• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik bitti ama ...

adak

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
113
27
298
3 gündür 5 dakikadan fazla aynı odada kalmadık 3 cümleden fazla da konuşmadık. yaklaşık 2-3 yıldır ayrı odalarda yatıyoruz.
bir misafir gelirse yatakodasına geliyor. Çocuklar küçük olduğundan anne babaların ayrı yattıklarını sanıyor.
evlilik adına hiç birşey yok sadece aynı evde yaşayan insanlarız.
yoruldum ... bunları düşünmek beni yıpratıyor. bende mutlu olmak istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum...
bunları yazıyorum belki rahatlarım diye. derdimi paylaştığım hiç kimse yok. dışardan gören 2 çocuklu karı koca çalışan durumları iyi oh ne güzel diyordur.
birde içimi bilseler...:43:

Zorbi Hayat Allah yardımcınız olsun boşanmış ayrı yerde kalsanız biderece diyecemde ama aynı evin içinde nasıl ayrı yaşanır telepati kurunca bile beynim zorlandı allah yardımcın olsun kardeş..

gerçekten zor bir hayat arkadaşım.. Allah yardımcın olsun... Ve işallah senin için şartlar dilediğin gibi olur ve kendi istediğin hayatı yaşarsın.. ne yazıkki ayrılıklarda kadınlar genelde çocuk aile diğerleri gibi kendinden başka herkesi düşünmek zorunda kalan taraf olmaya mecbur kalıyor... sizin için en hayırlısı neyse onu diliyorum.. fedakarlıkta bir yere kadar.. dışarıdan sağlam görünen bir elma gibisiniz... işallah sizin için iyi ve rahat günler yakındır...

teşekkürler...
işin en zoru ne biliyormusunuz. tanıştığımda 19 yaşındaydım. evlenmeden önce 5yıl görüştük. birbirimizi çok seviyorduk. evliliğimizin ilk 5 yııda güzeldi. biz birbirimizden 5 dakika bile ayrı duramazdık. çocuk olduktan sonra değişmeye başladı.tabii araya başka olaylarda girdi. ayrılsan bir dert 2 küçük çocuk. maddi olarak hiç bir ihtiyacım yok ama belki birgün düzelir ümidi...

3 gündür 5 dakikadan fazla aynı odada kalmadık 3 cümleden fazla da konuşmadık. yaklaşık 2-3 yıldır ayrı odalarda yatıyoruz.
bir misafir gelirse yatakodasına geliyor. Çocuklar küçük olduğundan anne babaların ayrı yattıklarını sanıyor.
yoruldum ... bunları düşünmek beni yıpratıyor. bende mutlu olmak istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum...
bunları yazıyorum belki rahatlarım diye. derdimi paylaştığım hiç kimse yok. dışardan gören 2 çocuklu karı koca çalışan durumları iyi oh ne güzel diyordur.

sizi azda olsa anlayabiliyorum annemle babamda 11 yıldır karı koca değiller ayrı yataklarda yatıyorlar babamın cinsel anlamda sağlık sorunları var hiç bi şekilde o anlamda birleşme söz konusu değil.annemde babamdan yaşça baya küçük genç güzel alımlı bi kadın bazen canına yetsede 2 evladı hatrına hala aynı çatı altındayız allahtan ailemiz dağılmadı.ben sizi etkileyemem tabi karar sizin hangi taraf ağır basarsa öyle yapın yüreğinizin sesini dinleyin bide vicdanınızın...allah yardımcınız olsun...

eşini al karşına konuş sorunn neki bu kadar koptunuz :31:

bende güzel bir kadınım. herkes beni çok beğenir. güzelim, hamaratım, çalışkanım vs. ama insanın yüzü güzel olacağına bahtı güzel olsun.

canım çok üzüldüm ama böyle evlilik olmazki ikinide çabalamayı bırakmışsınız nasıl devam ediyor anlamadım hepsini geçtim .... sorunları nasıl çözüyorsunuz iki yabancı gibi çok zor ama biriniz bir yerden başlamalı çocuklar anlamaz demeyin en küçük bir huzursuzluğu anlıyorlar onlar için siz biraz alttan alsanız eşinizde size yakınlaşır erkekler biraz soğukkanlıdırlar biz duygusalız sen kazanırsın canımm eğer bu evliliği sürdürmek istiyorsan gayret göstermelisin yanılıyormuyum bitanem

