- Konu Sahibi doktoradayi
-
evleninince erkek ve erkek tarafi bayanda nelerin degismesini bekler?en cok beklentiler nelerdir?ilk alisma surecinde bayan nasil davranmali ?dusuncelerinizi bekliyorum evli bayanlar tesekur ederim
Bence erkek tarafı genelde "uysal, hanım hanımcık" bir gelin ister. Ki dediiklerini yaptırmak, düşüncelerini kabul ettirmek kolay olsun. Tabi herkes böyle değildir ama genelleme... Bir bayanın nasıl davranması gerektiğine gelince kesinlikle huyundan, karakterinden taviz vermemeli. Karşımdaki kırılır üzülür diye herşeyi alttan almamalı. İyi niyeti elden bırakmamalı ama kendini de kullandrımamalı... Olumsuz tarafından baktım biraz sanırım ama şu an psikolojim olumluyu düşünecek yönde değil
tskr ederim olumsuzlari dah acok merak ediyorum.sanirim bi hata yaptim genelde hanim hanimcigim olmam mi gerekirdi :))evet dediklerini yaptirmak konusunda haklisiniz .daha ilk bastan kendilerini belli etmeye calsiiyorlar.neden uzgunsunuz ozel degilse(((
tskr ederim olumsuzlari dah acok merak ediyorum.sanirim bi hata yaptim genelde hanim hanimcigim olmam mi gerekirdi :))evet dediklerini yaptirmak konusunda haklisiniz .daha ilk bastan kendilerini belli etmeye calsiiyorlar.neden uzgunsunuz ozel degilse(((
Hanım hanımcıklığımın başıma açtıklarını, insanları tepeme çıkarmamı okuyabilirsiniz açtığım 2 konumdanHem belki ders çıkarılacak şeyler olur
mutlaka okucam cok tirsdim simdi((
ne isteyecekler sözümden çıkmasın isterler
yok canııım öyle korkulacak şeyler değil. Sadece herkese iyi niyetli olmamak gerektiğini bilmek yeterli.
onu isteyemezler iste o biraz zor. gelmisim su yasa milletin lafiyla mi oturucam.simdiden gelinlige basladim valla moda girdim ben:)
Erkek tarafı benden her hangi bir şeyimi değiştirmemi istemedi.evleninince erkek ve erkek tarafi bayanda nelerin degismesini bekler?en cok beklentiler nelerdir?ilk alisma surecinde bayan nasil davranmali ?dusuncelerinizi bekliyorum evli bayanlar tesekur ederim
Şimdiden başlayacaksın tabi. Şu söz,nişan,düğünü geçelim evlendikten sonra düzelir diye bir şey yok zaten
annem sagolsun cocuklugumdan beri bi kaynana dusmanligiyla buyuttu beni . onun kadar cekmis birinin tecrubesiyle doluyum.nisanlim ailesinin yanina gitemk istdiginde yani beni goturmek istediginde hep hayir derim sonradan ikna oldugum zamanlar cok az.en azindan dakika basi gitmeye alissin istemiyorum.dogru mu yapiyorum bilmem sanirim bu on tedbir amacli bisey kendimi koruma icgudu:)
mutlaka okucam cok tirsdim simdi(([/QUOT
Tamamen karşındaki kişiye bağlı, ama genelde her erkek sözünden dışarı cıkmayan bir bayan istese de öyle bir bayan oldugunuzda çekici gelmeyeceğiniz de ortada. Kendm adına konuşurum eşim bana birşeyi şöyle yapma dediğinde benim hemen savunma mekanızmam çalışmaya başlar, kendime haklı cıkarmaya uğraşırım. Eşim bu huyum dışında hiçbirşeyimden şikayetçi değil.
Kadından cok şey bekleniyor. Öncelikle aile yapısına dikkat edin derim. Benim tutucu bir ailem yoktu eşimin ailesinin de öyle oldugunu sanmıyordum. Yanlış anlamayın kayınvalidemin emekli olup camiye başlaması ve benim eşimle tanışma dönemlerimiz aynı oldugu için eşimle giyim, gezme, harcama konusunda herhangi bir tartışmamız olmamışken kayınvalidemin git gide düşünceleri ile eşimi etkilemeye başlması ve gelin bize geliyor oğlum o da bize benzer yavaş yavaş demesi ile sinyaller verilmişti de nasip işte. Ama ben kendimden ödün vermedim, Tabi giyimim konusunda açık giyinmem, ama eşim topuklu( kısa boylu olmama rağmen), dikkat çekici, dar giyinmemi, V yakalı giyinmemi istemez. Bazı konularda dinlerim, ama her zaman değil.
Ailenize bağlı biriyseniz ve ailenizde sizi her toplu yemekte görmek istiyorsa, bunun da her zaman mümkün olmayacağı aşikar. Eşiniz yorgun olabilir gidemeyebilirsiniz. Ya da gitmekte istemeyebilir sepebsiz.
Olumlu olarakta en güzeli sanırım sevdiğin insanın helali olarak birşeyler yaşamak. Yani onunla sarılıp uyumak bile belki de herşeye değer. Benim çok olumsuz durumlarım oldu nişanlılıkta, hepsini aştım. Bazen aklıma gelir geçer gider...
onu isteyemezler iste o biraz zor. gelmisim su yasa milletin lafiyla mi oturucam.simdiden gelinlige basladim valla moda girdim ben:)
Erkek tarafı benden her hangi bişeyimi değiştirmemi istemedi.
Beni "olduğum gibi" kabul ettiler.
Erkek tarafının benden beklentileri olmuşmuydu bilemem ama beni onların beklentileri değil,eşimin beklentileri ilgilendirir.
Sonuçta eşimle yaşıyorum evde,eşimin ailesi ile değil.
Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmamalı bence.
Her iki tarafta birbirini olduğunu gibi kabul ettiği müddetçe mutluluk devam eder.
Açtığın konuları takip ediyorum konu sahibesi.
Lütfen kendinden taviz verme.
İnsanların istediği gibi değil,kendi istediğin gibi ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?