- Konu Sahibi ikincisans88
-
Valla cadı gelin bilinmekten hiç bir zarar gelmez...Bunu bilir bunu söylerim..Hele hele bu şartlar altında...... Bence de ilk altınlarını iste...Durduğun kabahat....Dişlerini göstereceksin gerektiğinde yoksa iyi niyeti suistmal etmekten hiç bir beis görmez bazı insanlar........
Uyumuyoum sadece uzandim agliyorum birlikte yasamiyoruz halasi koyden geldi bizde kaliyor simdi kardesi ve kuzeni herhafta bizde gelen olmasa annesi cagirio hic rahat yok ki bende calisiyorum kaynanama gonul rizasi ile vermedim balayina giderken emanet ettim
canım hazırlan giyin süslen, kaynananı ara, anne düğüne gidicez ben giyindim kapıdan bileziklerimi alıp çıkıcam de
al onun yanında tak, tekrar bir makyaj tazele orda art niyetle aldığını düşünmesin
bir dahada geri götürmessin oldu bitti
misafir olayı içinde açık açık eşinle ve kaynananla konuşman gerekiyor,
bende seviyorum sizi, misafir ağırlamayıda severim ama çalışıyorum bir haftasonm var, evimin işinimi yapayım misafire hizmetmi edeyim yoksa dinleneyimmi dicen
ağlamayan çocuğa meme vermezlermiş
Allah yardımcın olsun bu arada , çok sessiz kalma
hakkaten kahpekader seninki ,kv senin kredi çekdigin altini nasil alir ( hediyeleri saymiyorum) nap yap al o altinlari
guzelllikden anlamiyolarsa çingar çikar
kocanin senin gormesini , ayle oldugunuzu gormesini saglamak lazim
ama nasil bilmiyorum orasini
canım ben sana hak veriyorum. neticede yeni evlisiniz. birbirinizi keşfedeceksiniz, başbaşa zamanların tadını çıkaracaksınız. yeri gelecek naz, kapris yapacaksın. bunlar evliliğin ilk ayları ya, öyle cümbür cemaat geçer mi Allah aşkına! valla tavrını koydun, lafını dinlettin dinlettin, sonra ne yapsan boş. o yüzden al eşini karşına adam gibi konuş, anlat derdini.
ahh be kahpekader kadersizim benim.önceki kapatılmış konusunu okursanız nasıl bi ailenin içinde oldugunu anlarsınız kızlar
Eşiniz nasıl kabul ediyor anlamıyorum ben istesem bile eşim istemez her akşam misafir bide yatılı hala gelecek eve gitsin kayınvalidenizde kalsın siz böyle baştan taviz verirseniz ömür boyu çekersiniz
Allah sabır versin arkadaşım...
Daha 3 aylık gelinin evinde ne işi var milletin yaaa....
Tavrını koy,nasıl giderse öyle devam eder...Fazla mı yumuşak buldular seni anlamadım ki...
Kızmakla sonuna kadar haklısın...........
cnm benım sanırım ben bugun eve gıtmıcem dun benı cok kotu dovdu bogazımı sıktı bıan olecegım sandımsebebıde ıcerıde mısafrler warken surat asıp gecıp yatmısım ya halası cumageldı gece ucbucuga kadar oturduk sohbet ettık cmt de 1de yattık pazar ertesı gun ıse gıdıcem mac ızlıo kuzenı kardesı ıcerıde rahat oturamıom gttım yattım napıyım
bende bir benim eşimin aiesi sanırdım bu kadar düşüncesiz başka insanlarda varmış
bide çalışıyosun,işten gelip yatılı halaya hizmet mi ediyosun
ayyyyyyyyyy.... daral geldi bana şimdiden..allah sana kolaylık eşinede akıl versin inşallah
cnm benım sanırım ben bugun eve gıtmıcem dun benı cok kotu dovdu bogazımı sıktı bıan olecegım sandımsebebıde ıcerıde mısafrler warken surat asıp gecıp yatmısım ya halası cumageldı gece ucbucuga kadar oturduk sohbet ettık cmt de 1de yattık pazar ertesı gun ıse gıdıcem mac ızlıo kuzenı kardesı ıcerıde rahat oturamıom gttım yattım napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?