Yok. Bir ara çok istedi ne yapacaksa! Düşünmüyorum ben.
Cok şaşırdım ben okurken kesin görücü usulü evlenmiş olabileceginizi hatta.
Eşinizin sizinle zorla evlendirildigini düşünmüştüm.
Ne diyeyim kii görünen Köy misali bişey kalmamış maalesef.
Çocuk var mı?
hayvansı terlik he he bayıldım terliksi hayvandan daha güzelBen yemek yapmam
Yapıcam bide gelip hanzo gibi davrancak
Hayvansı terlik
ayyy valla o toz pembe evlilikler hayal galiba....
adam rahatsız bu belliEvet çok uzun süredir birlikteydik. Sabahlari kendisine fazladan yumurta haslatir. Sonra bana vermeye çalışır. Sirf hatri için yerim. Olur da yemek istemiyorum dersem elinde sıkıp parcalar. Tavir yapar. Ben çok yoruldum. ne nesem kaldi ne huzurum.
Denedim. Iyi anında Özür diler sarılır. .. iki dk sonra birsey olur cinnet gecirir. Trafikte herkese catar. Tehlikeli araba kullanirsa ve uyarirsam çığlık cigliga arabada bagirip inadina gaza basar. Susuyorum. Onunla bas edemiyorum. Artik arabadayken kendimi kasılmis halde otururken buluyorum. Susturdu beni biktirdi.eee sen napıyosun bu durumda?
bu ne ya resmen eziyet ediyor sana.
kölesi olmuşsun sözünden çıkamıyosun
konuşmayı denedin mi
Yok. Bir ara çok istedi ne yapacaksa! Düşünmüyorum ben.
Bir yıllık. Mutsuzluktan olecegim.Ne kadarlık evlisin?
Bu adam hiç normal değil.
Yarın bi gün sana karşı şiddet uygulamasın sakın Allah korusun.
Konuştum defalarca. Anladi hak verdi. Defalarca da tekrar etti.Eşinle güzel bir ansa güzel bir dille onu suçlamadan kendi üzüntünü dile getirme şeklinde hic konustun mu? Erkeklere biraz duygu sömürüsü ajitasyon falan lazim bence.
Adamın öfke kontrolü yok.Bir yıllık. Mutsuzluktan olecegim.
Cift kişilikli gibi. Bi iyi bi sinir küpü. Duygusal birsey izlediginizde hiç gozleriniz sulanmaz mi. Ben gizliyorum artik. O da suç.Adamın öfke kontrolü yok.
Hiç mi iletişim kuramıyorsunuz ya?
Sen de deliliğe vur, cinnet geçir. Çok da ileri gitmeden onun davranışlarını modelle.
Evet çok uzun süredir birlikteydik. Sabahlari kendisine fazladan yumurta haslatir. Sonra bana vermeye çalışır. Sirf hatri için yerim. Olur da yemek istemiyorum dersem elinde sıkıp parcalar. Tavir yapar. Ben çok yoruldum. ne nesem kaldi ne huzurum.
Ohaa. Sizde yicem diye alın bikerede siz elinde parçalayın.Evet çok uzun süredir birlikteydik. Sabahlari kendisine fazladan yumurta haslatir. Sonra bana vermeye çalışır. Sirf hatri için yerim. Olur da yemek istemiyorum dersem elinde sıkıp parcalar. Tavir yapar. Ben çok yoruldum. ne nesem kaldi ne huzurum.
Sekiz senelik beraberlikten sonra evlendik. Çok şaşırtıcı değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?