evlilik bumudur

Eh sayılır buna ayrıca bir -iki kol daha eklemek gerek.Kocana yaptığın hizmetler ve 2. çocuk olunca yapacakların için.MUTLULUKLARlaelaelaelaelae HEMEN EVLEN lülülülülülüŞİDDETLE TAVSİYE EDRİMjeyyar

Bu resimdeki herşey süper harika bir tasfir yalnızzzzzzz...Ne mi eksik_??Şöyle dilli bir kaynana ve annesinin kızı bir görümce:roflol::roflol:Bunlar unutulmuş büyük eksiklikjeyyarÇünkü tüm koşuşturmanın yanında onlara da yetişeceksin:teytey::dance:Evlenin kızlar evleninjeyyar

Bu resimdeki herşey süper harika bir tasfir yalnızzzzzzz...Ne mi eksik_??Şöyle dilli bir kaynana ve annesinin kızı bir görümce:roflol::roflol:Bunlar unutulmuş büyük eksiklikjeyyarÇünkü tüm koşuşturmanın yanında onlara da yetişeceksin:teytey::dance:Evlenin kızlar evleninjeyyar

:roflol: :roflol: gerçekten çok büyük bir eksiklik olmuş

evlenince ben böyle olmak istemiyorum evli ablalarım, arkadaşlarım,
siz yardım edin evlenince gerçekten böyle olunuyor mu?
:uhm::uhm::uhm:
evet aynen böyleyim bende vallahi harika bir resim sanki beni çizmişler ama ben genelde motor takıyorum çünkü hele de kışın gündüz bize zaman yetmiyor bilgisayara bile gece herkes uyuyunca girebiliyoruz... ama yine de sen evlen güzel tarafları da var ama unutma adamın eli iş tutanı olsa daha iyi olur.. sevgiler.

Canim buna yakin birsey oluyor iste.Kendini bu tempoya hazir hissetmiyorsan evlenme derim.Sonra dumura ugrarsin mazallah :roflol:

nerden buldun bu resmi canım ya çok güldüm.evde bende böle oluyorum.gerçekten eksikleri bile var.allah hepimize sabır versin.eksisi oldugu kadar artısıda var

Back
X