- 27 Ekim 2014
- 269
- 93
- 98
- 32
merhaba kızlar daha öncede sizlerle bazı sıkıntılarımı paylaşmıştım suan yine biraz dertleşmek istiyorum sizlerle. başlıktanda anlaşılacağı gibi benm hayalim bu değildi böyle bir evlilik değildi. İyice kendi içime döndüm acaba ben mi bir yerlerde hata yapıyorum dedim evet hatalarımda varmış ama karşı taraf kadar çok olmamış hep. iki ayda ya da ayda bir yaklaşan ve bunun sadece çocuk yapmak için gerekli bir sey oldugunu düşünen kocam var. ha birde sen yaklaşmıyorsun dye beni suclayan bi koca. ama tv ve telefondan başını kaldırmayıp benm ona yaklaşmama izin vermez sonrada ben suçlu olurum. önceliği ailesidir ama sorsan önceliği benim . babası eve asla bakmaz ama bizim neredeyse iki üç katı maaşımızı alır yınede bakmaz. sureklıde eşime kredi cektirir ve borc yaptırır eşimde bundan şikayetçi oldugu heralde yınede o kredyi ve borçu yapar. maaşının 4 te üçü onlara ( borçları ev ihtiyaçları ve kişisel ihtiyaçları) son kalan para bizim evimizin ihtiyaçlarına gider. bana ise ne kalır hiç bisey. o kadr pişkin ailesi varki ben bu konuları açtıgımda ama evlat ailesine bakmak zorunda kalır derler ve konuyu kapatırlar. eşime dedimki eger bir daha kredi ve borç çıkarsa başımıza ben gidicem bu son başka olursa benı unut dedım ve kabul ettı eger bir daha yaparsam söz ben bırakıcam annene dedi. başka bir sehirde yaşıyordum buraya gelin geldim ama burada insanlar çok farklı çıkar, yalan abartma, dedikodu yapmaya olan bağlılıkları o kdr fazlaki normal bir sohbeti bile farklı bir yere taşırlar ve başınıza olmadık işler açılır. ailesi ile arama uzun bir mesafe koydum ve birazda olsa bu sayede rahatladım. ben daha bir senelik evliyim ama o kdr yorgunum ki ,sanki hiç durmadan yürümüşüm de hiç dinlenememiş gibi sanki sırtımda tonlarca taş taşımış gibi yorgunum. her sabah Allahım yıne bu sehırde uyandım bana yardım et dye uyanıyorum. işin özü çokta yalnızım. kendimi uykuya verdım yemek yemeye verdim. bunalım başlangıcındayım heralde yada o bunalımın tam ortasında. milyon tane sıkıntı anlatabılırım sıze evliliğimle ilgili ama o kdr yorgunum ki sanki anlatınca yıne yorulurum dye korkuyorum.hiç umrunda değilim kocamın iş hayatı iş arkadaşları ,ailesi benden çok dha önemli. bimiyorum ne yapmalıyım. bu saygı ve sevıyesı olmayan evlilikle vakıt harcamak ıstemıyorum ama neden blmiyorum gidecek gücümde yok. bana biraz destek olup akıl verırsenız sevınırım kızlar. biraz desteğe çok ihtiyacım var