maaşını neden sakladı acaba? ilginç, bi ev kuruyosunuz geliri bileceksin ki ona göre harcama yapacaksın
bilmiyorum parasını çok çabuk harcıyo resmen fuzuli gidiyo parası tabi evin bütün masraflarını karşılıyor.alışverişe çok düşkün.bu parayıda öyle harcıyım ama o bilmesin bıdı bıdı etmesın diyemi düşündü acaba diyorum.
sende tutumlu gibisin. bazı harcamalarını daha önceden luzumsuz gördüysen. gizlemiştir...
eşim arkadaşına benden habersiz borç vermişti de ortalığı ayağa kaldırmıştım... borç verdiği için değil söylemediği içindi.... sende sorunun gizlemesi olduğunu anlat. güveni tekrardan sağlasın...
canım benim bu boş kuruntuları düşünüp hem kendini yıpratırsın hemde evliliğini.şüpheleneceğine birde eşinle konuşmayı dene.
lütfen kızmayın benden size abla tavsiyesi.birde eşine deki gün içinde beni ararmısın sen aradığında ben çok mutlu oluyorum
sesini özlüyorum.falan bakalım arayacakmı.
bir evliliği bir ilişkiyi en çok yıpratan şeydir bunlar bişeyleri saklamak güven duymamak...
eşinizi karşınıza alıp kırıcı ve rencide edici olmadan bu sorunu dile getirseniz bu durumdan oldukça rahatsızlık duyduğunuzu ifade etseniz olmazmı?
çünkü bu psikolojiyle nereye varabilirsinizki..
sürekli nerde ne yapıyor diye düşünerek bi hayat bi evlilik nasıl geçer.
allah yardımcınız olsun ne diyim umarım bu can sıkıcı durumda biran önce kurtulursunuz...
sözkonusu güvensizlik olunca insan birşey diyemiyor.ama size nacizane tavsiyem eşinize bu konuları dile getirmeniz.alın karşınıza açık açık konusun sana karşı güvenimi sarstın,kendine çekidüzen ver filan diyin.hiç saklamadan pc de ne gördüyseniz söyleyin,neden geçmişi siliyorsun diye sorun bakalım ne yapacak.allah yardımcınız olsun
söylesemde nafile,yalan söylemiyorum diyip çıkıyor işin içnden[/QUOTE
bi iletişim sorunu olduğuda ortada..
işiniz zor görünüyo allah kolaylık versin
söylesemde nafile,yalan söylemiyorum diyip çıkıyor işin içnden
o zaman casus program kurabiirsin bigisayara bnm eşimde bi ara pc başından kalkmazdı geceleri bn yatıyorum o yatmıyo falan çok ilgiliydi benimlede aslında bunun haricinde bi sorun yoktu maaş v.s hatta bn harçlık veririm ona kendim çalışmıyorum maaş kartı bendedir kendi isteği dahilinde ama şüpheleniyodum ve casus program kurdum ve bazı arkadaşlık sitelerine girdiğini gördüm bişey yapmıyorum diodu hep yüzüne vurdum hepsini..
geçmişi silse bile görünüyomu ki girdiği siteler bu programda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?