evlilik bu mu? neden bu kadar mutsuzum?

Eşinle güzel bir ansa güzel bir dille onu suçlamadan kendi üzüntünü dile getirme şeklinde hic konustun mu? Erkeklere biraz duygu sömürüsü ajitasyon falan lazim bence.

ayyy valla o toz pembe evlilikler hayal galiba....

adam rahatsız bu belli

eee sen napıyosun bu durumda?
bu ne ya resmen eziyet ediyor sana.
kölesi olmuşsun sözünden çıkamıyosun
konuşmayı denedin mi
Denedim. Iyi anında Özür diler sarılır. .. iki dk sonra birsey olur cinnet gecirir. Trafikte herkese catar. Tehlikeli araba kullanirsa ve uyarirsam çığlık cigliga arabada bagirip inadina gaza basar. Susuyorum. Onunla bas edemiyorum. Artik arabadayken kendimi kasılmis halde otururken buluyorum. Susturdu beni biktirdi.

Yok. Bir ara çok istedi ne yapacaksa! Düşünmüyorum ben.

Ayyy canım yanii nasıl edersin bilmiyorum ama ne et et çocuk yapma.
Kesin ona da karışır bilirim o tipleri en azından dayanamip çekip gitmen kolay olur.
Ondan baba da olmaz.
Allah yardımcın olsun inşallah

Yemek yapma .
Spor corabini yıkama .
soru sorma....
ot gibi yaşasın......
insan olmayı öğrenir belki....

ayyy nefret ederim zaruri bir durum yoksa eşini beklemeden höm höm yemek yiyen adamdan

Adamın öfke kontrolü yok.
Hiç mi iletişim kuramıyorsunuz ya?
Sen de deliliğe vur, cinnet geçir. Çok da ileri gitmeden onun davranışlarını modelle.
Cift kişilikli gibi. Bi iyi bi sinir küpü. Duygusal birsey izlediginizde hiç gozleriniz sulanmaz mi. Ben gizliyorum artik. O da suç.
Benim annem hayatta değil. Çok daraldigim çok ozledigim zamanlar oluyor. Insan eşiyle paylasamaz mi. Eger benimki gibi anlatirken telefonuyla ugrasiyorsa anlamaz. Ben kendimi taniyamiyorum.

Bu ne ya digerlerinden beter bu yaptigi. Hastalıklı bir davranis

Ohaa. Sizde yicem diye alın bikerede siz elinde parçalayın.
Ök...zz

Tekme atıyor demiştiniz geçen seferki konuda.Eşinizde bi problem var mutlaka ancak siz buna dayandığınız için ve katlandığınız için yakında psikolojik destek almaya başlayabilirsiniz.zaten genelde böyle oluyor.Biri birini delirtiyor ama delirten hayatına devam ederken normal olan bıkkınlıktan yaşayamaz hale geliyor.

Bekara kari boşamak kolay gibi gelecek ama böyle biriyle ömür geçmez. Daha fazla ayağına dolanmadan kurtul. Çocuk falan yokken. Ha sakın ilerde düzelir diye devam ettirme olan sana olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…