evlilik benim icin tam bir fiyasko

Ya allahaskina neyi kskanicam neyin kiskancligi sen yeni evliyken surekli yatili misafir istermiydin

Kendimden pay biçiyorum..yeni evliyken istemeyi bırak ben kaç yıllık evliyim hala istemiyorum birilerini... ama kendi yeğenim olsun ananem babanem onlara da tam tersi kalın bende diye ısrar ediyorum..

Ablamla konustuk birkere bu konuyu.. Kıskançlığı anlattı bana.. Hak verdim çünkü eşimin benden başka samimi olduğu herkese sinir oluyorum.. Kuzenlerine kardeşlerine...
tabi siz öyle olcak değilsiniz... Kıskançlık olmayabilir sizinki..

Son düzenleme:
nişanlıyken izin alıp dışarı çıkan sendin dimi, nişanlın bi prensten bi oduna dönüşmedi önce bunu anlaman gerek, eşinin değişeceğini sanmıyorum, zamanında dışarı çıkma inisiyatifini bile ellerine bıraktığın bi adam seni el üstündemi tutacak, hak verilmez alınır derler, çok doğru, kendine nasıl bi hayat istiyosan o hayata yürü

adam birde bogazını sıkmış.. hay allahım ya sinir oldum eve gitme bu ikinci sefer yapışı bu hareketi yazdıgına göre sonra gelir adam gibi özür diler bidaha yapmam der seni kaybettigini görünce

Seninki dayak olayını da geçmiş canım. Resmen adam öldürmeye teşebbüs bu! Boğaz sıkmak ne demek ya? Bir çiçeği tutarken bile kırılmasın, boynu bukulmesin diye özen gösteriyoruz. Insan hayat arkadaşınin boynunu nasıl sıkar aklım almıyor.
Bence oturt karşına ve onun anladığı dilden konuş. Bir daha böyle bir şey yaparsan polise giderim de ve gerçekten de git.

canım seni çok iyi anlıyorum aynı sekılde bende bı kac gun once surat astım annesıne dıe 3 yıl uzerine esımden sıddet gordum.sen bu haftasonuna onceden bı sınema bıletı ayırt mesela yada bı aksam yemegı ayarla yanı karsı cıkmak suratasmak gercekten çozun degıl aksine dahada ters tepiyo.

boğazıma sarılan kocama aferim tadı damağımda kaldı tarzında bide sinemamı ısmarlıcam, ne için, ilerde daha iyi sarılsın boğazıma diyemi

Dayak yediği için bir de çiçek yaptırsın istersen eşine. Boğazını sıkmış kızın sen hala sinema diyorsun?! Siz böyle pozitif pekiştireç verdikçe davranışları giderek dayaktan komalık etmeye kadar gidecektir. Arkadaşım git darp raporu al ne olur ne olmaz. Şimdi kullanmasan bile bir daha elini kaldırdığında ciddi olduğunu bilir.

Son düzenleme:
istersen git darp raporu al sonra aılerler gırsın araya sonra sen hatal ben hatalı yok surat astı yok snu yaptı derken bı bakmıssın yollarınız ayrılmıs.henuz 3 aylık evlısınız ve bırbırınıze zaman bıle ayırmamıssın ben senın yapıcı olman yonundeyım kı bu benım kendı fıkrım tabıkı onun yaptıgını onaylamıyorum bu konunun çözümü olarak sen ne dusunuyosun darp rapormu alıcaksın?eşin bir gun kadar nezarette olucak bunu da bılıyosun dımı

sinemaya gıtmek zaten ıstemez hıc guzel fılm yok der ama asıl sebebı ya usengeclıgıdır yada sınemaya para vermek anlamsız gelır ama mısafır gelsın fındık fıstık kac sınama parası verırız umrunda olmaz cunku kendı akrabalarıdır. bı arkadasım kıskanclıkmı yazmıs kıskanclık olabılır herkes esını kıskanır ama ben anlayıs beklıyorum aılesınden haftaıcı zaten gorusemıyoruz esımle haftasonu bıze ızın versınler. annesınden zaten ölesiye nefret edıyorum keske ıcımdekı kini atabılsem herseyı unutabılsem ama olmuyor ne yazıkkı!

