• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik borc universite

cogu ogrenci part time islerde calisarak ailesine yuk olmadan okuyabiliyor yururluluge girdi mi bilmiyorum ama evli kisilerden de harc alinmayacagi konusunda haberler vardi bi sene once muhabirlik yaptigim icin yakindan ilgilenmistim bu konuyla bende part time calisarak okul masraflarimi karsilayabilirim. biz ustumuze basimiza gerekli olmadikca bi sey almiyoruz sinemaya iki uc ayda bi kere gidiyoruz o da burada bi avm de sali gunleri biletler 5 tl kampanyali o sekilde. disarda yemek yemiyoruz arabamiz yok dogal gazdan kisiyoruz ve bu sekilde ev kredimizi oduyoruz esim 2800 kusur maas aliyo bu parayla cok rahat bi sekilde gunumuzu gun edebilirdik ama biz ev sahibi olmayi tercih ettik. yani diyecegim o ki tercih meselesi bu isler.
1. Öğretimde zaten harç yok sadece kimlik parası ödeniyor,2. Öğretim aöf ve uzaktan eğitimin harç paraları var evli- bekar fark etmiyor ödeniyor.

dayi falan istemiyolar canim benim ozel durumlar var bu da onlardan biri ben tekrar arastirdim bugun gene ayni cevabi aldim her sene ogrenci olduguna dair belge getireceksin ipka vereceksin o sekilde kalabiliyor kisiler dedi. ki cevap veren arkadasi da gondermemisler bi yere ipka vermis ogrenci belgesiyle tabiki her sene ogrenci oldugunu bildirmen gerekir nolacakti emniyet isi gucu birakip sen okulu bitirdin mi bitirmedin mi biraktin mi naptin onu mu takip edecek
bende onu diyorum ipka veriosun ama ogrenci belgesini kabul etmiyorlar.kac sefer goturduk geri elimize tutusturdular.neyse sen daha iyisini biliosun yasa ve gor ne diyeyim.

Bengü, avmlere git, genelde vitrinlerine iş ilanları asarlar, part time başvur canım. Ben geçen sene part çalışarak ayda 700 tlye yakın alıyordum. Bir de ticket veriyorlardı, yemek parası için kart, anlaşmalı marketlerden eve alışveriş yapıyordum yarısıyla.

Ayrıca, etrafındaki tanıdıklarına falan, ortaokul, ilkokul öğrencilerine türkçe, sosyal ve matematik gibi neyde iyiysen, ders verdiğini söyle. Ben şuan veriyorum mesela, 2 saat 60 tl alıyorum.

Başka da bir şey gelmiyor aklıma. Ama avmlerde şansın olur, çünkü yaşın genç. Yaşı genç olanları tercih ederler. Birde yılbaşı, bayram dönemlerinde günlük 25 tl ya da 30 tl gibi rakamlar vererek dönemsel satış danışmanı alırlar. Ben bir kere 7 gün çalışmıştım. Hazır yılbaşı dönemi gelirken, değerlendir derim.

Ankaranin neresinde ? 365 diye bi alisveris merkezi var benim arkadasim lcde calisiyo orda sadece haftasonlaro gidiyo 400 aliyo yemek ve yolda onlardan. Yemek paranla illaki yemek almanda gerekmiyo market alisveriside yapabilirsin. 400 yeter bana diyosan haftasonu ise gidersin haftaici ders calisirsin. Bide alisveris merkezinde magaza da calismak istersen tam gun olarak 1gun 9da gidip 2de cikiyosun 1gun 2de gidip 10da. 2de ciktigin gunlerde rahat rahat ders calisirsinm 850 +yemek+yol olaarakda para alirsin

bende onu diyorum ipka veriosun ama ogrenci belgesini kabul etmiyorlar.kac sefer goturduk geri elimize tutusturdular.neyse sen daha iyisini biliosun yasa ve gor ne diyeyim.

ipkan kabul ediliyo mu şekerim onu söyle sen bana gönderdiler mi şarka anladığım kadarıyla hayır o zaman sorun ne????

Ankaranin neresinde ? 365 diye bi alisveris merkezi var benim arkadasim lcde calisiyo orda sadece haftasonlaro gidiyo 400 aliyo yemek ve yolda onlardan. Yemek paranla illaki yemek almanda gerekmiyo market alisveriside yapabilirsin. 400 yeter bana diyosan haftasonu ise gidersin haftaici ders calisirsin. Bide alisveris merkezinde magaza da calismak istersen tam gun olarak 1gun 9da gidip 2de cikiyosun 1gun 2de gidip 10da. 2de ciktigin gunlerde rahat rahat ders calisirsinm 850 +yemek+yol olaarakda para alirsin

esertepe de canım bunu bi araştırayım nerden başvurabilirim bakalım. bir de bugün işkur a gittim tıbbi sekreter arıyormuş özel bi hastane 4 ay günlük 25 tl den işi öğretiyolar sonrası sana ve onlara kalmış. bakalım yarın bi arıcam onları

Back
X