evlilik bu muydu ben hiç böyle hayal etmemiştim

Yokyaa

Acı yok raki
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
269
93
98
32
merhaba kızlar daha öncede sizlerle bazı sıkıntılarımı paylaşmıştım suan yine biraz dertleşmek istiyorum sizlerle. başlıktanda anlaşılacağı gibi benm hayalim bu değildi böyle bir evlilik değildi. İyice kendi içime döndüm acaba ben mi bir yerlerde hata yapıyorum dedim evet hatalarımda varmış ama karşı taraf kadar çok olmamış hep. iki ayda ya da ayda bir yaklaşan ve bunun sadece çocuk yapmak için gerekli bir sey oldugunu düşünen kocam var. ha birde sen yaklaşmıyorsun dye beni suclayan bi koca. ama tv ve telefondan başını kaldırmayıp benm ona yaklaşmama izin vermez sonrada ben suçlu olurum. önceliği ailesidir ama sorsan önceliği benim . babası eve asla bakmaz ama bizim neredeyse iki üç katı maaşımızı alır yınede bakmaz. sureklıde eşime kredi cektirir ve borc yaptırır eşimde bundan şikayetçi oldugu heralde yınede o kredyi ve borçu yapar. maaşının 4 te üçü onlara ( borçları ev ihtiyaçları ve kişisel ihtiyaçları) son kalan para bizim evimizin ihtiyaçlarına gider. bana ise ne kalır hiç bisey. o kadr pişkin ailesi varki ben bu konuları açtıgımda ama evlat ailesine bakmak zorunda kalır derler ve konuyu kapatırlar. eşime dedimki eger bir daha kredi ve borç çıkarsa başımıza ben gidicem bu son başka olursa benı unut dedım ve kabul ettı eger bir daha yaparsam söz ben bırakıcam annene dedi. başka bir sehirde yaşıyordum buraya gelin geldim ama burada insanlar çok farklı çıkar, yalan abartma, dedikodu yapmaya olan bağlılıkları o kdr fazlaki normal bir sohbeti bile farklı bir yere taşırlar ve başınıza olmadık işler açılır. ailesi ile arama uzun bir mesafe koydum ve birazda olsa bu sayede rahatladım. ben daha bir senelik evliyim ama o kdr yorgunum ki ,sanki hiç durmadan yürümüşüm de hiç dinlenememiş gibi sanki sırtımda tonlarca taş taşımış gibi yorgunum. her sabah Allahım yıne bu sehırde uyandım bana yardım et dye uyanıyorum. işin özü çokta yalnızım. kendimi uykuya verdım yemek yemeye verdim. bunalım başlangıcındayım heralde yada o bunalımın tam ortasında. milyon tane sıkıntı anlatabılırım sıze evliliğimle ilgili ama o kdr yorgunum ki sanki anlatınca yıne yorulurum dye korkuyorum.hiç umrunda değilim kocamın iş hayatı iş arkadaşları ,ailesi benden çok dha önemli. bimiyorum ne yapmalıyım. bu saygı ve sevıyesı olmayan evlilikle vakıt harcamak ıstemıyorum ama neden blmiyorum gidecek gücümde yok. bana biraz destek olup akıl verırsenız sevınırım kızlar. biraz desteğe çok ihtiyacım var

Çoğu insanın evliliği güllük gülistanlık değil. Sadece güçlü ol kendini ezdirme dik dur. Gerektiğinde gitmesini de bil. Ama bu arada çocuk yapmamanı tavsiye ederim ozaman gitmek daha zor olur.

Evlilik hayal edilen gibi olmaz hiçbir zaman..fakat herşeyi geçtim eğer cinsellikte aradığınızı bulamıyorsanız bu evliliğin devam etmesinin anlamı yok..çocukta yokken ayrılın..bir senede, 40 yıllık evliler gibi bir cinsel hayatla mutlu olmanız zor bu evlilikte.

