evlilik benim icin tam bir fiyasko

bende bir benim eşimin aiesi sanırdım bu kadar düşüncesiz başka insanlarda varmış

bide çalışıyosun,işten gelip yatılı halaya hizmet mi ediyosun

ayyyyyyyyyy.... daral geldi bana şimdiden..allah sana kolaylık eşinede akıl versin inşallah

çok zor bir durum seninkisi eşine mutlaka güzellikle anlatmalısın erkekler pek bilmezler incelikten
gerekirsede tavrını koy küs ne bileyim altınlarınıda hemen al mutlaka

Benim şu ana kadar öğrendiğim tek şey, böyle lafını sakınmayan hakkını çat çat alan tiplerin daha çok sevildiğidir. Bir de isimleri olur "deli dolu kız". Sessiz, herşeye tamam diyen insanlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar sittin sene yaranamazlar.

senin kendi annen yok mu canim yaa kv.ne birakmissin
bari bi banka kasasina koysaydin daha emniyetli olurdu.
guzellikle iste ne bilim dugune gidecegiz takmak istiyorum falan vs.
yoksa alamazsin gibime geliyor baksana oyaliyormus vermemek icin

herkes güzellikle al kocanı karşına derdini anlat çözüm bulun demiş lakin
benim fikrim senin kocan konuşmadan gusellikle anlatmadan falan anlıcak bi bakış açısına sahip diil
niyemi ??çünkü 3 aylık evliyken evinde sürekli yatılı misafir ağırlayan( ayrıca mecburiyetten olabilir hastalık olu bişey olurr ozaman tamam ) bihaftasonunu karısıyla başbaşa geçirmek için ailesine planımız var diyemeyen adam güzell konuşmaktanda anlamaz arkadaşım....
çata çatt konuşucaksın sen başka yolu yok..o altınlarıda bir an evel geri al burda sonradan kuş olup uçan altınları cokk okuduk

canım hazırlan giyin süslen, kaynananı ara, anne düğüne gidicez ben giyindim kapıdan bileziklerimi alıp çıkıcam de
al onun yanında tak, tekrar bir makyaj tazele orda art niyetle aldığını düşünmesin
bir dahada geri götürmessin oldu bitti
misafir olayı içinde açık açık eşinle ve kaynananla konuşman gerekiyor,
bende seviyorum sizi, misafir ağırlamayıda severim ama çalışıyorum bir haftasonm var, evimin işinimi yapayım misafire hizmetmi edeyim yoksa dinleneyimmi dicen
ağlamayan çocuğa meme vermezlermiş
Allah yardımcın olsun bu arada , çok sessiz kalma

Tatlım çok güzel düşünmüşsün de insan kendi malını isteyince art niyetli olmaz ki........Emanet edilenin üstüne yatan,geri vermeyen art niyet taşıyordur....

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi de sen odana kapanıp evi onlara bırakırsan,
onlar da rahar rahat yayılırlar yani.
neden odana gidip ağlıyorsun.
salona git sen yayıl. kendi evindesin.
rahat etmezlerse gelmek istemezler.
rahatsız et biraz.
kardeşi mi kuzeni mi, kim en küçükse onu kaldır mesela.
tatlı tatlı ama.
sen şuraya geçermisin canım kocamın yanına oturayım falan de.
haladan bişeyler rica et.
halacım ayağa kalkmışken bi su getirirmisin sana zahmet desen mesela.
yüzsüzlük yapıyorlarsa sen de tatlı yüzsüzlükler yap bakalım ne olacak.

konu sahibi haklisin her haftasonu olmaz tabiki daha 3 ay olmus evleneli.

ve yorum yazan arkadaslar, cözümlerinizi okuyunca cadilara bak sen diyesim geldi
ama yanlis anlamayin, cokda yerinde cadilik bu, tatli cadilik

arkadaslarin yorumlarina uy, ama numara yapmana gerek yok. hani bazi haftasonlari siz kvye gidiyorsunuz ya, ozaman isteyin altinlari.
annecim altinlarim artik size yük olmasin zahmet olmazsa getirebilirmisin yada bana tarif et yerini ben alayim. takip tadini cikarmak istiyorum. gibi biseyler diyebilirsin.

haftasonlari misafirligeyse kuzen belki cahil genc ince düsünmeye bilir ama karsida hala konusunda saskinim
yeri cokmu rahat bunlarin nedir

rahatsiz bir yere ser yataklarini her hafta sonu olurmu ya
sevmedikleri yemek varsa ögren onlardan yap, ama esinin sevdigi yemek olsun mutlaka.

