evlilik bu mu? neden bu kadar mutsuzum?

Yumurtayimi elinde skip parcalar. Gerzekali psikopat manyak galiba. Boylesinide ilk kez duydum. Ee ne diye fazladan yumurta kaynattiriyorki

Ay canım çok üzüldüm Allah yuvanıza huzur versin aranıza sıcaklık versin

Bi anda eşimin yemek istemediğim yumurtayı eliyle ezdiğini düşündüm de, korku filminden bir sahne gibi gerçekten.

Bir de kesinlikle haddime değil ama söylemeden duramicam; umarım korunuyorsundur.

Cnm yeni evlisin normal diyemeyeceğim ama inan bazen böyle oluyor konuşmayı dene mutsuz olduğunu ona söyle bilsin tekrar yaparsa tekrar konuş bi süre sonra yanlış yaptığını anlayacaktır

Biz gorucu usulu evlendik 4 ay nisanli kaldik ve cok mutluyuz uzun sure tanismak degil onemli olan esinin hayirli olmasi bence esinizde sorun vard

Kesinlikle süre degil karşındaki insan önemli. 13 yıllık sevgililikten sonra evlendik. 3 yıldir da evliyiz cok sükür hic bir sorunumuz yok.
Konu sahibi de bence ne yapip edip esini psikologa yada evlilik terapisine gitmeye razi etmeli. Olmuyorsa da bosanma fikrini dusunmeli siddet affedilecek bir sey degil!

sanki kendimi okudum bende neredeyse yarim senedir evliyim bizimkisi gorucu usulu oldu uzun birliktelik veya gorucu usulu fatk etmiyomus anladim. evde yanlizim duvarlar ustume ustume geliyo. sevgi saygi iletisim yok. benn gunluk tutmaya basladim iyi geldi bana icimdeki herseyi yazfim. ben evligi bambaska hayal etmistim ben birse daha evleneli iki ay olmusken tokat tekme yedim. 23 yasindayyim coktum resmen

Kont

Problem uzun beraberlik degil, beraberlik (evlilik ya da ortak hayat farketmez!).

her erkek bir kadinla ayni evde oturacak kadar MEDENI olmuyor. Cunku maganda yetismis, odun ya da ayi soyundan gelen adamlar bunlar.

Bize bu curukleri elemek dusuyor ama psikopatlari elemek en zoru. 10 yildan sonra bile psikoz vak'alar olabilir.

Evlenmeyin kardesim! Protesto edin bu odunlari. Gidin cocuk yapin, ana babanizin evine cikin ama oturmayin bu hoduklerle! Hayatiniz bu kadar degersiz mi? Toplumun dokusunu anne-cocuklar orer. Kadinlar isterse bu dunyayi bastan yaratilir. Gucunuze inanin. Boyun egmeyin bu duzene!!!

Oncelikle çok üzüldüm arkadaşım ya .insan düşününce duvarlar üstüne üstüne gelmesinde napsin. Oturup konuşmaya çalış neden bana böyle davranıyorsun diye..ne zamandır bu böyle. .severek mi gorucu usulü mu biraz daha anlatirsan daha iyi yardimci olurum diye düşünüyorum. Eğer okursan kitap önerim de olacak çok etkili .sema maraslinin seti var evlilik konusunda. İnşallah düzelir evliliğin ve mutlu olursunuz.ha hiç bi değişiklik olmazsa büyü dicem ama sacmaliyorsun deme çünkü büyü var ve bu konuda da çok tecrübe var çevreden biri istemiyorsa evliliginizi yapmış olabilirler.ya da kaynananla araniz nasıl o durumdan da olabilir

Sürekli mi böyle canım
Nezaketten yoksun birine benziyor
Tipik erkek tavırları

Bekleti içinde olmayın ne kadar çok beklenti o kadar çok hayal kırıklığı o kadar çok mutsuzluk. Eşinize bir kitap hediye edin okusun. Erkeğin eşine sevgisi artıran 57 ilke ve kadının eşine sevgisini artıran 57 ilke isimli kitapları öneririm

Bence Eşinizin öfke kontrolünde sıkıntı var. Diğerlerine karşı pek duyarlı değil. Bu konuda tedavi alması gerek. Tabi öncelikle farkında olmasi gerekir kendisinin. Öfke kontrolü eğitimleri oluyor. Bunun için tabi öncelikle istek ve farkındalık lazım.

Aslında bunları bu hale getiren malesef yine kadınlar. Daha duyarlı erkek yetiştirmiyorlar. Duygusal ya da duyarlı olmak güçsüzlük olarak görülüyor. Erkek çocuk annelerinin hepsi değil ama genelinin yetiştirme tarzını sorgulamak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…