evlilik bi bayanda neleri degistirir olumlu ve olumsuz?

mantigim uydugu icin sanirim.bi de kucuk ayrintilar var tabi.nedense hayatimi onunla dusundugum zaman huzurlu oluyorum.ozgurluge duskun biriyim.erkekler bunu pek kaldiramiyor sanirim kaldiracak biri oldugunu dusundugum icin

mantığına bu kadar uysaydı aklına eskisi gelip onunla mı evlensem diye düşünmezdin.bence evlilik için acele etme

afedersiniz sanirim karisiklik oldu ben o kisiden vazgectim burdaki yorumlarin buyuk payi oldu tabi hepinize tsk ederim.suan ki konum nisanlim es adayim.evlenmeye taktim mi onu zannetmiyorum.ozgurlugume cok duskunum evlilik benim icin zor karar

Ha Aman Ondan Vazgeçmen İyi Olmuş İyi İyi Ama Sen Madem Özgürsün Zor Yaa Sana Uygun Birini Bulmak Sana Senin Gibi Biri Lazım

Erkek tarafı ne isterse istesin aynı kalabilmektir önemli olan :)
Hele aman onlar üzülmesin, aman gelin iyi desinler, aman kimse üzülmesin dersen kırılırsın, üzülürsün, incinirsin tıpkı benim gibi :)
Ama erkek tarafı derken eşimin ailesini demek istedim burada eşim değil

Son düzenleme:
mantığına bu kadar uysaydı aklına eskisi gelip onunla mı evlensem diye düşünmezdin.bence evlilik için acele etme

eskisi aklima geliyordu evet cunki cok seviyordum onu.hep dusunurdum ki ben sevdigim adami secicem evlilik icin .fakat zaman bunun tersini ogretti bana.onun bazi davranislari ailesi hersey uyumlu olmasi gerekiyormus.sevgiden vazgecmek kolay olmuyor umarim nisanlim bi gun ne zamansa bi gun onun sevgi boslugunu da doldurur.

Ha Aman Ondan Vazgeçmen İyi Olmuş İyi İyi Ama Sen Madem Özgürsün Zor Yaa Sana Uygun Birini Bulmak Sana Senin Gibi Biri Lazım

iste o kisi nisanlim oluyor. o yuzden kafama uydugunu dusunuyorum.mesela eskisi kiz cocugunu buyutme konusunda cok katiydi.benim kizim arkadasinda kesin ve kesin kalamaz diyordu.ama bana cok tersdi bu. baska konularda tabi var.hep soyle derdi ne olursa olsun benim erkek oldugumu unutmucaksin kiyas yapmicaksin o kadar dokunurdu ki bu laf bana (((((((((((

Hımm Anladım Tamam Hayırlısı...

Ama Kimle Evlenirsen Evlen Kendinden Ödün Verme Yıpratma Kendini Başın Herzaman Dik Olsun

Böyle bir sorunun cevab olmaz.Kişilere,yaşam tarzlarına,eğitimlerine bulunduğu şartlara ve beklentilerine göre değişir bu.
Kimi çok dindardır dindar gelin bekler.Kimi çok sosyetiktir sosyetik gelin bekler.Kimi eş babaerkil bir aileden geliyordur sözünü dinleyen geyşa tipli hanım hanımcık bekler.Kimi eğitimlidir eğitimli bekler.Kimi iyi yemek yapsın evi temizlesin çocuk yetiştirsin ister,kimi yemeğin önemi yok eşimle bir konu hakkında fikir alışverişi yapayım mantığıma ve hayat görüşüme uysun ister.Bu böyle çeşitlendirilir.

Hımm Anladım Tamam Hayırlısı...