bendemi cadilastim ne
yorum okuya okuya arkadaslara benzedim

ahh be kahpekader kadersizim benim.önceki kapatılmış konusunu okursanız nasıl bi ailenin içinde oldugunu anlarsınız kızlar

ceyreklerı benden alırken kv soyle dedı dugunlere gıderken parayla almak yerıne benden alır takarsınız sonra neymıs borcu varmıs onun ıcın almısmıs .. uc ceyrek hadı neyse dıyorum paraya gelınce para sırra kadem batsı nasıl oldu anlamadım babası dedı su kadar alacagım var abısı dedı sukadar alacagım var annesı dedı koyden mısafırler geldı cok yemek yaptım su kadar masraf yaptım bılmem ne kı annesı yalan soylemıs halasından duydum alınan baklıyatalrı amcası vermıs oglu ıcın bunun bıle hesabını yapan kadın bırde yalan soyluyor kı dugun salonunda halasına demıskı sen ıcerıye gırıyorsun bana para sakla demıs ve ben esıme hala ınanamıyorum kredı parasından ve dugun parasından annesıne vermedıgıne....yaa bızı evlendıren onlar olsa zoruma gıtymıyecek kadın ıkıtane yorgan yaptırdı onuda oglunun parasıoyla bı tabak bıle almadı evıme ama nasıl hak sahıbı oluyor? esıme dugun sonrası yaz donemı altın pahalı bozduralım kredını kapat dedım enazından azalt cunku maasından bırsey kalmıyor perısan oluruz annesı dedıkı altın cıksın bozdurursunuz sımdı onda emaneten duruyor aslında ama laf sırasında su bılezık ınce bozdurmazsınız fılancanın dugununde ben takarım dedı yuzsuzluge bak bana ceyrek bıle takmayan kadın kaynana benım altınımdan mıllete takıcak neymıs zaten onun akrabaları takmısmıs .. ama esımın gozunde annesı zamanında cok cekmıs tamam evlerınde 4kısı calısıyormus ama annesıne pek para vermıyormus dıger kardeslerı oyuzden benımkı yardım edıyormus ama kızlar borclarımız okdr cok kı kredı kartlarına dayandık kendıme kıyafet bıle alamıyorum babamın evınde daha rahattım sımdı cok zor durumdayım cunku esımın maası borca gdıyor altım dustu dıye bozdurmuokı bılezıklerı benım maasla ev donuyor..

cınsellık bıle cok kısa suruyor esım zaten halasının yanında elımı bıle tutmaz okadar zor kı gercekten esını al konus demıssınız keske bıkerede hak vermedıkı bana bıkere tamam haklısın demedıkı aslında haklı oldugumu hıssettgı ıcın belkıde bogazımı sıktı kufurler ettı cunku soyleyecek bırseyı yok savunabılecek

ahh be kahpekader kadersizim benim.önceki kapatılmış konusunu okursanız nasıl bi ailenin içinde oldugunu anlarsınız kızlar

cnm benım sanırım ben bugun eve gıtmıcem dun benı cok kotu dovdu bogazımı sıktı bıan olecegım sandım sebebıde ıcerıde mısafrler warken surat asıp gecıp yatmısım ya halası cumageldı gece ucbucuga kadar oturduk sohbet ettık cmt de 1de yattık pazar ertesı gun ıse gıdıcem mac ızlıo kuzenı kardesı ıcerıde rahat oturamıom gttım yattım napıyım

Eşiniz nasıl kabul ediyor anlamıyorum ben istesem bile eşim istemez her akşam misafir bide yatılı hala gelecek eve gitsin kayınvalidenizde kalsın siz böyle baştan taviz verirseniz ömür boyu çekersiniz

zaten orda kalıyordu bız yanına gıttık aldık bırkac gecede bızde kalsın dıye gercekten ıyı davrandım elımden gelenı yaptım oda yemegı temızlıgı yaptı saolsun yardımda ettı ama bunaldım yaa kuzenı ve kardesıde gelınce hızmet etmekten bı oturup bı kaldırıolar hıc bogazları bos kalmasın kı yılbası ıcın kardesı tekılamı alın dıye tutturdu:S borc ıcındeyız kart borclarını ben oduyorum bızı zengın sanıyorlar ıkı kısı calısıyormuısuz snkı esımın calıstıgından bırsey kalıyorda kredıye vermekten

Daha 3 aylık gelinin evinde ne işi var milletin yaaa....

Tavrını koy,nasıl giderse öyle devam eder...Fazla mı yumuşak buldular seni anlamadım ki...

Kızmakla sonuna kadar haklısın...........

benım tavır koycak bısyeım yokkı arıyorlar esımı cagırıyolr oda sız gelın dıyor yada benı de goturuyor hıc dusunmuyorlar bız yenı evlıyız sınema ya dısarı bıyere gıderız dıye.. bugun annemın evıne gerı donuyorum kızlar nekadar acı

bencede annenlere tavrını koy rahatlıga bak ya..yeniyıla annenlerle gir

yok bunlarda cok dusuncesız ama aksam kalmadılar gıttıler uzuldum aslında kımseyı kırmak ıstemıyorum ama ertesı gun ıse gdıcem sabhtan onlr evde kım ıster busekılde evde bırsuru kısı sen ısteyken ıstedıgı gıbı takılsın.. halasının hakkını yemıyım yerınde durmuyor sureklı temızlık ve yemek yapıyor yanı hızmet etmıyorum ona uzuldumde keısn bozulmstr ben yatnca gttıgıne gore ama napıyım kmsede benı anlamıyor.. aminn cnm saol ama gıdıyorum ben zaten artık hersey bıttı sanırım

arkadaşlar eşini medeni bi insan sanıp al karşına konuş demiiş ama senin eşin laftan anlamaz,
hala için gelip eşini döven adamdan hayır gelmez,
en büyük sorunun bu bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…