her daim mutlu olursun inş canım
insallah canim tskler:))
Rabbim sanada mutluluk ve huzur versin insallah...
Konunu okudum, hamilesin ve cok hassas bi donemdesin, benim gibi:))
Hamile olunca daha fazla ilgi ve alaka bekliyoruz, dogumdan sonra normale doneriz insallah..
KOcana gelince bence seni seviyor ama gosterme sekli degisik biraz..
Bi arkadasinda dedigi gibi onu oldugu gibi kabul etmelisin..
Dayagi yok, kumari yok, aldatmasi yok, ickisi yok...
Tamam ilgisizligide kotu ama ne yapalim elinde olan koca modeli bu
Bu kadar kafana takip kendini mutsuz etme bence canim...
bir kişide evliyim çok mutluyum desin artık.valla evlilikten korktu gözüm
Bu erkeklerin derdi nedir ya? Evlenmeden once cinsellik yasamamis kadin isterler , evlendikten sonra yanasmazlar cinselligide yasatmazlar. Evliykende evli degilkende onlarin pasa gonullerinin hatrina yasayamis oluyoruz.E evliyken yasayamicaksak ne zaman yasayacagiz Allah askina yA... bilen beri gelsin
allah sükür hayatımdaki en büyük sansım esim .sizi okuyunca cok üzüldüm allah yardımcınız olsun. bence ciddi ciddi konusmayı deneyin
sinirimden ağlmaktan bi hal oldumm allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu .. ne baba olmayı hakediyo ne koca .. yok yok abartmıyorum ölçtüm biçtim .. malesef benim eşim bana hariç herkeze karşı ilgili dün evde resmen çıplak geziyorum dönüp bikere bakmadı açık bi film koydum sen sapıkmısın kapa şunu dedi sırf denemek için yaptım .. bugün kendi teklif etti yeni tanıştırdığım arakadaşımla okey oynamaya gidelim çağır onları dedi... kahkahalar muhabbetleer yüzüne dokunmalar kızın sinirimden kudurdum 2. görmesi halbuki bbudayetmezmiş gibi önün den geçen bayanlara bakmadan edemedi resmen oturana kadar .. hemde kalçalarına bakıyo milletin ağlamaktan canım çıktı..
peki cinsellik olmadan nasıl yaşar evli bi erkek ben demesem bi buçuk iki ay aklına gelmez .. nasıl takmayayımki ... erkeklerin geneli böyle demişsiniz arkadaşlar yani cinsellik sevgi ilgi aşk ne bilim bilirsiniz kadın olarak yaşamak isteyeceğiniz herşey evlendikten sonra bitiyo ve bu şekilde yaşamayı başka şeylerle meşgul olmayı mı öğreniyo bu tarz erkeklerin karıları .. içim acıyo benim .. hayatım çekilmez geliyo bana
bence ağlama hele onun karşısında asla erkekler neden böyle bilmiorum ama değer verdiğini bilince iyi olmuyolar sen ev hanımımısın yoksa çalışıomusun ? yani onu kıskandırma ortamın yokmu yada maddi durum el veriyomu şöle saç baş ve diğer değişimler için ?
bir kişide evliyim çok mutluyum desin artık.valla evlilikten korktu gözüm
ben ağlayınca sinirden daha çok bağırıyo bana ağlamama tahammül edemiyo bende onu anlamıyorum işte.. bi insan karşısında ağlayan birini görünce içi ezilir kıyamaz benimki canavar a dönüşüyo ağzna ne gelirse sayıyo karşında ağlayamıyorum zaten korkudan.. dün ağladım arabada anlamadı sesimden nooldu diye baağırdı bende ağrım var diye yalan söyledim maleseff:2: yNİ YAŞADIKLARIM ÇOK İLGİNÇ BEN BİLE ANLAMIYORUMM ..şimdi karnım burnumda canım ne yapsam zaten kıskanmaz bu halde o bile bakmıyo kim bakar banada ıskansın.. evet ev hanımıyım ..
slm kızlar benim derdim eşimle onun beni sevip sevmediğini çözemiyorum. ya ben çok şey bekliyorum .. ya o çok umursamıyor değer vermiyor bana . ya ben çokmu nankörüm .kısaca şöyle özetleyeyim hayatımı .. eşimle hiç konuşmuyoruz sinirim den ölüyorum sohbet etmek istiyorum adam karşımda put gibi .. kısa ve geçiştirir tarzda cevaplar verir öyle işten gelince pc yi alır eline saatlerce gitti gidiyor. vs sitelerde bıkmadan usanmadan gezinir canı sıkılırsada hadi biyerlere gidelim der araba kullanmak hayattak,i en büyük zevki .. gezmeye gideriz bazen öyle kaptırmışki kendini ne dediğimi duymuyo cevap dahi vermiyo.. ama kavgaya gelince ağzına geleni sayıyo hiç kelimelerinde cimrilik yapmıyor allah ne verdşiyse sövüyor .. geçen seni konuştura bilmek için illa kavga etmekmi gerekiyor dedim agucuk gugucuk yapıyor.. ya sevgisini gösterme şekli bile yanağımı sıkar makas alır bebek sever gibi mıncıklar .. bu benim hoşuma gitmiyor .. ben senin karınım benim annenden yeğenlerinden sevdiğin çocuklardan bi farkım olmalı onları sevdiğin gibi beni sevemezsin diyorum ya anlamıyor ya işine gelmiyor ya içinden gelmiyor bana özel davranmak... cinsel hayatımızda yok denecek halde nerdeyse ... tahammül edemiyorum dikkat ettim hep bi isteği veya hatası olduğu zaman kızdırdığı zaman güzel sözler söylüyor oda '' BU KOCA SENİ SEVİYOR '' oluyor genelde direk seni seviyorum bile demiyor.. anı anına anım ana uymuyo ruh halim iyi değil çok sıklıyorum mutlu değilim çok agresif oluyorum beni anlamıyor konuşuyorum olmuyor yazıyorum olmuyor beklentilerimi olması gerekenleri yazıyorum olmuyor .. sizce benmiyim anormal olan yoksa 5 yıl olmuş kızım işte evlilik budur mu ? diyorsunuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?