evlilik benim icin tam bir fiyasko

anladım canım bence sen kesinlikle bu taktiği bir dene o zaman canına tak eder haftasonları karımla birlikte olamıyorum diye ve istemez belki bukadar birilerinin gelmesini...erken b....a varsa zaten anlarsın ne kadar sürüyo mesela?Ayrıca evlilik ilerledikçede değişebilir bu durum yani cinsel hayat aktif oldukça süre uzayabilir benim bir arkadaşımda bu konuda sıkıntılıydı şu an 2 yıllık evli ve giderek sürenin dahada uzadığını söylüyor...

canım dakikayı anlayamıyorum ama mesela 15 dakıka surmustu onsevısme dahil ortalama okadar suruyor ama eşime gore normal gelıyor erken b. a olsa oda rahatsızlık hıssetmezmı? ınsallah zamanla uzar tedavıye gerek kalmaz cunku o bu konu ıcın asla gıtmez ben hıc orgazm olmadım daha ve kendı degıl ben p.. i ıcıme alabılıyorum cok nadır kendısı oluyor cunku hala bır korkum var vajınısmus degılım aslında artık sonucta ılıskı yasıyoruz ama genede o yerlestırecegı zaman p..si korkuyorum

canım benim benzerlerini ben de yaşadım sana tavsiyem ailesine yüz verme hiç,herhalukarde zaten gelinsin arkandan iyi demezler bari sen rahat et,huysuz desinler sana bırak ama kafan rahat olsun,onlar geldiğinde sen de dışarı çıkmayı iste eşin seni tek gönderemz mecbur o da gelir...

tesekkurler cnm haklısın deneyecegım

Çocuklarımızın üzerine titriyoruz, mutlulukları için ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Sonra evleniyor, elin psikopat adamı boğazına yapışıyor Allah korusun, hep iyilerle karşılaştırsın evlatlarımızı.

Konunu okudum gerçekten daraldım canım, yaşın genç olabilir evliliğin başında olabilirsin ama şunu bil ki ilişkiniz normal değil, eşinin ruh sağlığı normal görünmüyor.
Msn konuşmalarınızı okudum da, ne kadar basitçe affetmişsin, bu normalde boşanma nedenidir. Eğer böyle yaparsan şiddet sürer,
boşanmayacaksan en azından kesinlikle rest çek bir daha olursa biteceğini bilsin. Bir daha olursa da kendi kaybeder.
Annen baban elbet üzülür, ama senin neler çektiğini görünce de kurtulduğuna sevinirler.

Değişmiyorsa eşin kendi bilir, en güzel yıllarını onun değişmesini bekleyerek geçirme, kuru arabeks laflarına inanma canım.
Seven insan sevdiğini incitmez, bu seni bulsa bir kaşık suda boğacak. Gerçekten üzüldüm durumuna..

oofff ya gerçekten inanmıyorum...

okuyunca eşimin ailesinin ne kadar anlayışlı olduğunu anladım.

çalışıyorum diye bize ayda bir izin günümde mis gelir. kvgilde haftada en fazla bir veya iki kez felan gelir,
biz de yemek için işten sonra haftada üç kez felan gideriz, erkenden eve döneriz...geldiklerinde çoğu zaman erken kalkarlar yarın işe gideceksiniz diye,
yatılı akrabalar bana nerdeyse hiç gelmez, kvgile gecelerler, çünkü yakın oturuyoruz... ama buna rağmen herkes çok anlayışlı,
benim birşey dememe gerek kalmıyor, herkes sınır ve görevlerini biliyor genelde...eşim de ne zaman yalniz benimle vakit geçirmesi, ne zaman toplum içine
çıkılması, ne zaman dışarda gezilmesi gerektiğini iyi biliyor diye düşünüyorum.

senin durumun bence normal değil bir şekilde bunu belli etmen lazım ama ters etki yaratmadan, ailesini kötülemeden...
dile getirmeden 'ya ben ya misafir' hesabı yapcaksın

