Eğer halinden memnunsao adamın arkasından bana şerefsiz diye anlatmicak kafamı sisirmicek zaten kendi isyerimdeki sıkıntım bana yetiyor.neden o zaman benim isyerimde bir sıkıntı olunca benim is arkadaşlarıma çok kızıyor.en sinir olduğum şeydir arkasından konuşup yüzüne tamam tamam demeken nefret ettıgım kadın tipi..Erkeğin herseyıne burnunu sokan!!!!!!
sızı ne ılgılendırır adamın arkadasıyla konusması ıster emır versın ıster rıca etsın..
O da bırey ve bu sekılde olmaktan mutlu demek ki..
once dıyorsunuz kı arkadasına cvp vermedi
sonra dısarı cıkma dedım cıktı..Bence sızn derdınız esınızın saflıgı degıl sızın dedıklerınızı yapmaması sızın emır komutanıza uymaması....
tmm işte sende hehe de gecıstır kımın hakkında ne dıyosa ya da dınlemek ıstemedıgını söyle 35 yasndakı adamın huyu degsmez bu saatten snra..Sende bır sıkıntın olunca paylaşma..ben 3 yıllık evliyim ne eşime herseyi anlatırım ne de eşime herseyi sorarım evliliğimin 3.ayında anladım bu sekılde olunca daha huzurlu olacagımı..Ve ınanki daha huzurluyum..Eğer halinden memnunsao adamın arkasından bana şerefsiz diye anlatmicak kafamı sisirmicek zaten kendi isyerimdeki sıkıntım bana yetiyor.neden o zaman benim isyerimde bir sıkıntı olunca benim is arkadaşlarıma çok kızıyor.en sinir olduğum şeydir arkasından konuşup yüzüne tamam tamam demek
Evet degmedi fakat dayanamiyorum is yerinde nasıl davrandığı umrumda bile değil fakat evde konuşmasını görünce çok sinir oluyorum adamın arkasından bana o kadar çok konusuyor ki ama yüzüne ne söylese tamam diyor benim suçum ne.ccocugumun önünde olmasını istemezdim ama dayanamiyorum
esinizin is yerindeki sorunlar size zarar vermiyorsa ( arkadaslarina borc para vermek gibi ) bence karismayin benim de esim is arkadaslarina kizar hatta bitanesi iki yuzlu der.ben mesela esime bos ver oyle kabul et derim o arkadasini is yerinde kavga etmemesini soylerim esime cunku cok sivri insanlar is ortaminda sevilmezler. gecen gun esim o iki yuzku dedigi arkadasi amaliyat olmus ziyarete gitti mesela gitmesini ben tavsiye ettim ozellikle bu DEVIR DE HAKLI OLSAN ALTAN ALACAN YOK SA COK BASIN AGRI YERI GELDIMI IKILI OYNUCAN CUNKU EKMEK ASLANIN AGZINDA DEGIL MIDESINDE DURUST OLDUNMU INSANLARA DOGRUYU SOYLEDINMI SEVILMEZSIN HAKSIZLIGA KARSI GELDINMI SEN SUCLU OLURSUN HEM ESIMIN IS YERINDEKI DURUMUNA COK KARISMAM BENI ILGILENDIRMEZ CUNKU ORADA BEN CALISMIYORUM. zaman zaman arkadaslariyla catistigi olur müdale etmem yorum dayi yapmam yorum yaptigim zamanlar cok sinirlidirEğer halinden memnunsao adamın arkasından bana şerefsiz diye anlatmicak kafamı sisirmicek zaten kendi isyerimdeki sıkıntım bana yetiyor.neden o zaman benim isyerimde bir sıkıntı olunca benim is arkadaşlarıma çok kızıyor.en sinir olduğum şeydir arkasından konuşup yüzüne tamam tamam demek
Bende ne kadar sessiz kalirsan o kadar üstüne çıkarlar diye düşünüyorum.bizde hiç benim boşver dediğim olmuyor genelde sessiz kalır zaten dememe gerek kalmaz ama benim isyerimde bir sıkıntı olsun birisi beni uzsun o kişiye çok kızıyoresinizin is yerindeki sorunlar size zarar vermiyorsa ( arkadaslarina borc para vermek gibi ) bence karismayin benim de esim is arkadaslarina kizar hatta bitanesi iki yuzlu der.ben mesela esime bos ver oyle kabul et derim o arkadasini is yerinde kavga etmemesini soylerim esime cunku cok sivri insanlar is ortaminda sevilmezler. gecen gun esim o iki yuzku dedigi arkadasi amaliyat olmus ziyarete gitti mesela gitmesini ben tavsiye ettim ozellikle bu DEVIR DE HAKLI OLSAN ALTAN ALACAN YOK SA COK BASIN AGRI YERI GELDIMI IKILI OYNUCAN CUNKU EKMEK ASLANIN AGZINDA DEGIL MIDESINDE DURUST OLDUNMU INSANLARA DOGRUYU SOYLEDINMI SEVILMEZSIN HAKSIZLIGA KARSI GELDINMI SEN SUCLU OLURSUN HEM ESIMIN IS YERINDEKI DURUMUNA COK KARISMAM BENI ILGILENDIRMEZ CUNKU ORADA BEN CALISMIYORUM. zaman zaman arkadaslariyla catistigi olur müdale etmem yorum dayi yapmam yorum yaptigim zamanlar cok sinirlidir
Biliyordum ama bu hadde geleceğini bilmiyordum ne kadar kolay boşa gitsin demek35 yaşındaki adam bu saatten sonra değişmez, demek ki mizacı bu. Alırken bilemedin mi saf olduğunu?
