Evlilik bunalımındayım

Bir kere saygı bekliyorsunuz ama eşinizin işiyle ilgili kararlara öncelikle saygı göstermeniz gerekli.. Ve çocuğunuzun yanında eşinize yüksek sesle ve argo kelıme kullanıyorsunuz.. Babalıgına da saygı gostermenız gereklı.. Saygı göstermesini beklerken siz önce biraz saygı gostermelısınız en azından..

Çalışmıyorsan, işe başla.

Önce siz eşinizle aranıza bir mesafe koyun. Ne siz söyleyin o lafları ne de o.. Eğer ezilmek istiyorsa da kendi bilir; ama siz onun üzerinde baskı kurmaya çalışmayın. Erkekler genelde böyle zaten. Evde aslan dışarıda kedi..

Kendımı ozguvensız hıssedyrum demışsın kcana cocugunun yanında aptal dıyerek egonu tatmın etmeye kalkmışşın saygı grmek ıcın once saygı gstermen gerek eger her fırsatta baskalarının yanında kcana bagırıp hakaret edyrsan sunu bıl karısının adam yerıne kymadıgını kımse adam yerıne kymaz işte byle ezer ...

Ozguvensiz olan benim kaldı ki sürekli şüphe ile yaklaşıyorum sağlığı beni rahatsız ediyor ki 35 yaşında adamın biraz kendini ifade edebilmesi gerekiyor bana gelince kendini çok güzel ifade ediyor.cocugumun yanında aptal demem hoş olmadi ama güzellikle söyleyince de anlamıyor dayanamadım aynı evde yaşayıp görmezden gelemiyorum

eşinizin yanlış gördüğünüz davranıslarında hep uslubunuz bu şekilde mi?

evet 35 yasında adam ve siz aptal dıyorsunuz eşinize

çok enteresan geldi, adam blli ki uzaklasmak ıstıyor , kafa dınlemek ıstıyor neden cıkmayacaksın dıyorsunuz ki?

bu baskı neden ?

evlilikten önce erkekler hiç bırakmayacakmış gibi yanında olur evlenince de sanki hiç yanında olmak istememiş gibi senle yaşamaya kalkarlar sanki silah zoruyla evlendiler yani.ne kadar bayanların tavırları yanlış olsa bile bence erkekler yanlış davranışı da hakediyor.erkeklere acımanın alemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…