Evlilik hayal edilen gibi olmaz hiçbir zaman..fakat herşeyi geçtim eğer cinsellikte aradığınızı bulamıyorsanız bu evliliğin devam etmesinin anlamı yok..çocukta yokken ayrılın..bir senede, 40 yıllık evliler gibi bir cinsel hayatla mutlu olmanız zor bu evlilikte.
bende soğudum cinsellikten birde eşimin kişisel temizliğide çok yerinde değil tiksindim galiba cinsellikten

evet bunu düşünüyorum fakat sanki hep böyle gidecek sanki onu değiştireceğim derken ben kendi değerlerimi kaybedeceğim gibi görünüyor

Kimse değişmez tatlım . ..
Bence zaten o da gidemezsin gözüyle bakıyor . Ondan bu aymazlığı.
Çalışıyor musun bilmiyorum
4/3 u ailesine gidiyorsa siz taş mi kemiriyorsunuz koca ay boyunca?

Gözünü seviyim evliliğin netleşmeden çocuk yapma...Evlilik böyle bişey değil.

Kimse değişmez tatlım . ..
Bence zaten o da gidemezsin gözüyle bakıyor . Ondan bu aymazlığı.
Çalışıyor musun bilmiyorum
4/3 u ailesine gidiyorsa siz taş mi kemiriyorsunuz koca ay boyunca?
ben suan üniversite son sınıftayım. bazı özel sebeplerimden dolayı okulumu uzattım..4te3ünden kalan bzim evin fatura ve market alışverişi bana harçlığımı babanesi veriyor onun bana vermeme sebebide ben kirli çıkıymışım param hep olurmuş. ama suan bana aylardır verdığı en yuksek miktar dun 50 tl oldu o parayı yıyemesın keyfı harcama yapamazsın cunku devamı yok. ona göre evde yemek var gideceğin yerede yürü yani aç değilsin ya o bu kafada

Yokyaa Yokyaa
En büyük sorun, çiftlerin eş/iş/aile/arkadaş döngüsünü ayarlayamaması ve nikah sırasında imzayı atmadan önce verdikleri yemini unutmaları. Bu dengeyi adaletli kurabilen ve yeminini unutmayanlar mutlu evliligi yaşayabiliyorlar.. Eşinizin de bunları hatırlayıp kendine gelmesi gerek.

evet bunu düşünüyorum fakat sanki hep böyle gidecek sanki onu değiştireceğim derken ben kendi değerlerimi kaybedeceğim gibi görünüyor

en kısa sürede kendine iş bul. hayatın ne olduğunu, evliliğin, para kazanıp kendi hayatına harcamanın ne olduğunu o zaman daha net görürsün.

Yokyaa Yokyaa
En büyük sorun, çiftlerin eş/iş/aile/arkadaş döngüsünü ayarlayamaması ve nikah sırasında imzayı atmadan önce verdikleri yemini unutmaları. Bu dengeyi adaletli kurabilen ve yeminini unutmayanlar mutlu evliligi yaşayabiliyorlar.. Eşinizin de bunları hatırlayıp kendine gelmesi gerek.
kendimce hatırlatmaya çalışıyorum ama o evınde ne gördüyse o kafada. ha birde kahve keyfimiz var olan üç kuruş paramızda oraya gidiyor

ailesi parayi sen yeme diye belki borca sokuyodyr baska anlami olamaz . kendi paralati varken oglunun parasinin yenmesinin
babasının var ama o eve asla vermez içki bağımlılığı vardı ama yaklaşık 3 4 aydr içmiyormuş ama yınede bakmaz evine. suan duydugum kadarıyla eşime yıne kredı çek dye ısrar edıyorumus eşimde baba eşimi kaybederım bu sefer dye cekmemiş ama guvenmıyorum her an cekeblir

Eşini hiçe sayıp ailesi için durmadan kredi çeken adam için uğraşmaya değmez bence. Çocuk yapma demeye gerek yok zaten cinsellik de yokmuş pek.
ne yazıkki bir dönem hamilelik yaşadım ve düşük yaptım. normal yolla korunuyordum o zaman. artık yumurtalıklarım ne kadar azimliyse iki ayda bir olmasına ragman hamile kalmştım suanda cok korkuyorum dogum kontrol hapına guvenıyorum

Back
X