O kadar beğenmiyorsan eşini boşa gitsin. Bir ömür öyle hakaretle beğenmemezlikle geçmez.
Biliyordum ama bu hadde geleceğini bilmiyordum ne kadar kolay boşa gitsin demek
Tesekkur ederim yorumunuz icinYok valla hiç değil ama kocayı beğenmeyen, sürekli tartışan, birbirinize hakaret eden sizsiniz.
Yaşınızda var. Belli bir yaştan sonra insanların değişmesi zordur.
Beğenmediğiniz belki de sevmediğiniz bir adamla bir ömür geçirmek zor olsa gerek.
Boşanmam yok diyorsanız, kendinizi değiştirip eşinizin iyi yönlerini görmeye çalışın. Çünkü başkasını değiştiremezsiniz ama kendinizi değiştirebilirsiniz
kolay gelsin
Artik sabri.tukenmis bna gore konu sahibinn o yuzden bnce yargilamayn adam laftan anlamiyrmus eminim esine gelince hrr lafi ediyodur sonrada disaridaki millete gelince hic bsey soylemiyrdur o yuzden kadinn sinirleniyrdur soyleyene degil.soyletene bakcaksnz arkadslar8 yıllık evliliğin rehavetine mi düştünüz, ne demek eşinize "Aptal" diye bağırmak? Ne demek 35 yaşında adama çocuğunun yanında "Aptal" demek, ne duruma düşürdün sen o adamı evladın karşısında? Saygımız kalmadı diyorsun da, kalmaz tabi arkadaşım bunlar ne biçim hitaplar?
Üstelik bir de çocuğun yanında birbirinize bağırıyorsunuz, o sabiyi niye kavganızı izlemek zorunda bırakıyorsunuz?
Çok mu zor 2 adım ötedeki odaya geçip orada kozlarınızı sessizce paylaşmanız?
Bırak gitsin dışarıya, erkek dediğin tartıştı mı defolur, -ne yaptım ben diye düşünmek için- iki tur atar gelir.
Olayın başı-sonu nedir bilemem ama okuntu parçasından çıkan sonuç, senin özgüvensizliğin, eşinin saflığı değil, senin kendi ailene saygısızlığın.
Katılıyorum bize gelince çok güzel sesini yükseltiyor ama dışarıdan birisi olunca banane boşver kaparsa yapsın diyor.ben soğuk davranıyorum daha ne yapayım diyor fakat ben yanında konuştuğunda hiç öyle hissetmiyorum arkadaşı zaten kötü niyetli uyanigin teki eşimi parmağında oynatıyor bu durumdan sıkıldım tabi ki bunun için bosanamam ama sıkıldım bende sürekli aynı şeyler.en sonunda senin zekandan şüphe ediyorum aptalsin sen dedim çünkü bu yaşta bu kadar saf olması normal değil bu kadarda iyi niyet gamsızlık iyi degilKonu sahibine gereksiz yuklenilmis bence.
Cocugun yaninda aptal demesini es geciyorum o gercekten hic olmamis.
Biri esinize emir verse o da sus pus olsa sonra telefonu kapatinca yuzune soyleyemediklerini arkasindan atip tutsa siz sinir olmaz misiniz?
Disaridaki herkese saf size gelince bagirip cagirsin susmasin her seye karissin her seyi soyleyebilsin ama elin adamina kendisini ezdirsin, bunu sorun yapmayan kadin cikar mi ya?
O zaman bana o kisiye kızdığı zaman anlatmicak benim başımı agritmicakSenin kocan biraz ezik karakterli bunu değiştiremezsin. boşuna kavga edip huzurunu bozma sen kızdın diye adamı arayıp tersliyecek diyl niye boşuna uğraşıyorsun. ya bu deve yi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. boşanmak ta istemediğine göre sabır sabır sabır edeceksin başka yolu yok"""
bir sey sorcam mesela adamin biri sans hakaret etse esinin yaninda esin seni savunur mu yada komsunuzla bi sorun yasadiniz zaman zaman bir erkegin devreye girmesi gereken yerler vardir komsu sorunlarin yada apartmanla alakali esin devreye girermi catir catir seni savunurmu benim boyle is arkadasim vardi daha once calistigim is yerinde esiyle ayni is yerinde calisiyordu. bu abi hic bir konuda is yerinde kolay kolay sesini cikarmazdi senin esin gibi AMMA ESI SÖZ KONUSU OLDUGUNDA ADAM KAPLAN KESILIRDI IS YERINDE esini sonuna kadar savunurdu esine haksizlik yapidimi hemen duruma mudale ederdi. esim boyle bir adam diyorsan bence cok ustune gitme degil diyorsan o zaman baska tabiKatılıyorum bize gelince çok güzel sesini yükseltiyor ama dışarıdan birisi olunca banane boşver kaparsa yapsın diyor.ben soğuk davranıyorum daha ne yapayım diyor fakat ben yanında konuştuğunda hiç öyle hissetmiyorum arkadaşı zaten kötü niyetli uyanigin teki eşimi parmağında oynatıyor bu durumdan sıkıldım tabi ki bunun için bosanamam ama sıkıldım bende sürekli aynı şeyler.en sonunda senin zekandan şüphe ediyorum aptalsin sen dedim çünkü bu yaşta bu kadar saf olması normal değil bu kadarda iyi niyet gamsızlık iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?