evlilik bi bayanda neleri degistirir olumlu ve olumsuz?

doktoradayi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
110
6
16
35
İçel Mersin
evleninince erkek ve erkek tarafi bayanda nelerin degismesini bekler?en cok beklentiler nelerdir?ilk alisma surecinde bayan nasil davranmali ?dusuncelerinizi bekliyorum evli bayanlar tesekur ederim

evleninince erkek ve erkek tarafi bayanda nelerin degismesini bekler?en cok beklentiler nelerdir?ilk alisma surecinde bayan nasil davranmali ?dusuncelerinizi bekliyorum evli bayanlar tesekur ederim

Bence erkek tarafı genelde "uysal, hanım hanımcık" bir gelin ister. Ki dediiklerini yaptırmak, düşüncelerini kabul ettirmek kolay olsun. Tabi herkes böyle değildir ama genelleme... Bir bayanın nasıl davranması gerektiğine gelince kesinlikle huyundan, karakterinden taviz vermemeli. Karşımdaki kırılır üzülür diye herşeyi alttan almamalı. İyi niyeti elden bırakmamalı ama kendini de kullandrımamalı... Olumsuz tarafından baktım biraz sanırım ama şu an psikolojim olumluyu düşünecek yönde değil

Son düzenleme:

tskr ederim olumsuzlari dah acok merak ediyorum.sanirim bi hata yaptim genelde hanim hanimcigim olmam mi gerekirdi :))evet dediklerini yaptirmak konusunda haklisiniz .daha ilk bastan kendilerini belli etmeye calsiiyorlar.neden uzgunsunuz ozel degilse(((

gelelim gidelim hizmet etsin ağzını açmasın isterler...

Hanım hanımcıklığımın başıma açtıklarını, insanları tepeme çıkarmamı okuyabilirsiniz açtığım 2 konumdan Hem belki ders çıkarılacak şeyler olur

Beklentiler yavaş yavaş gösteriyor kendini, yakınsan sürekli gitmeni istiyorlar, giyim tarzın uymuyorsa uyacak hale gelmesini istiyorlar...lar....lar...lar.

Ne değişecek ki ben anlamadım..
20 yaşındaki bir bayan 20 yılda aynı kalıp da evlenince bir anda değişime mi uğrar:)

Erkek tarafı benden her hangi bir şeyimi değiştirmemi istemedi.
Beni "olduğum gibi" kabul ettiler.
Erkek tarafının benden beklentileri olmuşmuydu bilemem ama beni onların beklentileri değil,eşimin beklentileri ilgilendirir.
Sonuçta eşimle yaşıyorum evde,eşimin ailesi ile değil.
Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmamalı bence.
Her iki tarafta birbirini olduğunu gibi kabul ettiği müddetçe mutluluk devam eder.
Açtığın konuları takip ediyorum konu sahibesi.
Lütfen kendinden taviz verme.
İnsanların istediği gibi değil,kendi istediğin gibi ol.

Son düzenleme:

Şimdiden başlayacaksın tabi. Şu söz,nişan,düğünü geçelim evlendikten sonra düzelir diye bir şey yok zaten

annem sagolsun cocuklugumdan beri bi kaynana dusmanligiyla buyuttu beni . onun kadar cekmis birinin tecrubesiyle doluyum.nisanlim ailesinin yanina gitemk istdiginde yani beni goturmek istediginde hep hayir derim sonradan ikna oldugum zamanlar cok az.en azindan dakika basi gitmeye alissin istemiyorum.dogru mu yapiyorum bilmem sanirim bu on tedbir amacli bisey kendimi koruma icgudu:)

Baştan önyargılı olmak da yanlış tabii. Ortayı bulabilmek, karşı tarafın davranışlarına göre karşılık verebilmek daha doğru olur. Ama tabii kullanmaya çalıştığını belli etmeyen, sürekli melek gibi görünen usta KVlere de dikkat etmeli:)

tskr ederim size. hep bunu dusunerek buyudum .simdi taviz vermemek icin direniyorum.konuyu acma nedenim olucak seylere tedbirli olmak .tecrube cok onemlidir. bunu yasamis bayanlardan mutlaka biseyler ogrenilir.annem fazla feminist ve korumaci onnunla bunu konustugumda ben tarafli asiri tepkili cvplar veriyor nasil olsa anne tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…