- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Evet çok uzun süredir birlikteydik. Sabahlari kendisine fazladan yumurta haslatir. Sonra bana vermeye çalışır. Sirf hatri için yerim. Olur da yemek istemiyorum dersem elinde sıkıp parcalar. Tavir yapar. Ben çok yoruldum. ne nesem kaldi ne huzurum.
ben şaşırmadım.8 yıllık birlitelikten sonra heves falan da kalmamıştır diğer bir çok erkek gibi.Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Ne tuhaf insanlar var ya. Ortalık manyak dolmuş.bu ne ya
at çöpe gitsin ya da fazladan haşlama istese bile
şiddet eğilimi var mı sence?
Biz gorucu usulu evlendik 4 ay nisanli kaldik ve cok mutluyuz uzun sure tanismak degil onemli olan esinin hayirli olmasi bence esinizde sorun vardSekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
Biz gorucu usulu evlendik 4 ay nisanli kaldik ve cok mutluyuz uzun sure tanismak degil onemli olan esinin hayirli olmasi bence esinizde sorun vard
KontEvet çok uzun süredir birlikteydik. Sabahlari kendisine fazladan yumurta haslatir. Sonra bana vermeye çalışır. Sirf hatri için yerim. Olur da yemek istemiyorum dersem elinde sıkıp parcalar. Tavir yapar. Ben çok yoruldum. ne nesem kaldi ne huzurum.
Aslında değil, uzun süreli beraberlikler ilişkiyi çok yıpratıyor. Ve erken yaşta başladığı için çoğu zaman tercihlerden pişman olunuyor.
Ayrıca çook uyumlusunuz. O tonda yemek soran bir eşim olsa insan olana kadar asla yemek vs pişirmem. Bir süre ilgilenmeyin kendi haline kalsın belki neler oluyor diye düşünür.
Oncelikle çok üzüldüm arkadaşım ya .insan düşününce duvarlar üstüne üstüne gelmesinde napsin. Oturup konuşmaya çalış neden bana böyle davranıyorsun diye..ne zamandır bu böyle. .severek mi gorucu usulü mu biraz daha anlatirsan daha iyi yardimci olurum diye düşünüyorum. Eğer okursan kitap önerim de olacak çok etkili .sema maraslinin seti var evlilik konusunda. İnşallah düzelir evliliğin ve mutlu olursunuz.ha hiç bi değişiklik olmazsa büyü dicem ama sacmaliyorsun deme çünkü büyü var ve bu konuda da çok tecrübe var çevreden biri istemiyorsa evliliginizi yapmış olabilirler.ya da kaynananla araniz nasıl o durumdan da olabilirIyi akşamlar arkadaşlar. Şu an evin sessiz duvarları üstüme üstüme geliyor. Yalnızım. Mutsuzum.
Eşimin davranışları konuşması bazen de konuşmamasi yemek yeyisi bana tavırları... o kadar çok şey var ki rahatsız olduğum. Doğru sözcük rahatsız olmak mi bilmiyorum ama birseyi çok iyi biliyorum BEN MUTSUZUM hem de çok.
Eve geldi çok açım yemek hazır mi dedi hazır dedim üzerini değiştirdi oturduk masaya. Ben daha tv de izleyeceğimiz programi ayarlayana kadar çorbasini bitirdi. Asla beni beklemez hatta çoğu zaman kaseyi kafasına kaldırıp birkac saniyede bitirir çorbayi. Benim elimden tv kumandasini aldi sen diğer yemegi koy ben açarım dedi. Yemegini bitirdi kalkti. Koltuktaki kosesine geçti yarim saat yatti. Sonra da kalkip spor yapmaya gitti. Gitmeden once spor corabini cekmecesinde olmasına ragmen bulamayip neden bu evde aradigim hicbirseyi bulamıyorum diye isyan etti. Iletisim yok. Sevgi yok. Düşünce yok. Huzur ve mutluluk da bende yok. Tum gun gormemisiz birbirimizi ve sadece bu kadar konustuk.
Dun gece de hasta oldugu icin bi burun açıcı vardi onu kokluyordu. Fazla kokladi dedim ki zarari olur o kadar koklama. Bağırdı kafa ütüleme bi geç yat diye. Şöyle soyleyim bir ölçek alınması gereken ilactan üç ölçek alıyor etki etsin diye. O çok hastaymis olecekmis oksurukten.