Evlilik danışmanını denediniz mi peki? bazen akla gelmedik çözümlerle herşey kolayca yoluna girebiliyor.. yada tam tersi kangren bir durum varsa bunuda öğrenmek iyi oluyor ki enazından hayatının kalanına geç kalmaksızın yön veriyorsun.. ayrıca maddi sorunun olmamasına rağmen kalıp umudunu koruma durumunda ayriyetten takdire layık bir durum.. yerinde olan binlerce kadın arkasına bakmadan tozu dumana katarak kaçardı... özel olmayacaksa bu umudu yeşertmek adına karşılıklı olarak ne tür çabalarınız oldu?? çünkü düşünüyorum eğer hakikaten kurtarılamayacak nitelikte bir durum olsa zaten şuan bir aradalık hiçbir şekilde olmaz herkes yoluna gitmiş olurdu....

tatlım rabbim yardımcınız olsun belli ki eşini seviyorsun sen..mutlu olmak istişyorum diyorsun...eşin ne düşünüyor sence hiç mi oturrup konuşmadınız canım...başka sorunlar da var yazmıssın belki bunlar sebeptir..yoksa 2 çocuk var ortada inşAllah rabbim yuvanızı yeniden birleştirir..

eşini al karşına konuş sorunn neki bu kadar koptunuz :31:

denemedim mi?her konuşma kavga ya dönüşüyor. ne istediğini anlamadım. psikoloğa gidelim dedim. hayır diyor.
çünkü psikolog benim haklı olduğumu söylermiş. bir iki tartışmamızda git dedim onuda yapmıyor. şu an babam hasta onuda üzecek bir şey yapmak istemiyorum.
bazen kendimi avutup çocukların başında biri var hiç yoktan iyidir diyorum. zaten tek iyi tarafı çocuklarıyla ilgili olması. birde bana hiç karışmaz nreye giderim kaçta gelirim. aslında umurunda değil. evin işi aksamasın yeter. maddi olarak da ondan bir şey istemediğimden karışmıyor. yani ona dokunmazsam sorun yok...

Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten..
peki çok özel değilse neden böyle oldu..birbirini çok severek evlenen insanlar nasıl bu hale gelebiliyo..
bekar biri olarak belki bunu anlayamam ama insan anlatınca ferahlıyo işte..

Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten..
peki çok özel değilse neden böyle oldu..birbirini çok severek evlenen insanlar nasıl bu hale gelebiliyo..
bekar biri olarak belki bunu anlayamam ama insan anlatınca ferahlıyo işte..

aslında bende bilmiyorum. ufak ufak sorunlar birikiyor herhalde.ilk zamanlar kızdığınız yada küstüğünüz şeyler artık önemini yitiriyor.
eskiden bir şeye alındığımda gönlümü almaya çalışırdı. uzun süredir öyle bir şey yok yani bakkıyorsun ki umurunda değil artık küsüp tavır bile almıyorsun.
giderek duygusuzlaşıyorsun.
esiden birileri böyle bir hikayeyi anlatsa şaşardım. hele çocuk olduktan sonra ayrılanlara şaşırmışlar derdim . ama oluyor...
günümüzde boşanmalar niye arttı. eskiden olsa sorarlardı kocan aldatıyor mu? içki mi? kumar mı? dövüyor mu diye ama şimdi neden bunlar değil, herkes şiddetli geçimsizlik diyor!
aslında geçmişe dönüp çok bakıyorum, düşünüyorum ama hata yapmadım gerçekten sevdik ve mutluyduk
ve mutlu olduğumuz o zamanlarda maddi sıkıntımız vardı ama mutluyduk. evlenirken onunla olmak için çoğu şeyi es geçtim. belki bu hataydı. aman düğün olup masraf olmasın nikah yeter yada şunuda sonra alırız dedim. hiç bir şey istemedim acaba kendimi mi değersizleştirdim. bilmiyorum aslında şunu unutmamak lazım erkekler değişmez yani kötü huyları değişmez ama iyi huyları deiğişip kötü olabiliyor.
o kadar doluyum ki anlatamam sanki hiç çıkış yok. tek kendim olsam sorun yok ama herşeyi herkesi düşünmek gerekiyor. bir yandan da bu dünyaya birkere geliyoruz mutlu en azından huzurlu olmak istiyorum

KADINLAR SUSARAK GİDER ! Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez. Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkekler de en çok bu cümleye sinir olurlar. Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar. Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır. Genellikle ne cevap alır? Abuk sabuk konuşma! Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır. Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez. Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur. Kadın susarak gider! En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir. O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir. Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir. Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider. Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir. CEMAL SÜREYA

ne kadar doğru söylemiş bende artık hiçbirşeye karışmıyor sadece susuyorum... Sanırım ben de gittim...