şanslısın ozaman canım dengeyı kurabılıyorlarsa benım ıcın ayarı bılmıyorlar ne yazıkkı tamam ınsan oglunu, kardesını ozler gormek ıster ama ızın vermedılerkı evımızı benımseyelım dıle getırıncede kotu oluyorum canım esım anlamıyor mısafır sevmeyen fesat kalplı bırı gıbı anlıyor benı sabredıyorum bılmıyorum

ailem bılse cok uzulur, eşim ıyıyken cok ıyı sınırlı ıken de cok sinirli tanıyamıyorum suanda halası bızde yatılı mısafır Allahrazaolsun yemegımı temızlıgımı yapıyor ben ısteyken ama artık sıkılmaya basladım neden nankorluk edıyorsun dıyebılırsınız ama mutfakta herseyı kendıne gore duzenlemıs sankı ben mısafırım suan o ewde

çokk üzüldüm yaşadıklarına bircogu bilmedigim seyler değil aslındaa ama neyse.. cnmm sen ben bircogumuz doğru olanın ne oldugunu bılıyoruz ama bırsuru bahane ıle devam ettirmek için ugrasıyoruzç ama sunu soyleyeyım bugun cok daha rahat yapabılecekken yapmadıgın sey cocuktansonra hem daha imkansızlasıyor hem de bıle bıle nasıl devam ettım dıye kendıne daha cok kızıyorsun sadece bunu bılmenı ıstedım. bnm eşim bir fabrıkada bolum yonetıcısı tabıkı amırlerı de var senın esın gıbı ofke kontrolum az dıyo vs dıyorum kı o amırlerıne nasıl dayanıyorsun onlara da cevap ver kufret darp et. ama işini kaybetmekten korkuyorsun beni kaybetmekten korkmuyorsun korkmuyorlar cnm neden kaybetmeyeceklerını bılıyorlar senın durdugun nokta bunun bır adım gerısı sana boşan demıyorum yanlış anlama ama durdugun yer donulebılecek bır yer bır adım sonrası ıle daha buyuk gırdap ozellıkle de cocuktan sonra buna değer mi ii düsün lütfennn..

dımı canım ısyerındekılerede sınırlendırıyor ama bırsey yapamıyorlar ben ona bır sans verdım canım kendıme ve evlılıgımıze cocuk ıcın korunuyoruz zaten duzelmezse benım daha kaybedıcek bırseyım yok zaten'!!!!!

herzaman en iyisi her iki aileden de uzak durmak. minimum seviyede görüşmek. birde ilk aylar alışma sürecinde bir bocalama yaşıyorsun hemen hemen herkeste oluyor bu

herzaman en iyisi her iki aileden de uzak durmak. minimum seviyede görüşmek. birde ilk aylar alışma sürecinde bir bocalama yaşıyorsun hemen hemen herkeste oluyor bu
sanirim deliriyorum ben bu forumda bana yardim edebilecek psikolog bayanlar varmi nolur yardim edin....bugun arkadasima gtmek istedim cocukluk arkadasim esim izin vermedi kiz sehirdisindan annesine gelmisti neyse eve geldim halasi ucgundur bizdeydi gecenhaftada ucgun kalmisti zaten neyse ama icimden cok gitmesini istiyordum tamam yukarida allah var inkar edemem temizlikti yemekti calisiyorum diye herseyi yapti ama aksam eve gelince isten bakiyorum herseyin yeri degismis.bide bana ben hallederim.salatayi sunu bunu dedi karisti bende bunaldim ama.misafirr birsey demiyim dedim neyse bugun kaynanamda ugradi kocama tripliydim arkadasa gondermedi.diye bakkala git dedim inadina gitmedi sonra.kaynanam geldi ona esimin inatciligini aksiligini mutfakta bana cok karisip bunalttigini soyledim .oda ogluna birbirinizi uzmeyin dedi galiba iyi kadin ama bencilligi para yonunden dugun para olayini hatirlarsiniz onceko sayfalardan ondan sevmiyordum hatta oglun beni.dovuyor dedim cok kizdi ogluna.sonra halasi ile kaynanm gtti icime bi huzur doldu hoplayip ziplamaya basladim mutfakta sarki soyleyip oynuyordum esimde delirdinmi diye guluyordu dedim ohh be sonunda evimde kimse yok rahat rahat davraniyorum ama kendimi oynamaktan alamiyordum.sonra cay istedi yaptik oturuyorduk gondermedigi arkadasima neden gondermedigini sordum sevmiyorum dedi altiyil kavga etti ayril baris genr o.adamla evlendi dedi okadar kavgaya ragmrn bende dedim evet x arkadasimin kocasi.icin.sinirli kavga hala.ediyorlar ama.lafla siddet yok x el kaldirmiyor dedim oda sinirlendi bozuldu masaya vurdu ama sunu farkettim ofkesine hakim oldu bana dokunmadi busefer

Yeni evli çiftlerin evine her gün misafirliğe gelmek, bir de yatılı kalmaları ailece ne kadar düşüncesiz olduklarını gösteriyor zaten fazla söze gerek yok. Eşinden bu yüzü buldukça gelmeye de devam edeceklerdir.

