canım benim senin derdinin somut bir çaresi var anladığım kadarıyla... eşini seviyorsun, evliliğinin devamını istiyorsun, tek yapılması gereken malum şahsiyetlerden kurtulmak:)) kendim yapamıyorum hoş sen de biliyosun ne yapman gerektiğini ama kadınlığını, dişiliğini kullanıp kocanı kendi tarafına çekceksin... etrafımda gözlemlediğim kadarıyla akıllı diye niitelendirdiğim kadınlar kocalarını öyle bir kendi taraflarına çekmişler ki adamlar analarını babalarını bile arayıp sormuyolar:)) birisi de benim kayınpeder... annesi yaşlı kadın köyde tek başına yaşıyor, bi kere bile arayıp öldün mü kaldın mı diye sormuyo hiç, tek erkek evlat bide, ama ayda 1-2 kere mutlaka kaynanamın köyüne gidiliyo mesela:)) kaynanam mazlum gözüken, sürekli idare eden ve kocasına sensin deyip kendi işini yürütenlerden... görümcem de aynı, kocası hiç gitmiyo annesigilie, kayınvalidemler onlarda yaşıyo, adamın hiç sesi çıkmıyo,çünkü görümceme kul-köle:)) ulannn bi akıllı karı olamadık beee:)) (şaka) ben de sömestrda memlekete gitcem annemlerin yanına, annemlerin gelmesini bırak 2 günlüğüne benimle gel sen erken dönersin diyorum yeter ki ön yargı olmasın annemlerden yana sana diyorum, yok nuh diyo peygamber demiyo bu sefer direkt agresif geçimsiz bi tipe dönüşüyorum... izmire yakın bi ilde oturuyoruz ordan uçağa binip gidiyorum normalde ama sırf izmire gitmemek için 20 küsür saatlik yolu göze alıp otobüsle gitcem işte, yok öyle yağma ben de onlara gitmiyorum var mı??? :))