- Konu Sahibi ikincisans88
-
Ya allahaskina neyi kskanicam neyin kiskancligi sen yeni evliyken surekli yatili misafir istermiydin
canım seni çok iyi anlıyorum aynı sekılde bende bı kac gun once surat astım annesıne dıe 3 yıl uzerine esımden sıddet gordum.sen bu haftasonuna onceden bı sınema bıletı ayırt mesela yada bı aksam yemegı ayarla yanı karsı cıkmak suratasmak gercekten çozun degıl aksine dahada ters tepiyo.
canım seni çok iyi anlıyorum aynı sekılde bende bı kac gun once surat astım annesıne dıe 3 yıl uzerine esımden sıddet gordum.sen bu haftasonuna onceden bı sınema bıletı ayırt mesela yada bı aksam yemegı ayarla yanı karsı cıkmak suratasmak gercekten çozun degıl aksine dahada ters tepiyo.
sinemaya gıtmek zaten ıstemez hıc guzel fılm yok der ama asıl sebebı ya usengeclıgıdır yada sınemaya para vermek anlamsız gelır ama mısafır gelsın fındık fıstık kac sınama parası verırız umrunda olmaz cunku kendı akrabalarıdır. bı arkadasım kıskanclıkmı yazmıs kıskanclık olabılır herkes esını kıskanır ama ben anlayıs beklıyorum aılesınden haftaıcı zaten gorusemıyoruz esımle haftasonu bıze ızın versınler. annesınden zaten ölesiye nefret edıyorum keske ıcımdekı kini atabılsem herseyı unutabılsem ama olmuyor ne yazıkkı!
sinemayadamı gıtmek ıstemez?yanı sızınle hıcmı bısey yapmak ıstemez bu adam ? o halde şimdi ne yapmayı dusunuyorsunuz?sorunlar halledılmedıgı muddetce mutlu olamazsınız bısekılde cozum yolu bulunmalı yoksa şiddette büyür kavgalarda.
ozaman bi şekilde eşinizin bu huyunu sizin köreltmenız gerekıcek tek çare bana kalırsa bu siz triplenmek yerıne bence harekete geçın aynı seylerı bende yasadım tecrubelerımden yolacıkarak konusuyorum .evlılık gercekten cok zor en basta kesınlıkle sabır gerektırıyo
evden bırkacgun ayrılacagım kredı borcunu azaltsın annesınden bılezıklerı alsın ve benı dovemeyecegıne ınandırsın osekılde donecegım bunları yapmazsa benım ıcın cok daha zor bır surec baslayacak tabıkı ama bana baska care bırakmadılar
Canım asıl sorun sadece eşinde evli olduğunu kabullenememiş bence yada o akrabalarıyla evde eğlenirken hzmet edecek biri olarak görüp senle evlenmiş.Acilen eşinin hizaya gelmesi lazım
tabi bu karar sana kalmıs herkesın eşi farklı ben evı terkedersem eşim buna daha cok sınırlenır ve hıcbısı yapmaz mesela ama belkı senın eşin o şekılde hızaya gelıcek bunu en ıyı sen bılırsın canım hakkında hayırlıısı olsun.
tabi bu karar sana kalmıs herkesın eşi farklı ben evı terkedersem eşim buna daha cok sınırlenır ve hıcbısı yapmaz mesela ama belkı senın eşin o şekılde hızaya gelıcek bunu en ıyı sen bılırsın canım hakkında hayırlıısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?