evlilik bu mu? neden bu kadar mutsuzum?

mutisme

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
237
111
18
35
Iyi akşamlar arkadaşlar. Şu an evin sessiz duvarları üstüme üstüme geliyor. Yalnızım. Mutsuzum.
Eşimin davranışları konuşması bazen de konuşmamasi yemek yeyisi bana tavırları... o kadar çok şey var ki rahatsız olduğum. Doğru sözcük rahatsız olmak mi bilmiyorum ama birseyi çok iyi biliyorum BEN MUTSUZUM hem de çok.
Eve geldi çok açım yemek hazır mi dedi hazır dedim üzerini değiştirdi oturduk masaya. Ben daha tv de izleyeceğimiz programi ayarlayana kadar çorbasini bitirdi. Asla beni beklemez hatta çoğu zaman kaseyi kafasına kaldırıp birkac saniyede bitirir çorbayi. Benim elimden tv kumandasini aldi sen diğer yemegi koy ben açarım dedi. Yemegini bitirdi kalkti. Koltuktaki kosesine geçti yarim saat yatti. Sonra da kalkip spor yapmaya gitti. Gitmeden once spor corabini cekmecesinde olmasına ragmen bulamayip neden bu evde aradigim hicbirseyi bulamıyorum diye isyan etti. Iletisim yok. Sevgi yok. Düşünce yok. Huzur ve mutluluk da bende yok. Tum gun gormemisiz birbirimizi ve sadece bu kadar konustuk.

Dun gece de hasta oldugu icin bi burun açıcı vardi onu kokluyordu. Fazla kokladi dedim ki zarari olur o kadar koklama. Bağırdı kafa ütüleme bi geç yat diye. Şöyle soyleyim bir ölçek alınması gereken ilactan üç ölçek alıyor etki etsin diye. O çok hastaymis olecekmis oksurukten.

Ben o kadar imreniyorum ki eşi kendisine değer veren insanlara. Ben neden böyle bir hayat yaşıyorum. Bunun yolu yordami nedir. Benim beceremedigim yada bu şekilde düşünmeye mecbur bırakılma sebebim nedir.

Çok yoruldum. Artık tepkisizim.

Severek mi evlendin?
Evet çok uzun süredir birlikteydik. Sabahlari kendisine fazladan yumurta haslatir. Sonra bana vermeye çalışır. Sirf hatri için yerim. Olur da yemek istemiyorum dersem elinde sıkıp parcalar. Tavir yapar. Ben çok yoruldum. ne nesem kaldi ne huzurum.

adam kendine hizmetçi tutmuş
madem bi süre hiç konuşma ütüleme kafasını
yemekde yapacaksan (ben olsam yapmam) hemen sen onu beklemeden ye mesela :)
sonra da ya al kitabını örgünü vs geç bi odaya onunla durma. yatakta da dön sırtını uyu
bence 1 hafta sonra falan dank eder bi sorun olduğu. yani umarım.

bu ne ya
at çöpe gitsin ya da fazladan haşlama istese bile
şiddet eğilimi var mı sence?

Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Aslında değil, uzun süreli beraberlikler ilişkiyi çok yıpratıyor. Ve erken yaşta başladığı için çoğu zaman tercihlerden pişman olunuyor.

Ayrıca çook uyumlusunuz. O tonda yemek soran bir eşim olsa insan olana kadar asla yemek vs pişirmem. Bir süre ilgilenmeyin kendi haline kalsın belki neler oluyor diye düşünür.

Bunlara benzer seyler yaptığımda anında farkedip bagirmaya başlıyor. Hep Güleryüz bekliyor hakkiymis gibi. O agzima sicacak bem eyvallah diyecegim.

Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.

Cok şaşırdım ben okurken kesin görücü usulü evlenmiş olabileceginizi hatta.
Eşinizin sizinle zorla evlendirildigini düşünmüştüm.
Ne diyeyim kii görünen Köy misali bişey kalmamış maalesef.
Çocuk var mı?

Bunlara benzer seyler yaptığımda anında farkedip bagirmaya başlıyor. Hep Güleryüz bekliyor hakkiymis gibi. O agzima sicacak bem eyvallah diyecegim.

eee sen napıyosun bu durumda?
bu ne ya resmen eziyet ediyor sana.
kölesi olmuşsun sözünden çıkamıyosun
konuşmayı denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…