Ama bunlar da bir yana sizin en önemli sorununuz şiddet. Şiddet uygulamaya başladıysa illa ki ailesi ile ilgili olmaz bambaşka bir olay için de şiddete başvurabilir. Lütfen ne yap et, şiddet uygulamasına izin verme. Sen onun stres topu değilsin.

x el kaldirmiyor dedim bozuldu o adam ben degilim dimi falan dedi neyse gecti yatti bende cagirdm yemegini ye ben cikarim dedim oda tamam dedi simdi o yemek yiyor ben yatak odasindayim beni gormeye bile tahammul edemiyor allahim ucay once birbirini 4yil boyunca sevmis bu insanlar nasil bu hale geldi ?bende bazen enerji patlamasi oluyor oynuyorum zipliyorum sarki soyluyorum kendimi durduramiyorum delimiyim acaba ya allahim bana yardim et sizde kizlar...enerji bosalmasimi yoksa ( bide dedimki nolur birsure kimse gelmesin kimseyi gormeyim kafami dinleyim halam gelir haftaya koye gidicek zaten dedi dedim altigun kaldi zaten iki parca seklinde gdene.kadarda biz gideriz ziyaretine diye oda sen soyle ben soyleyemem dedi bende.dedim sen israr etme gel diye yeter dedim .nekadar kotu kalplisin kimseyi evine istemiyorsun fesatsin delisin yuzunede iyi davraniyorsun dedi..ya sevmiyor degilim ama bunaldim birsure sonra iste...oyle yani insanlardan bunalmam istememen.esimin dediklerinin gostergesimi ??

deminde sinirlendi masaya vurdu kapiya vurdu eli sismistir ama uzulmedim nedense duygularimimi kaybediyorum ne sanki artik kimseyi sevmiyorum ( kendimi anlayamiyorum haftaici isten izin almam cok zor oyuzden psikologa gidemiyorum.. halasina kotude davranmadim ama bana yinede diyorki koye gitmeye.kalmaya yuzum olmuyacak sanki hergun bizde kalcak ya kaynanamda kalsin genelde haftasonumuzu bize biraksin cokmu kotu kalpliyim

Bana kalırsa ikinizin de psikolojisi bozuk, bu kadar sık kavga gürültüye normaldir böyle olması. Eşin ne mezunu canım özel olmazsa, işi gücü nedir bu adamın?

Bana kalırsa ikinizin de psikolojisi bozuk, bu kadar sık kavga gürültüye normaldir böyle olması. Eşin ne mezunu canım özel olmazsa, işi gücü nedir bu adamın?

lise mezunu turizmci cnm ben yuksekokul mezunuyum o da bi sorun belkide koyunden geleli yedi sene.olmus burdada o yasami istiyor kadinlarin sessiz oldugu...ben hic saglikli dusunemiyorum isim iyi orta duzeyde yoneticiyim isime simdiye kadar birsey yansitmadim ama korkuyorum yansitmaktan.ben psikolojimi ilac almadan yada doktora gitmeden nasil duzeltebilirim insanlari yeniden nasil sevebilirim

Kötü kalpli değilsin, aksine saf yüreklisin. Gerçekten fitne fesat bir insan olsan o zaman kocan istediği gibi at koşturabilir miydi sanıyorsun? Bir de elini acıttı diye üzülmedim duygularımı mı kaybediyorum diyorsun? Esas üzülseydin bir tuhaflık olurdu, bırak isterse kırsın elini o el unutma ki sana şiddet uyguluyor.

Siz bu şekilde kavga dövüş giderse nasıl düzelebilirsin ki canım? Öfke kontrolü yok eşinin doktorsuz bu nasıl çözülür bilemiyorum. Hep alttan alsan çözüm olmaz yine de sinirlenecek bir olay bulur, sen kendine güvenini kaybedersin. Allah akıl fikir versin eşine, kalbine de merhamet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…