KADINLAR SUSARAK GİDER ! Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez. Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkekler de en çok bu cümleye sinir olurlar. Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar. Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır. Genellikle ne cevap alır? Abuk sabuk konuşma! Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır. Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez. Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur. kadın susarak gider! En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir. O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir. kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir. Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider. Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir. CEMAL SÜREYA

bende boşanmayı çok düşündüm bazen hala düşünüyorum ama 2 tane çocuguma kıyamadım eşim onlarla çok ilğili artık benlede ilğilenmey çalışıyor ama içimde bir yerler çok acıyor unutulmuyor zamana bıraktım rabbim evlerimize huzu r versin inşallah ...HER KARANLIĞIN BİR AYDINLIĞI VARDIR RABBİM AYDINLIĞA ÇIKARTSIN İNŞALLAH HEPİMİZİDE..

acaba eşinin başka bir kadınla ilişkisi olabilirmi?? biraz sert oldu amam genelde erkekler
evdeki kadınla ilgilenmez ise başka biri vardır.cep telefonunu kontrol et bence..eve geç gelmelerde varsa büyük
ihtimal başka biri olabilir hayatında..
dan diye yazmış olabilirim kusura bakma ama maalesef hayatın gerçekleri böyle.bende 13 yıllık evliyi
m.askerden önce nişanlandık,gelince evlendik.20 yaşında evlendim ve hayatmın hatasının yapmışım.12yaşnda 1 kıızm var.
çoğu kez annemlere gittim..bi defasında 1 ay,bi defasında 3 ay kaldım.ama gerçekten kendi evinde bulduğun imkanları ve rahatlığı
bulamadığım için eve geri geldim..ve artık eşim ne yaparsa yapsın annemlere gidemeyeceğimi biliyor..ama üst üste ev olmazmış derler,çok doğru..
babam kahveye bile gidemedi ben boşanacağım dediğim için,milletten komşularından çekildi..türk halkı böyle maalesef.dul karı gözüyle bakmasınlar diye
eve geri döndüm.eşim %90 aldatıyor ve ben ispat edemiyorum.tabiki her defasında inkar ediyor.bazen sabah karşı 3,te,bazen 5 te geliyor..çok içki içiyor..her defasında
alkol aldığı için geç geldiğini kadın falan olmadığını söylüyor ama inanmıyorum tabiki.takip edip yakalamak için neler veririm .ama nasıl yapıcam?profosyonel
takip yapanlar çok para istiyorlar..
ben sizi çok iyi anlıyorum.aynı evin içinde 2 yabancı durumunu..sürekli bilet alıp duruyorum,bir ev alacak param olsa hemen boşanırım..zaten çalışıyorum kızıma bakarım.

Canım üzülerek sana söylüyorum ama eşin seni aldatıyor. Bende aynı durumlardan geçtim. Bir erkek 2-3 seneyi bırak 1 ay bile cinsel ilişki yaşamadan duramaz. Aynı problemleri bende yaşadım. Evliiğimin ilk 5 yılı bana göre iyiydi. Ama o benden çocuk istediğini söylediğinde zaten başka kadına ev açmış gününü gün ediyormuş. Ben çalışıyorum ,beni seviyor diye hissettiğim şeyleri görmezden geldim. Ama sonuç benden çocuk isteyen ve ben hazır değilim dememe rağmen hamile olmama neden olan adamı öğrendimki (6 aylık hamileydim) 1 yıldır bir rus kadına ev açmış, gündüzleri soluğu yanında alıyormuş. Gecede bana poposunu dönüp yatıyordu. Para karşılığı kadınlarla beraber oluyormuş. Hepsini araştırdım öğrendim. Aile danışmanına gidelim dedim sorun bende değil sende dedi :) şaka gibi.

Bundan dolayı diyorum ki. Böyle hayat olmaz. Kurtul o adamdan, çocukların büyüyecek ve seni yalnız bırakacak. Bu hayatta kendini sevmezsen kimse seni sevmiyor. Once kendini düşün.

Ben boşanalı 1 yıl oldu. Hiç kimseyi bir daha sevemem , iğreniyorum bu erkeklerden derken hayat karşıma en yakın arkadaşımı çıkardı, gönül gözümü açtı. Bu nedenle bırak ne hali varsa görsün. Mutlu olmak senin hakkın ;)

Back
X