Evlilik bir hata mıdır ?

Evlilik bir hatamıdır ?

• flört en güzeli

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

yenievli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
6
0
86
İstanbul
1 aylık evliyim, herşey öyle garipki, biranım biranımı tutmuyo, neler yaşıyorum ben, evlilik çok zormuş klava:

Merhaba,canım...Doğru söylüyorsun,evlilik çok zor.Ben 5 yıldır evliyim yeni yeni alışıyorum :) 2 kızım var 4 yaş ve 9 ay.Evlenmemişten önce ANNEMİN BABAMIN biricik kızıydım.Ama evlendim Türkiyeye Yurtdışından gelin geldim ve tam ayrı bir ortama alışmak çok zor oldu.kafamçokkarıştı

hoşgeldin canım bende evliyim ama daha düğünüm olmadı sadece resmi nikahım var sen böyle yazınca beni korkutuyorsun.gerçekten çok mu zor beeee...:çok üzgünüm:

kızlar ben çok mutlu huzurlu evliliği olan bir kadınım.bence iki kişi birbirini anladıktan sonra niye üzülüp yorulsunlarki?7 yıllık evliyim çok mutluyum.allah herkese nasip etsinnnn.

Evlilik,idare etme sanatıdır bence...
kadın yada erkek ol hiç önemli diil.Ancak idare edersen geçinirsin.
Evliliklerde;
Bir uyumlu,birde baskın taraf varsa;mutlu olunur.
Bir baskın,birde uyumlu taraf varsa mutlu olunur.
İki uyumlu ama zayıf taraflar Ailelerini evliklerine karıştırırlar yada Aileleri karışır.Kaostik durumlar bu tür birlikteliklerde yaşanır.
En sürtüşmeli ve genellikle boşanmalarla son bulan modeller;her iki tarafında yani kadın ve koca baskın olduğu durumlardır.
Biri bir tarafa,öteki diğer tarafa çeker durur ilişkiyi..ta ki kopuncaya.
Baskından kasıt;daha uyanık bir zeka ve kontrol edici Ruh'dur.
Uyumluluk ve Zayıflıktan kastımsa kontrol edilmeyi seven,dayanak sayesinde yaşamayı seven insan tipleridir.

yok canim, guzel evlilik, annem ve babamla kardeslerimle yasadigim zamanda cok guzeldi, simdide bitanecik askimla ayni evde yasamak cok guzel. hepsinin yeri ayri, zamani gelince evleniliyo, ve evlilik,aile kurmak cok guzel bisey bence. Allah herkesi yuvasinda mutlu etsin. Kimseyi pisman etmesin yaptigi secimlerden dolayi.

evet evlilik , güzel yanida var kötü yanida var evlilik zor bi is basarana madolya vermek lazim. evlenince sadece esinle degil tüm ailesilede evleniyorsun iste zor tarafida bu bence

hımmm bunu ben de merak ediyorum ama mutlaka bir gün evlenmek istiyorumm yuva kurmak çok güzel bir şey bence ...çok istiyorum inşallah Allahım hayırlısını verir hepimizee...

1 aylık evliyim, herşey öyle garipki, biranım biranımı tutmuyo, neler yaşıyorum ben, evlilik çok zormuş klava:

aslında ilk aylar en güzel günleridir evliliğin tek zor yanı önceden annenin babanın yaptığı işleri senin yapıyor olman bizde en zor dönem çocuğumuzdan önceki dönemdi 3 yıllık evliyim şimdi herşey yolunda zamanla herşey düzene oturur sen bile inanamazsın

Evlilik Benim Icin Hata Oldu Herzaman Ama Mecbur Katlaniyorsun Ask Varya Iste O Sahane Biseymis

Evliliğin ilk ayları gerçekten zor geçiyor ne kadar severek,isteyerek evlensende çünkü ilk defa bir ortak paylaşım alanında yaşıyosunuz iki farklı yaşam tarzından gelmişsiniz,alışkanlıklarınız,istekleriniz farklı oluyor ama sonraki yıllar bir bütün oluyorsunuz,ortak yaşama ayak uyduruyosunuz işte o zaman herşey çok güzel oluyor :))

bence sevdıgın bı ınsanla evlenıyosan evlılık yenı bır dunya.aynı ortamda aynı sofrayı paylasmak kımseye hesap vermeden ıstedıgını sevdıgınle yasamak kısacası evlıllık bı nevı ozgurluk tabıkı kocanla anlasıp aynı ılı konusabılıyosanŞeniz

ewlilik gerçekten güzel bi duygudur,paylaşmaktır,onunla gülmek onunla ağlamak,iyi günde kötü günde onun yanında olmaktır.hastalıkta sağlıkta onunla paylaşmaktır.sevgidir,saygıdır,hoşgörüdür,ewlilik ne şartlarda olursa olsun el ele verip mücadele etmektir...

slm lar benim evliligimde ilk 4-5 ay zor gecti .birbirimizi tanimak alismak...........bu agustosta tam 6 sene olacak birbirimizi cok seviyoruz .ama bebegimiz olmuyo tek sorunumuz bu.buna ragmen birbirimize cok destek oluyoruz özelliklede o bana.Özetle evlilik guzel ............

daha yeni evli olduğunuz gibi herşey bu kadar zor geliyordur bence..zamanla evlilik de ilişki de oturur yerine herşey gönlünüzce olsun tadını çıkarın bence :asigim:

Evlilik kimi zaman büyük bir hayal kırıklığı kimi zaman da bulutların üzerinde olmaktır..
Belki kendi evliliğimi tarif ettim ben şimdi..
Hiç bir zaman normal bir çift olamadık,bu gidişle de olamayacağız bence biz..:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…