• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik borc universite

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
ben 2 aylik evliyim. nisanda ve dugunde esimin ailesinden yardim gormedik. esim polis memuru ev aldik ve 1700 oduyoruz krediye. faturalar falan derken 500 600 kaliyo elimize mutfak masrafi ve ekstra harcamalar icin ve tabi ki yetmiyor. esimin birde elden borclari var 5 bin tl kadar. pesinatin bi kismjni dugunden sonraya senet yaptirmistik onun parasi dugun salonunun parasi falan derken tum takilarimda gitti ve elden borclarimiza yetmedi. esim ek is yapmak istiyor ama ben bunu dogru bulmuyorum. ben evde otururken o cabalayip durcak bi de memur oldugu icin yasal degil diye biliyorum. bende calisayim dedim ve yarin iskura falan gidicem bi umut. sorun su ki ben uni. ye hazirlaniyorum ygs konularinin hepsi bitti su an deneme ve tekrarla vakiy geciriyorum. calisirsam ygs ye bu sekilde calisabilirim ama lys nolcak yapabilir miyim. of bilmiyorum borclar nasil odencek napicaz sinava nasil hazirlancam bunaldim nasil bi yol izlemeliyim

ben 2 aylik evliyim. nisanda ve dugunde esimin ailesinden yardim gormedik. esim polis memuru ev aldik ve 1700 oduyoruz krediye. faturalar falan derken 500 600 kaliyo elimize mutfak masrafi ve ekstra harcamalar icin ve tabi ki yetmiyor. esimin birde elden borclari var 5 bin tl kadar. pesinatin bi kismjni dugunden sonraya senet yaptirmistik onun parasi dugun salonunun parasi falan derken tum takilarimda gitti ve elden borclarimiza yetmedi. esim ek is yapmak istiyor ama ben bunu dogru bulmuyorum. ben evde otururken o cabalayip durcak bi de memur oldugu icin yasal degil diye biliyorum. bende calisayim dedim ve yarin iskura falan gidicem bi umut. sorun su ki ben uni. ye hazirlaniyorum ygs konularinin hepsi bitti su an deneme ve tekrarla vakiy geciriyorum. calisirsam ygs ye bu sekilde calisabilirim ama lys nolcak yapabilir miyim. of bilmiyorum borclar nasil odencek napicaz sinava nasil hazirlancam bunaldim nasil bi yol izlemeliyim

Allah yardımcınız olsun o kadar borç varken bende senin gibi düşünürdüm heralde eşine destek olman lazım..
part time bi iş olabilir belki..yoksa çalışırken ders işi olmuyor :KK51:

Allah yardımcınız olsun o kadar borç varken bende senin gibi düşünürdüm heralde eşine destek olman lazım..
part time bi iş olabilir belki..yoksa çalışırken ders işi olmuyor :KK51:

elden borclar biraz bitene kadar yada 1000 tl kalana kadar calissam yeter ama bu da nerdeyse mayis haziran ayina denk geliyo tamam ygs konularinda tamamim deneme otobuste yemek molasinda falan da cozulur ama lys nolcak kac aydir emek veriyorum bosa gitsin istemiyorum ama borc varken de el el ustunde ben ders calisiyorum deyip hanim aga gibi kosemde oturmayi da sevmiyorum

Hangi şehirdesin ?
Marketlerde standlarda çalışabilirsin 50-100 lira arası veriyolar .
Haftada 2 kere gitsin enkötü ihtimalle 400 eniyi ihtimalle 800 yapar.
Hem derste çalışırsın

turk dili ve edebiyati

Haddim değil ama hakkını helal et.Üç beş bir şey yazacağım.
Bekleyen 20.000'den fazla mezun var.Hala bu bölümde ısrarcıysan kendini bu kadar zorlamana gerek yok.
15.000 bekleyeni olan bir bölümden mezun olmuş,2 yıldır bekleyen bir öğretmen olarak tavsiyem,başka bir bölüme yönelmen.
Hakkında hayırlısı.

yetmiyo iste gulum :KK43: bi de konu komsu gelip aaa esin polis ne guzel 3000 tl mborcuiyodur ne rahat diyo deliriyorum gormuyorum ki ben 3000 tl falan
500tl ile ayin sonunu goremez insan :KK43: canim sinava kadar calissan sinavdan sonra birakip lys ye yonelsen olmaz mi ? En azindan aylik alacagin maas ile az bucuk katki yapmis olursun.. Sonrada en kotu ihtimal part time calismak :KK43:O kadar borcla 3000 i gormek zaten imkansizz

Haddim değil ama hakkını helal et.Üç beş bir şey yazacağım.
Bekleyen 20.000'den fazla mezun var.Hala bu bölümde ısrarcıysan kendini bu kadar zorlamana gerek yok.
15.000 bekleyeni olan bir bölümden mezun olmuş,2 yıldır bekleyen bir öğretmen olarak tavsiyem,başka bir bölüme yönelmen.
Hakkında hayırlısı.

canim helal olsun. bunu bi cok kisiden duydum baska bi bolum okuyodum ben ikinci senemde biraktim evlendim edebiyat bi ask icimde yarim kalmasini istemiyorum. kader kismet isleri bunlar nasibimde varsa olur zaten

canim helal olsun. bunu bi cok kisiden duydum baska bi bolum okuyodum ben ikinci senemde biraktim evlendim edebiyat bi ask icimde yarim kalmasini istemiyorum. kader kismet isleri bunlar nasibimde varsa olur zaten

Hakkında hayırlısı o zaman canım.
Kariyer,yenibir iş sitelerine kayıt ol.Orada part time bir dünya ilan var.
Metin yazarlığı falan da oluyor.
İnşallah bulursun.

500tl ile ayin sonunu goremez insan :KK43: canim sinava kadar calissan sinavdan sonra birakip lys ye yonelsen olmaz mi ? En azindan aylik alacagin maas ile az bucuk katki yapmis olursun.. Sonrada en kotu ihtimal part time calismak :KK43:O kadar borcla 3000 i gormek zaten imkansizz

evet canim yarin bi iskura gidicem internetten basvuru yaptim bi kac yerede bakalim esimde zorlaniyo allaha sukur hicbiseyimiz eksik degil ama yetmiyo genede

Ay ben seni kpss calisiyo saniyorum ya niyeyse, konunu okuyunca sasirdim bu yuzden.
Universitede okurken de calisabilirsin part time olarak
istedigin bolumden atanabilir misin bilmem nma ben de atanamadim zaten sonunu dusunen kahraman olamaz :KK59:

benim de esim subay, para icinde yuzuyoruz saniyolar Allah askeri ucretliye ve diger iscilere yardim etsinEn Büyük KK

Canim sende benim gibisin.. Bende yeni mezun oldum inan meslegimi yapmak istemiyorum icimde bambaska bir. Meslek var.. Bende ygs girecegim o yuzden hedefinden vazgecme..

Neden evliliğin en başından bu kadar borca girer genç çiftler anlamam. Bir sene kirada oturun, ama azıcık hayatın tadını çıkarın. Bu şekilde dışarıda bir yemeği bile iki kere düşünüyordur insan.
Bence de eşiniz ek iş yapmasın. İyice bunalır ve ilişkinize yansır. Part time iş baksanız siz ? Belki evde çocuk falan bakabilirsiniz, saatleri çok uzun olmadan?

Son düzenleme:
Keşke önce okulu halletseymişsiniz,zor olur böyle:KK43: ne kadar süre sonra bitiyor peki borçlarınız? Yani 500tl kalıyor demişsiniz,okula gidebilecekmisiniz?

Back
X