Evlilik bir hata mıdır ?

Evlilik bir hatamıdır ?

• flört en güzeli

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
Bazi evlilikler vardir zamanla yerine oturur ve uyuma donusur,bazi evliliklerde varki ne zaman,ne sabir nede yapilan fedakarliklar fayda eder,hersey gittikce dahada kotuye gider,evliliklerde onemli olan dogru ve dengeli insani bulabilmektir bence,dogru insani buldugnuz zaman evlilik cok guzeldir eminim,gerci ben o guzellikleri hic yasamadim ama gordum,ve bence evlilik gereklidir zamani gelince,bir aile kurabilmek muthis bir duygudur ki ben o aileyide kuramamis bir insan olarak yinede evlilige cok olumlu bakiyorum,ne kadar sorunlu bir evliligim oldugunu belki okumusunuzdur ama cok cok guzel evliliklerde var,kotuye bakip degerlendirmek dogru olmaz...evlilik guzeldir diyorum ben,gordugum guzel evliliklere bakarak.

ben 4 yıldır evliyim ve görücü usulü evlendim çok sorunlar yaşıyoruz eşimle ve her geçen gün de azalmıyor aksine çoğalıyor bu sorunlar mutluyum ve güzel dir evlilik diyenlere bir ömür boyu devamını dilerim darısı benim ve benim gibi sorun yaşayanların başına....

bende 2 senelik evliyim evlilik gercekten cok zor hala alısamadım daha dur bunlar cicim ayları simdiden seni üzecek ne olabilirki insallah mutlu olurasun tek tavsiyem asla 3.sahısları evliline müdale etmesine izin verme

evlilik kadar zor bişey yok bence çok sabır isteyen bir olay.Hele hele özgürlüğe alışmış kişiler için daha zor hatta ilk başlarda işkence gibi.ben bir buçuk yıllık evliyim çok sıkılıyorum eşim sosyaal biri değil.eskiyi özlüyorum

Bu durum benim evlilikte aynen böyle...Ama bunun evlilikten mi yoksa benim ortalama hiçbirşeye yer olmayan ruh halimden mi kaynaklandığını bilmiyorum.

Bazen Allahım ne harika iyi ki evlenmişim...
Bazen Allahım ne işim var bu adamla ben niye evlendim...
Şeklinde gelişiyor evliliğim....

Ama yinede aşığım ben bu adama....

1 aylık evliyim, herşey öyle garipki, biranım biranımı tutmuyo, neler yaşıyorum ben, evlilik çok zormuş klava:

cicim ayı vs falan derler ama ilk 2 ay benim çin de bazı yönlerden işkenceydi. bir sene oldu evleneli ama hala aşamadığım ve cok zorlandığım meseleler var. yeni alışıyoruz birbirimize desem abartı olmaz yani..

Ama evlilik güzel bir şey yine de.. sevmek,sevilmek.....

evt aynen katılıyorum bencede ilk zamanlar daha bır zor oluyo alısmak. evlilik yanlıs birsey değil ama erken evlilik bir hata bence.bende bu hatayı yapanlardanım.9 yıllık evliyim 18 yasında evlendim.küçük yasta sorumluluk altına girmek gerçekten insanı yıpratıyor.keske daha geç evlenseydim ama tabiki esimden sıkayetim yok:)) yine onunla evlenirdim.eşime dedim bir kaç yıl daha uzatalım diye beklemedi ki uyanıksırnaşık şey

Bazen evlenince'' Başın göğe mi ercek ,kızım?'' diye soruyorum kendi kendime.Etrafıma bakıyorum,herkes şikayet ediyor,sorun yaşıyor.El oğlu,ana-baba gibi davranmıyor bu kesin.Onun ailesi de anne-babam gibi olamaz diye düşünüyorum.Evliliğin elbet güzel yanları vardır,ama önemli olan sorun çıktığında eşimin bana olan tavrı olacaktır.Belki çok pişman olacağım ,yaşamadan bilemem ki...:sm_confused:Evlilik bana göre kumardır.Atacağız zarı,bakalım ne çıkacak bahtımıza?

evlendiğim için hiçbir zaman pişman olmadım.rabbim etmesinde..herkes soruyordu başlarda alışabildinmi diye??allah allah diyordum alışılmayacak ne var..bence velilik çok güzel birşey...hayatım boyunca yaptığım en iyi şeydi aşkımla evlenmek..ben ondan daha iyisini bulamazdım.hani diyorlarya evlenince davranışları değişiyor.bizimkinin değişmedi hep gözümün içine bakar sevgisini o kadar hissettiriyorki...en yakın arkadaşım dostum o benim...herşeyi birlikte yapmak istiyoruz...ne bileyim yaa ben kelimelerle bile tarif edemem.hergün şükrediyorum allahıma onu karşıma çıkardığı için.allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin

bence dogru ınsanı bulunca yanlıs ve hata olmaz aıle olmadan olmuyo çunku şimdıyı degıl bırazda ılerıyı dusunmek lazım ALLAH herkesın karsısına dogru durust ınsanlar çıkarsın

Ben hala bekarım arkadaşlar yaşım 28
Evlenmeyi istemiyorum,taliplerimi geri çeviriyorum,benden etkilenen ve de teklif edenleri yürrrrüü çekiyorum.
Şıp sevdi kalbim evliliğe dayanmaz.Bıkarım kanımca.
Ne yapıcam bende bilmiom.
Tek başıma çocuk yapabilseydim keşke

evliliği ben denize benzetirim fırtınalı zamanlarda kabarır asileşir kızgın dalgalarıyla ne yapacağı hiç belli olmayan bi canavara dönüşür .sakinken masmavi rengiyle ve uçsuz bucaksız enginleriyle hayat doludur...ben bütün herşeyi yaşadım şu 13 yıllık evliliğimde ..
evliliği besleyen sevgi ,sadakat, güven ,hoşgörü ,anlayıştır. bunları her iki tarafta yapması gerek yoksa gerçekten çekilmez olur. canım sen daha yenisin ama umarım pişman olmaz mutlu olursun....a.s..

sevmediğin biriyle evliysen işkenceden farkı yok..sevdiğinle evliysen işte oz zaman herşey farklı olur..

valla yarın evliliğimin 2. ayını doldurucam. daha çok yeniyim evlilikte.. eşimin ailesi çok farklı bir kültüre sahip.. eşimi çok seviyorum, onunla herşey çok güzel ama yeni bir ailem daha oldu..eşimin ailesi ve akrabalarına alışamıyorum. ve sanki hiç alışamayacakmışım gibi geliyor.. bu günlerin geçici olduğunu biliyorum ama ben bu 2 ayda kendimi ruhen biraz (hatta birazdan da fazla) yıpranmış hissediyorum :) herşey rayına otursun artık yaa.. bu alışma süresi ne kadar sürer ki??

Evlilik idare etme sanatıdır.Ne kadar çok seversen o kadar kolay idare edersin.Sonuçta iki farklı insan biraraya gelip birlikte yaşamaya başlıyor.Aşk bir yere kadar idare ettiriryor ondan sonrası çiftlere kalmış..

Evlilik hata değildir asla.yeni bir hayatın başlangıcıdır.Ama yanlış kişiyle evlenmek hatadır.

bence evlilik çok zor yürütmek aile olmak hatta ve hatta sorumluluk almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…