- Konu Sahibi doktoradayi
-
mutlaka okucam cok tirsdim simdi(([/QUOT
Tamamen karşındaki kişiye bağlı, ama genelde her erkek sözünden dışarı cıkmayan bir bayan istese de öyle bir bayan oldugunuzda çekici gelmeyeceğiniz de ortada. Kendm adına konuşurum eşim bana birşeyi şöyle yapma dediğinde benim hemen savunma mekanızmam çalışmaya başlar, kendime haklı cıkarmaya uğraşırım. Eşim bu huyum dışında hiçbirşeyimden şikayetçi değil.
Kadından cok şey bekleniyor. Öncelikle aile yapısına dikkat edin derim. Benim tutucu bir ailem yoktu eşimin ailesinin de öyle oldugunu sanmıyordum. Yanlış anlamayın kayınvalidemin emekli olup camiye başlaması ve benim eşimle tanışma dönemlerimiz aynı oldugu için eşimle giyim, gezme, harcama konusunda herhangi bir tartışmamız olmamışken kayınvalidemin git gide düşünceleri ile eşimi etkilemeye başlması ve gelin bize geliyor oğlum o da bize benzer yavaş yavaş demesi ile sinyaller verilmişti de nasip işte. Ama ben kendimden ödün vermedim, Tabi giyimim konusunda açık giyinmem, ama eşim topuklu( kısa boylu olmama rağmen), dikkat çekici, dar giyinmemi, V yakalı giyinmemi istemez. Bazı konularda dinlerim, ama her zaman değil.
Ailenize bağlı biriyseniz ve ailenizde sizi her toplu yemekte görmek istiyorsa, bunun da her zaman mümkün olmayacağı aşikar. Eşiniz yorgun olabilir gidemeyebilirsiniz. Ya da gitmekte istemeyebilir sepebsiz.
Olumlu olarakta en güzeli sanırım sevdiğin insanın helali olarak birşeyler yaşamak. Yani onunla sarılıp uyumak bile belki de herşeye değer. Benim çok olumsuz durumlarım oldu nişanlılıkta, hepsini aştım. Bazen aklıma gelir geçer gider...
sanirim benim sorunum da bu nisanlim soyledigi biseye o an kafam yatmiyorsa aninda tepki veririm. sonradan sakince oturup konusur bazen ikna da eder beni .ama hep sikayet eder neden aninda tepki veriyosun diye.sanirim bu da benim kendimi koruma mekanizmam.
niye erkek tarafı ne ister diye düşünüyorsunuz ki?siz tüm erkek tarafıyla aynı anda mı nikahlanacaksınız?
evleneceğiniz insan neler bekliyor deseniz daha mantıklı olurdu sanki...
evleninince erkek ve erkek tarafi bayanda nelerin degismesini bekler?en cok beklentiler nelerdir?ilk alisma surecinde bayan nasil davranmali ?dusuncelerinizi bekliyorum evli bayanlar tesekur ederim
cok isterdim bisey beklemesinler diye. ama kenardan evli bayanlari takip ettigim kadariyla evlenen ciftlerin ozellikle erkek tarafin mutlaka beklentileri oluyor.degismek diye kastetigim sey huy degil yasaminda ya da davranisinda neler degisir?
Kaynana düşmanları iş başında. Anneni de hiç doğru bulmadım. Kendisi nasıl kayınvalide olacak acaba.
Ben mecburi olarak esimin askerligi dolayisyla gelene kadar gecici beraberiz inan ben yapsam oyle cok sey istiyorlarki iste bende cogunu uygulamiyorum bu yuzdende aramiz hep limoni en basit istekleri kv genelde sen benim gibi ol gorenler ayni ben olmus desinler felan diye oldukca sacma seyler ister bide yeni evlendigimizde seni bastan yaratacam felan derdi degistirmek yani bende hic kendimden odun vermedim simdi artik pek bisey istemiyo olmadigini gordukce
Kaynana düşmanları iş başında. Anneni de hiç doğru bulmadım. Kendisi nasıl kayınvalide olacak acaba.
benim bir komşum vardı.ne kaynanayla ne de görümcesiyle hiç anlaşamazdı.varsa yoksa annesiydi.annem şöyle iyidir böyle iyidir,diye sürekli dilinden düşürmezdi.ne var ki kendi gelinleri de annesiyle hiç geçinemezdi.bir gün gene annesini anlatırken dayanamadım,senin annen elbette sana iyidir ama bak annen de geliniyle hiç geçinemiyor,demekki annen de iyi kaynana değil,dedim.pişkin pişkin yok yaaa dedi.benim annem iyidir ama gelinimiz çirkef dedi.ben de tühhh görüyor musun tüm kötüler de size denk gelmiş,dedim.heee valla haklısın dedi.ben sustum
Yav Biz Sana Evlenme Demedik mi
O Düşündüğün Şeyi Yapma Tamam mı Akıllı Kardeşim Benim Heh
annem konusu sanirim yalnis anlasildi su var annemde.yeri geldi mi nisanlimin bile tarfin tutuyor.fakat bana hep hayattan olumsuz ornekler veriyor.koruma amacli cok uyariyor.halbuki bi olay kisiden kisiye degisir .
doktoradayı seni hiç anlamıyorum sevmediğin adamla niye illa evlenmek istiyorsun
bastan yaratmak :)))))))))))cok guldum ayni benim eski kayinvalide sanki mukkemmelmis gibi hep kendini ornek veren hic biseyden anlamayan bi kadin.ama herseyden anliyomus gibi yapan.esinin yaninda ayri gelinle yalnizken ayri artist kaynana[/QUOTE Iı]
Aynen dedigin gibi konusurken sanirsin kusursuz tamam iyi yonletride varda bana ters olmadigimdan baskasi olamam asla oda bunu yapamayinca bana karsi tavir aldi simdi mecburiyetten birlikte oldugumuz icin herkes kendi bildigi yapsin esin gelincede kendi evinde ne yaparsan yap deyip beni kucumsuypr yapmadiklarim aklina gitmedigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?