Ben o kadar imreniyorum ki eşi kendisine değer veren insanlara. Ben neden böyle bir hayat yaşıyorum. Bunun yolu yordami nedir. Benim beceremedigim yada bu şekilde düşünmeye mecbur bırakılma sebebim nedir.
Çok yoruldum. Artık tepkisizim.
Sürekli mi böyle canımIyi akşamlar arkadaşlar. Şu an evin sessiz duvarları üstüme üstüme geliyor. Yalnızım. Mutsuzum.
Eşimin davranışları konuşması bazen de konuşmamasi yemek yeyisi bana tavırları... o kadar çok şey var ki rahatsız olduğum. Doğru sözcük rahatsız olmak mi bilmiyorum ama birseyi çok iyi biliyorum BEN MUTSUZUM hem de çok.
Eve geldi çok açım yemek hazır mi dedi hazır dedim üzerini değiştirdi oturduk masaya. Ben daha tv de izleyeceğimiz programi ayarlayana kadar çorbasini bitirdi. Asla beni beklemez hatta çoğu zaman kaseyi kafasına kaldırıp birkac saniyede bitirir çorbayi. Benim elimden tv kumandasini aldi sen diğer yemegi koy ben açarım dedi. Yemegini bitirdi kalkti. Koltuktaki kosesine geçti yarim saat yatti. Sonra da kalkip spor yapmaya gitti. Gitmeden once spor corabini cekmecesinde olmasına ragmen bulamayip neden bu evde aradigim hicbirseyi bulamıyorum diye isyan etti. Iletisim yok. Sevgi yok. Düşünce yok. Huzur ve mutluluk da bende yok. Tum gun gormemisiz birbirimizi ve sadece bu kadar konustuk.
Dun gece de hasta oldugu icin bi burun açıcı vardi onu kokluyordu. Fazla kokladi dedim ki zarari olur o kadar koklama. Bağırdı kafa ütüleme bi geç yat diye. Şöyle soyleyim bir ölçek alınması gereken ilactan üç ölçek alıyor etki etsin diye. O çok hastaymis olecekmis oksurukten.
Ben o kadar imreniyorum ki eşi kendisine değer veren insanlara. Ben neden böyle bir hayat yaşıyorum. Bunun yolu yordami nedir. Benim beceremedigim yada bu şekilde düşünmeye mecbur bırakılma sebebim nedir.
Çok yoruldum. Artık tepkisizim.
Bence Eşinizin öfke kontrolünde sıkıntı var. Diğerlerine karşı pek duyarlı değil. Bu konuda tedavi alması gerek. Tabi öncelikle farkında olmasi gerekir kendisinin. Öfke kontrolü eğitimleri oluyor. Bunun için tabi öncelikle istek ve farkındalık lazım.Denedim. Iyi anında Özür diler sarılır. .. iki dk sonra birsey olur cinnet gecirir. Trafikte herkese catar. Tehlikeli araba kullanirsa ve uyarirsam çığlık cigliga arabada bagirip inadina gaza basar. Susuyorum. Onunla bas edemiyorum. Artik arabadayken kendimi kasılmis halde otururken buluyorum. Susturdu beni biktirdi.
Aslında bunları bu hale getiren malesef yine kadınlar. Daha duyarlı erkek yetiştirmiyorlar. Duygusal ya da duyarlı olmak güçsüzlük olarak görülüyor. Erkek çocuk annelerinin hepsi değil ama genelinin yetiştirme tarzını sorgulamak gerekirKont
Problem uzun beraberlik degil, beraberlik (evlilik ya da ortak hayat farketmez!).
her erkek bir kadinla ayni evde oturacak kadar MEDENI olmuyor. Cunku maganda yetismis, odun ya da ayi soyundan gelen adamlar bunlar.
Bize bu curukleri elemek dusuyor ama psikopatlari elemek en zoru. 10 yildan sonra bile psikoz vak'alar olabilir.
Evlenmeyin kardesim! Protesto edin bu odunlari. Gidin cocuk yapin, ana babanizin evine cikin ama oturmayin bu hoduklerle! Hayatiniz bu kadar degersiz mi? Toplumun dokusunu anne-cocuklar orer. Kadinlar isterse bu dunyayi bastan yaratilir. Gucunuze inanin. Boyun egmeyin bu duzene!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?