Ama Kimle Evlenirsen Evlen Kendinden Ödün Verme Yıpratma Kendini Başın Herzaman Dik Olsun

haklisiniz gercekten.benim istedigim sadece beni meslegimi kisatlamicak biri .ins bi donem sonra bi doktorum.calisma sartlarim hayatim zor bunu kabul edicek bana destek olucak biri gerekliydi.ornegin evde yemek yoksa mutfaga gecip ikimizi de yemek yapicak bosver temizligi dinlen dicek biri.cok dua ediyorum.ins Rabbim kararim dogrudur diye yalnissa hala zamanim var doneyim diye.

ne zaman kiz cocugunuz oldu da kimle kalabilir diye konustunuz eski sevgilinizle, durun bakalim ondan once neler var. Ben senin mantik ve dusunce olarak evlilige cok hazir oldugunu dusunmuyorum canim. Sen biraz daha beklesen iyi olabilir.

Oyle birini bulursan, bize de haber ver.

ne zaman kiz cocugunuz oldu da kimle kalabilir diye konustunuz eski sevgilinizle, durun bakalim ondan once neler var. Ben senin mantik ve dusunce olarak evlilige cok hazir oldugunu dusunmuyorum canim. Sen biraz daha beklesen iyi olabilir.

fazla incelerim karsimdakini .yani es adayimsa bu .o yuzden gelecek hakkinda en kucuk ayrintilari bile sorarim.konu kizimiz olup olmuyacagi kimde kalabilecegi degildi. ben o soruyla onun gelecekte kiz evlada davranis seklini tartiyordum.cok fazla sey var tabi suan aklima o geldi.neyse o benim gecmisim ona saygi duymam gecmisime saygi duymam demektir o yuzden onu sanirim konusmam duzgun degil

buldum o da kusursuz degil ama iste oyle biri evi temizleme gel otur muhabbet edelim.bu gun niye disarida gezmedin ki gez evde kalirsan bunalirsin diyen biri.aksama ne yapsam deyince sen bilirsin ama makarnayla slaata mi yapsak sen makarnayi yap ben gelince salata yapayim cok guzel salata yaparim diyen biri .

Onlar simdilik oyle derler :) Bos hayallere kapilma.

hayale kapildigimi sanmiyorum.hayal kurucak kadar gercekten uzak degilim. yine de sizi anliyorum.verdigim ornekler onu ovmek amacli degildi.

anliyorum. Ama evlenmeden once onlar herseyi yapar zaten. Hele bir de cocuk olunca gorursen sen. Bende sut yok ki ben mi emziricem diye kose bucak kacmaya basladiginda :) Sana dicek te ev temiz deyilse bosveeer, yemek yoksa dur karicim ben sipsak yapiveriyim dicek. Boyle olmaz buyuk ihtimalle. O yuzden dedim bos hayallere kaptirma kendini diye. Kadinsan malesef evin sorumluluklari, evi cekip cevirmek sana dusuyor oyle ya da boyle. Ya parani basarsin baskasina yaptirirsin, ya da kocanla kavga ederek zorla ona da isin bir ucundan tutturursun.

Son düzenleme:

Ben buldum, haber veriyorum:) Benim eşim çok şükür, yorulma boşver gel der. Yada mutfağa beraber gireriz. Ben yemek yapıyorsam o pilav yapar. Yada ben salata yaparsam o sofrayı kurar. Çamaşırları birlikte asar, toplar, katlarız. Eskiden temizlikte de birimiz süpürür, birimiz silerdik ama şimdi cam silmeli büyük temizlikler dışındakilere karışmıyor.

annem den hep bunlari biliyorum inanin ki hepsine hazirlikliyim.hayatta neler olur biliyorum az cok.sizin yazilarinizi okuyorum ya cok mutlu oluyorum insanlarin bu kadar duyarli olmasina.ictenlikle tskr ederim hepinize .oyle olmucak biliyorum en azindan yapmaya cokta karsi degil diye dusunuyorum ailesinde kzi cocugu olmadigi icin annesi her isi yaptirmis ev temizletmis yemek yaptirmis.erkektir yapmaz dememis .boyle seyleri bile soruyorum.cocuk aglarsa kalakar misin diyorum sen bakar misin yani. o benimde cocugum goruruz sen mi iyi bakarsin ben mi diyor.sonra ailesine soruyorum bi akrabanin cocgu bizde buyudu hep uyanip gece ona bakardi diye umutlanmak istiyorum ins degismez diye

ayni nisanlim merak ettim hic degisti mi ?bu huylari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…