- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi doktoradayi
-
mantigim uydugu icin sanirim.bi de kucuk ayrintilar var tabi.nedense hayatimi onunla dusundugum zaman huzurlu oluyorum.ozgurluge duskun biriyim.erkekler bunu pek kaldiramiyor sanirim kaldiracak biri oldugunu dusundugum icin
Evlenmeye Taktın Sen 3 Yıl Beraber Oturmayı Düşündüğün Birde Çok Zıt Görüşlerinin Olduğu Aileyle Evlilik Yapma Diyorum Akıllı Kardeşim Bilmem Anlatabildimmi O 3 Yıl Kaç Yıla Çıkacak Garanti Veriliyormu Birde Anlaşamıyorsunuz Hadi Bunu Geçtim En Önemlisi Sevgi Yok Kendi Kendini Yakma Planları Yapıyorsun Yanlış Yoldasın
mantığına bu kadar uysaydı aklına eskisi gelip onunla mı evlensem diye düşünmezdin.bence evlilik için acele etme
Ha Aman Ondan Vazgeçmen İyi Olmuş İyi İyi Ama Sen Madem Özgürsün Zor Yaa Sana Uygun Birini Bulmak Sana Senin Gibi Biri Lazım
Hımm Anladım Tamam Hayırlısı...
Ama Kimle Evlenirsen Evlen Kendinden Ödün Verme Yıpratma Kendini Başın Herzaman Dik Olsun
iste o kisi nisanlim oluyor. o yuzden kafama uydugunu dusunuyorum.mesela eskisi kiz cocugunu buyutme konusunda cok katiydi.benim kizim arkadasinda kesin ve kesin kalamaz diyordu.ama bana cok tersdi bu. baska konularda tabi var.hep soyle derdi ne olursa olsun benim erkek oldugumu unutmucaksin kiyas yapmicaksin o kadar dokunurdu ki bu laf bana(((((((((((
haklisiniz gercekten.benim istedigim sadece beni meslegimi kisatlamicak biri .ins bi donem sonra bi doktorum.calisma sartlarim hayatim zor bunu kabul edicek bana destek olucak biri gerekliydi.ornegin evde yemek yoksa mutfaga gecip ikimizi de yemek yapicak bosver temizligi dinlen dicek biri.cok dua ediyorum.ins Rabbim kararim dogrudur diye yalnissa hala zamanim var doneyim diye.
ne zaman kiz cocugunuz oldu da kimle kalabilir diye konustunuz eski sevgilinizle, durun bakalim ondan once neler var. Ben senin mantik ve dusunce olarak evlilige cok hazir oldugunu dusunmuyorum canim. Sen biraz daha beklesen iyi olabilir.
Oyle birini bulursan, bize de haber ver.
buldum o da kusursuz degil ama iste oyle biri evi temizleme gel otur muhabbet edelim.bu gun niye disarida gezmedin ki gez evde kalirsan bunalirsin diyen biri.aksama ne yapsam deyince sen bilirsin ama makarnayla slaata mi yapsak sen makarnayi yap ben gelince salata yapayim cok guzel salata yaparim diyen biri .
Onlar simdilik oyle derler :) Bos hayallere kapilma.
hayale kapildigimi sanmiyorum.hayal kurucak kadar gercekten uzak degilim. yine de sizi anliyorum.verdigim ornekler onu ovmek amacli degildi.
Oyle birini bulursan, bize de haber ver.
anliyorum. Ama evlenmeden once onlar herseyi yapar zaten. Hele bir de cocuk olunca gorursen sen. Bende sut yok ki ben mi emziricem diye kose bucak kacmaya basladiginda :) Sana dicek te ev temiz deyilse bosveeer, yemek yoksa dur karicim ben sipsak yapiveriyim dicek. Boyle olmaz buyuk ihtimalle. O yuzden dedim bos hayallere kaptirma kendini diye. Kadinsan malesef evin sorumluluklari, evi cekip cevirmek sana dusuyor oyle ya da boyle. Ya parani basarsin baskasina yaptirirsin, ya da kocanla kavga ederek zorla ona da isin bir ucundan tutturursun.
Ben buldum, haber veriyorum:) Benim eşim çok şükür, yorulma boşver gel der. Yada mutfağa beraber gireriz. Ben yemek yapıyorsam o pilav yapar. Yada ben salata yaparsam o sofrayı kurar. Çamaşırları birlikte asar, toplar, katlarız. Eskiden temizlikte de birimiz süpürür, birimiz silerdik ama şimdi cam silmeli büyük temizlikler dışındakilere karışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?