk balayi donusu oraya.tek huzurlu bi balayimiz oldu 4gun buraya donunce hc yalnz brakmadlr sabrettm ama artk dayanacak gucum yok cunku esimin maasi krediye ve kiraya gdiyor benim maasim ise yemege dger masrflra bilezklri kaynnadan alamadik dha oyaliyor ve ailesi hic yalniz birakmiyor basbasa olsak mac izlemeyi bile dener yatak odasindayim dedim cunku herles pur dikkat tv de koltukta oturcak yer yok esim beni gormuyor bile haftasonu mutlu olup yalniz kalamiyorum bile haftaici ise zaten is guc.yerimde olmayan gercekten anlayamaz esinin yaninda ol demissin arkadasim ben yanindayim ama o bizim borcumuz varken dugun parasini annesine.verdi ki annesi hic masraf yapmadi kredi cekip evlendik.biz hicbirsey takmadilar bana.kredi ile kendi bilezigimi kendim aldim

O yahu ole daha yenı evlısınız kımse. Sızı yanlız bırakmıyor mu
Hepbırlıkte aynı evdemı yasınıyosunuz
Ayrıca o kadar borc harc varken kaynanıza neden verdınızkı altınlarınızı onlar sıze hedıye verılen esya sonucta
Ayrıca bu saat yatma cok erken

Azıcık kıskançlık var galiba...

Uyumuyoum sadece uzandim agliyorum birlikte yasamiyoruz halasi koyden geldi bizde kaliyor simdi kardesi ve kuzeni herhafta bizde gelen olmasa annesi cagirio hic rahat yok ki bende calisiyorum kaynanama gonul rizasi ile vermedim balayina giderken emanet ettim

hakkaten kahpekader seninki ,kv senin kredi çekdigin altini nasil alir ( hediyeleri saymiyorum) nap yap al o altinlari
guzelllikden anlamiyolarsa çingar çikar
kocanin senin gormesini , ayle oldugunuzu gormesini saglamak lazim
ama nasil bilmiyorum orasini

Erkek kardesi ve kuzeni gelior kalior simdi halasida kaliyor ikigundur gelmemislerse mutlaka biz ordayizdir ondan gelmemislerdir.yoksa huzurli.bi haftasonu vermezler bize

canım ben sana hak veriyorum. neticede yeni evlisiniz. birbirinizi keşfedeceksiniz, başbaşa zamanların tadını çıkaracaksınız. yeri gelecek naz, kapris yapacaksın. bunlar evliliğin ilk ayları ya, öyle cümbür cemaat geçer mi Allah aşkına! valla tavrını koydun, lafını dinlettin dinlettin, sonra ne yapsan boş. o yüzden al eşini karşına adam gibi konuş, anlat derdini.

Eşiniz nasıl kabul ediyor anlamıyorum ben istesem bile eşim istemez her akşam misafir bide yatılı hala gelecek eve gitsin kayınvalidenizde kalsın siz böyle baştan taviz verirseniz ömür boyu çekersiniz

Daha 3 aylık gelinin evinde ne işi var milletin yaaa....

Tavrını koy,nasıl giderse öyle devam eder...Fazla mı yumuşak buldular seni anlamadım ki...

Kızmakla sonuna kadar haklısın...........

Öncelikle altınları istemekle başla işe. Ne demek kendi yaptığın altının kaynanada durması. Neleri var. Yıllarca kayınvalidede altın var bilip, ev yada araba almaya kalkışınca aslında altınların çoktan satıldığını öğrenip şoke olan bir çok kişi var. Bu misafir durumunu da eşinize söyleyin, açık açık deyin ki artık böyle olsun istemiyorum. Artık bekar değilsin, benim düşüncelerimi de önemsemek zorundasın.

Gerekirse yap suratını al tavrını. rezil olurum diye de düşünme kendileri gibi düşüncesiz reziller varken.

Valla cadı gelin bilinmekten hiç bir zarar gelmez...Bunu bilir bunu söylerim..Hele hele bu şartlar altında...... Bence de ilk altınlarını iste...Durduğun kabahat....Dişlerini göstereceksin gerektiğinde yoksa iyi niyeti suistmal etmekten hiç bir beis görmez bazı insanlar........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…