Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.Görücü usülü mü evlendiniz? Nişanlılıkta nasıldı?
Evet çok uzun süredir birlikteydik. Sabahlari kendisine fazladan yumurta haslatir. Sonra bana vermeye çalışır. Sirf hatri için yerim. Olur da yemek istemiyorum dersem elinde sıkıp parcalar. Tavir yapar. Ben çok yoruldum. ne nesem kaldi ne huzurum.Severek mi evlendin?
bu ne yaEvet çok uzun süredir birlikteydik. Sabahlari kendisine fazladan yumurta haslatir. Sonra bana vermeye çalışır. Sirf hatri için yerim. Olur da yemek istemiyorum dersem elinde sıkıp parcalar. Tavir yapar. Ben çok yoruldum. ne nesem kaldi ne huzurum.
Aslında değil, uzun süreli beraberlikler ilişkiyi çok yıpratıyor. Ve erken yaşta başladığı için çoğu zaman tercihlerden pişman olunuyor.Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Bunlara benzer seyler yaptığımda anında farkedip bagirmaya başlıyor. Hep Güleryüz bekliyor hakkiymis gibi. O agzima sicacak bem eyvallah diyecegim.adam kendine hizmetçi tutmuş
madem bi süre hiç konuşma ütüleme kafasını
yemekde yapacaksan (ben olsam yapmam) hemen sen onu beklemeden ye mesela :)
sonra da ya al kitabını örgünü vs geç bi odaya onunla durma. yatakta da dön sırtını uyu
bence 1 hafta sonra falan dank eder bi sorun olduğu. yani umarım.
Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Bi yanlışın var, bu anlattığın davranışlar su beygirini işaret ediyor, yanlışlıkla onu mu anlattın eşim diye?
Bunlara benzer seyler yaptığımda anında farkedip bagirmaya başlıyor. Hep Güleryüz bekliyor hakkiymis gibi. O agzima sicacak bem eyvallah diyecegim.
Var. O kadar sacma bi babasi var ki. Hiç sevmez hep elestirir ama gittikce ona benziyor.bu ne ya
at çöpe gitsin ya da fazladan haşlama istese bile
şiddet eğilimi var mı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?