sinemayadamı gıtmek ıstemez?yanı sızınle hıcmı bısey yapmak ıstemez bu adam ? o halde şimdi ne yapmayı dusunuyorsunuz?sorunlar halledılmedıgı muddetce mutlu olamazsınız bısekılde cozum yolu bulunmalı yoksa şiddette büyür kavgalarda.

evettt nerdeyse hıcbırsey ama evden gıdecegım deyınce aglar uzulur yalvarır..

ozaman bi şekilde eşinizin bu huyunu sizin köreltmenız gerekıcek tek çare bana kalırsa bu siz triplenmek yerıne bence harekete geçın aynı seylerı bende yasadım tecrubelerımden yolacıkarak konusuyorum .evlılık gercekten cok zor en basta kesınlıkle sabır gerektırıyo

evden bırkacgun ayrılacagım kredı borcunu azaltsın annesınden bılezıklerı alsın ve benı dovemeyecegıne ınandırsın osekılde donecegım bunları yapmazsa benım ıcın cok daha zor bır surec baslayacak tabıkı ama bana baska care bırakmadılar

Canım asıl sorun sadece eşinde evli olduğunu kabullenememiş bence yada o akrabalarıyla evde eğlenirken hzmet edecek biri olarak görüp senle evlenmiş.Acilen eşinin hizaya gelmesi lazım

tabi bu karar sana kalmıs herkesın eşi farklı ben evı terkedersem eşim buna daha cok sınırlenır ve hıcbısı yapmaz mesela ama belkı senın eşin o şekılde hızaya gelıcek bunu en ıyı sen bılırsın canım hakkında hayırlıısı olsun.

Canım asıl sorun sadece eşinde evli olduğunu kabullenememiş bence yada o akrabalarıyla evde eğlenirken hzmet edecek biri olarak görüp senle evlenmiş.Acilen eşinin hizaya gelmesi lazım

Annesinin dusuncesı kalabalık bır aıleden gelmıs sıkılıyormus gercekten cok kotuyum halası duydu aılesı duydu benım aılem bırsey bılmıyor ama ıs cıkısı gıdınce kısmen ogrenıcekler napıcam bılmıyorum dun aksam dua edıyordum allahım sabah uyanmayım benı kurtar artık dıye ama gınah bılıyorumm ölüm isteyen zulum bulurmus hayatta..ama yasamak bıle ıstemıyorum gercekten hıcbırseyın tadı yok. butun gun calıs aksam eve gıt kocan annesının yemeklerını ovsun senınkını begenmesın haftasonu 4yıldır sevdıgın adamla vakıt gecırcem dıye kendı annene bıle gıtme zaman ayır ama onun aılesı evden cıkmasın kocan ısrarla cagırsın, borclar yıgınla dururken yemede ıcmede sınır tanınmasın :S ve bunları dıle getırdıgımde de ben huysuz sızorfrenı bırıyım fesatın tekıyım kaynanam ıcın kotu dusunen kotu kalplı bır gelınım..yıne susmayıp soyledıgınde bogazı sıkılıp kacamasa oldurulecek olan bırıyım .. buraya yazmamdakı sebep herseyı tarafsız yazıyorum kendımde hata varmı gormek ıstıyorum

tesekkur ederım emınım oda cok sınırlenıcek rezıl ettın bızı dıye belkıde gelmıyecek bıle almaya ama bılmıyorum sadece nefes alamıyorum sorun o

BU öküz koca adam olmaz gibi duruyorr , oldurmek istemi$ seni pislik herif hiçde pozitif bakmiycam olaya
in$allah kredi borcunda adin geçmiyodur, altinlar zaten gitmi$
kocadan hayir yok ( sonunuzu pek parlak goremedim ben ) , senden ayrilsa iyilik yapmi$ olur bu adam sana
bunlarin ustune bide borç odemk zorunda kalmazsin umarimm:44:

evi terkedıp bılezıklerı ıstemenız onun aılesı tarafından farklı karsılanıcaktır ama.bilezikeri yanındayken yapmanız daha mantıklı bı hareket olur

daha gencecik 24 yaşında kızsın çocugun felanda yok allahtan çok şanslısın bunları degerlendir güçlü ol insanlar ne der ne eder ne konuşurlar felan onları düşünme kendini ve mutlulugunu düşün olması gerektigi gibi davran korkma !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…