bağırdım aptalsin sen niye kendini ezdiriyorsun diye.Orda bana cocugumun yanında aptal diyemezsin dedi bana salak dedi tartıştık.
Erkek dediğin çıkar diyorsunda cikiyorda ne oluyor geliyor yine aynı.onun savlığından bıktım kac yaşında cocuk gibi.Benim o arkadaşlarıma kizmasini biliyor ama kendi yanındakine niye bakmıyor.adamın eşimi enayi yerine koymasını hazmedemiyorum kac kere söyledim bu insan bu kadar da olmaz8 yıllık evliliğin rehavetine mi düştünüz, ne demek eşinize "Aptal" diye bağırmak? Ne demek 35 yaşında adama çocuğunun yanında "Aptal" demek, ne duruma düşürdün sen o adamı evladın karşısında? Saygımız kalmadı diyorsun da, kalmaz tabi arkadaşım bunlar ne biçim hitaplar?
Üstelik bir de çocuğun yanında birbirinize bağırıyorsunuz, o sabiyi niye kavganızı izlemek zorunda bırakıyorsunuz?
Çok mu zor 2 adım ötedeki odaya geçip orada kozlarınızı sessizce paylaşmanız?
Bırak gitsin dışarıya, erkek dediğin tartıştı mı defolur, -ne yaptım ben diye düşünmek için- iki tur atar gelir.
Olayın başı-sonu nedir bilemem ama okuntu parçasından çıkan sonuç, senin özgüvensizliğin, eşinin saflığı değil, senin kendi ailene saygısızlığın.
Tamam belki aptal demem cocugumun yanında bir olmadi ama gerçekten saf ben böylesini görmedimSen de sanki eziyorsun adamı.'' Aptal,dışarıya çıkmayacaksın" falan ne bunlar.
Tamam belki aptal demem cocugumun yanında bir olmadi ama gerçekten saf ben böylesini görmedim
Erkek dediğin çıkar diyorsunda cikiyorda ne oluyor geliyor yine aynı.onun savlığından bıktım kac yaşında cocuk gibi.Benim o arkadaşlarıma kizmasini biliyor ama kendi yanındakine niye bakmıyor.adamın eşimi enayi yerine koymasını hazmedemiyorum kac kere söyledim bu insan bu kadar da olmaz
saflıgı bi tek sende gecersız sanırım.8 yillik evliyim 1 tane cocugum var esimle cok kavga yapiyoruz tartismaktan o kadar yoruldum ki.cok saf bir kisiligi var is arkadasina kendini ezdiriyor soyledigimdede kabul etmiyor.aksam is arkadasi telefonla yine emir vererek konustu ve esimden 3 yas küçük esimde ona hiç birsey demedi kapatınca arkasından şerefsiz dedi.bende bağırdım aptalsin sen niye kendini ezdiriyorsun diye.Orda bana cocugumun yanında aptal diyemezsin dedi bana salak dedi tartıştık.ne saygı kaldı ne birsey kac 35 yaşında adam cocuk gibi.her tartistigimizda dışarıya gidiyor ben evde kalıyorum cikmicaksin diyorum yine çıkıyor.konuşmuyoruz su an m huzur var ne birsey yoruldum artık.en sevmediğim evlilik modeliyiz su an ben ne yapicam kendimi ozguvensiz görüyorum
Evet degmedi fakat dayanamiyorum is yerinde nasıl davrandığı umrumda bile değil fakat evde konuşmasını görünce çok sinir oluyorum adamın arkasından bana o kadar çok konusuyor ki ama yüzüne ne söylese tamam diyor benim suçum ne.ccocugumun önünde olmasını istemezdim ama dayanamiyorum“Öfkeliyken konuş! Göreceksin ki, pişman olacağın en güzel konuşmayı yapacaksın.” diye bi söz var.
Çıksın, evde çocuğun yanında aniden sinirlenip küfür edeceğine, koltuk -duvar tekmeleyeceğine, bir anlık öfkeyle birbirinizi hataya sürükleyip ilişkinizi geri dönüşü zor yollara sokacağınıza... Gitsin, çıksın dışarı.
Çok söyleme arsız edersin, aç bırakma hırsız edersin diye bir söz var.
Bir şeyi kaç kere söylediğinizden çok, nasıl söylediğiniz önemlidir.
O onun iş hayatına ilişkin davranış sistemi. 1 söyledin, 2 söyledin, 3.de huy demek ki değişmiyor. Ne yapacaksın? Gidip adamın iş yerini basıp arkadaşını mı döveceksin? Böyle üzerine vararak o arkadaşı daha kıymetli hale getirirsin kocan için.
Sen uyarını yapmışsın, çekil.
Eee değdi mi o adam için? Çocuğunun yanında ne hallere düşmüşsünüz. Ne değişti?
Birbirinize hakaret ettiniz evladınızın yanında.
Önce bunu idrak edin hanımefendi. Öfkenizin size hata yaptırdığını kabullenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?