evlilik bi bayanda neleri degistirir olumlu ve olumsuz?

niye erkek tarafı ne ister diye düşünüyorsunuz ki?siz tüm erkek tarafıyla aynı anda mı nikahlanacaksınız?
evleneceğiniz insan neler bekliyor deseniz daha mantıklı olurdu sanki...

niye erkek tarafı ne ister diye düşünüyorsunuz ki?siz tüm erkek tarafıyla aynı anda mı nikahlanacaksınız?
evleneceğiniz insan neler bekliyor deseniz daha mantıklı olurdu sanki...

cok isterdim bisey beklemesinler diye. ama kenardan evli bayanlari takip ettigim kadariyla evlenen ciftlerin ozellikle erkek tarafin mutlaka beklentileri oluyor.degismek diye kastetigim sey huy degil yasaminda ya da davranisinda neler degisir?

cok isterdim bisey beklemesinler diye. ama kenardan evli bayanlari takip ettigim kadariyla evlenen ciftlerin ozellikle erkek tarafin mutlaka beklentileri oluyor.degismek diye kastetigim sey huy degil yasaminda ya da davranisinda neler degisir?

erkek tarafı demeyelim o zaman da eş diyelim.
bir kere hayat 2 kişilik oluyor. önceden kızdığın ve sesli düşündüğün şeyler için sesli düşünme özelliğini biraz törpülemen gerekebiliyor. yoksa iki kişi aynı anda sinirli olunca Allah muhafaza diyorum...
bence sağlıklı bir evlilik için tartışmayı bilmek ve küslük olsa bile bunun da adabına uyabilmeyi öğrenmek benim için çok önemli.

Kaynana düşmanları iş başında. Anneni de hiç doğru bulmadım. Kendisi nasıl kayınvalide olacak acaba.

bana ne ki erkek tarafının benden ne beklemesinden, özellikle de değişmemi beklerlerse daha çok beklerler.
sevgiyle, saygıyla yaklaştım ama onlar ezik olmamı istediler, oysa ki ben kralı gelse yamuk olamam, farklı olamam...
kimse için değişemem, neysem oyum. kabul ederlerse hayhay yoksa hadi bay bay derim

Erkeğin beklentileri saymakla bitmez bir kere. Mümkün olduğunca değişmemeye çalışmalı bir bayan bu istekler karşısında. Çünkü insan kendinden ödün verdikçe karşı taraf hep istiyor.
Ara sıra tabi ki incir çekirdeğini doldurmayan şeyler yüzünden tartışma olabiliyor. Ben eskiden çok uzatırdım. Sorun ederdim. Bunlara susmayı öğrendim Çünkü böyle tartışmların sonu bir yere varmıyor.
Benim eşimin ailesinin beklentisi ise onlarla fazlaca içli dışlı olmam, her gün birimiz birimizde olalım falan filan. Ben de öyle bir insan olmadığım için soğuğuz şu an

Önyargılıyla yaklaşırsan k.validenin iyi söylediklerini bile yanlış anlayıp sorun yaparsın, önyargıyla yaklaşma derim herkes aynı değildir. Sorunuzu anladığım şekilde cevap yazayım, evlenince her şeyden önce sorumlulukların artar, sabırlı, alttan almayı, fedakar olmayı öğrenirsin.

Yav Biz Sana Evlenme Demedik mi

O Düşündüğün Şeyi Yapma Tamam mı Akıllı Kardeşim Benim Heh

Ben mecburi olarak esimin askerligi dolayisyla gelene kadar gecici beraberiz inan ben yapsam oyle cok sey istiyorlarki iste bende cogunu uygulamiyorum bu yuzdende aramiz hep limoni en basit istekleri kv genelde sen benim gibi ol gorenler ayni ben olmus desinler felan diye oldukca sacma seyler ister bide yeni evlendigimizde seni bastan yaratacam felan derdi degistirmek yani bende hic kendimden odun vermedim simdi artik pek bisey istemiyo olmadigini gordukce

bastan yaratmak :)))))))))))cok guldum ayni benim eski kayinvalide sanki mukkemmelmis gibi hep kendini ornek veren hic biseyden anlamayan bi kadin.ama herseyden anliyomus gibi yapan.esinin yaninda ayri gelinle yalnizken ayri artist kaynana

Kaynana düşmanları iş başında. Anneni de hiç doğru bulmadım. Kendisi nasıl kayınvalide olacak acaba.

benim bir komşum vardı.ne kaynanayla ne de görümcesiyle hiç anlaşamazdı.varsa yoksa annesiydi.annem şöyle iyidir böyle iyidir,diye sürekli dilinden düşürmezdi.ne var ki kendi gelinleri de annesiyle hiç geçinemezdi.bir gün gene annesini anlatırken dayanamadım,senin annen elbette sana iyidir ama bak annen de geliniyle hiç geçinemiyor,demekki annen de iyi kaynana değil,dedim.pişkin pişkin yok yaaa dedi.benim annem iyidir ama gelinimiz çirkef dedi.ben de tühhh görüyor musun tüm kötüler de size denk gelmiş,dedim.heee valla haklısın dedi.ben sustum

annem konusu sanirim yalnis anlasildi su var annemde.yeri geldi mi nisanlimin bile tarfin tutuyor.fakat bana hep hayattan olumsuz ornekler veriyor.koruma amacli cok uyariyor.halbuki bi olay kisiden kisiye degisir .

Yav Biz Sana Evlenme Demedik mi

O Düşündüğün Şeyi Yapma Tamam mı Akıllı Kardeşim Benim Heh

sanirim konularimi takip ediyosunuz tskr ederim dikkatiniz icin .suan eskiden tamamen vazgecip kafa ve sevgi olarak nisanlima odaklanip onu bu gidisati cozmeye calisiyorum.kufur konusunda anlastik suan icin durum iyi bende takipteyim ne olucak diye:))

annem konusu sanirim yalnis anlasildi su var annemde.yeri geldi mi nisanlimin bile tarfin tutuyor.fakat bana hep hayattan olumsuz ornekler veriyor.koruma amacli cok uyariyor.halbuki bi olay kisiden kisiye degisir .

doktoradayı seni hiç anlamıyorum sevmediğin adamla niye illa evlenmek istiyorsun

doktoradayı seni hiç anlamıyorum sevmediğin adamla niye illa evlenmek istiyorsun

mantigim uydugu icin sanirim.bi de kucuk ayrintilar var tabi.nedense hayatimi onunla dusundugum zaman huzurlu oluyorum.ozgurluge duskun biriyim.erkekler bunu pek kaldiramiyor sanirim kaldiracak biri oldugunu dusundugum icin

Evlenmeye Taktın Sen 3 Yıl Beraber Oturmayı Düşündüğün Birde Çok Zıt Görüşlerinin Olduğu Aileyle Evlilik Yapma Diyorum Akıllı Kardeşim Bilmem Anlatabildimmi O 3 Yıl Kaç Yıla Çıkacak Garanti Veriliyormu Birde Anlaşamıyorsunuz Hadi Bunu Geçtim En Önemlisi Sevgi Yok Kendi Kendini Yakma Planları Yapıyorsun Yanlış Yoldasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…