- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
aynı saf modelden bendede var bitane seninki yine is arkadasınaymıs benimki ailesine karsı dısarıya karsı herseye karsı cok pasiff iki aglasınlar kandırır yada din muhabbeti yap kandırır diyorum din tüccaarı dolu kanma bunlara yok8 yillik evliyim 1 tane cocugum var esimle cok kavga yapiyoruz tartismaktan o kadar yoruldum ki.cok saf bir kisiligi var is arkadasina kendini ezdiriyor soyledigimdede kabul etmiyor.aksam is arkadasi telefonla yine emir vererek konustu ve esimden 3 yas küçük esimde ona hiç birsey demedi kapatınca arkasından şerefsiz dedi.bende bağırdım aptalsin sen niye kendini ezdiriyorsun diye.Orda bana cocugumun yanında aptal diyemezsin dedi bana salak dedi tartıştık.ne saygı kaldı ne birsey kac 35 yaşında adam cocuk gibi.her tartistigimizda dışarıya gidiyor ben evde kalıyorum cikmicaksin diyorum yine çıkıyor.konuşmuyoruz su an m huzur var ne birsey yoruldum artık.en sevmediğim evlilik modeliyiz su an ben ne yapicam kendimi ozguvensiz görüyorum
Son cumlende ne demek istedin anlayamadimSen ne is yapiyorsun konu sahibesi?
Adamin is yerine niye karisiyorsun bu kadar anlam veremedim.
Sen kendi isinle mesgul ol. Isin yoksa temizligini yap fasulyeni kir cocuguna bak kaynananla ugras..
Ayrica kocan olacak adamcagiz keske sadece kendisinden 3 yas kucuk olan is arkadasinin yaninda ezilseymis; kendisinden 30 yas kucuk olan cocugunun yaninda kahraman olarak kalsaymis...
Kinadim..
Sende haklısın ne diyim o zaman devam"""O zaman bana o kisiye kızdığı zaman anlatmicak benim başımı agritmicak
O zaman bu şekilde söyleyeceksinizEğer halinden memnunsao adamın arkasından bana şerefsiz diye anlatmicak kafamı sisirmicek zaten kendi isyerimdeki sıkıntım bana yetiyor.neden o zaman benim isyerimde bir sıkıntı olunca benim is arkadaşlarıma çok kızıyor.en sinir olduğum şeydir arkasından konuşup yüzüne tamam tamam demek
Canım şu an çalışmıyorum ama eski iş tecrübelerimden dolayı yazıyorum. Bazen iş arkadaşlarımızın ne halt olduğunu biliriz ama iş yerinde huzuru sağlamak için bazı şeyleri alttan almak zorunda kalırız. Adaletsizliklerin önüne her zaman geçemiyoruzErkek dediğin çıkar diyorsunda cikiyorda ne oluyor geliyor yine aynı.onun savlığından bıktım kac yaşında cocuk gibi.Benim o arkadaşlarıma kizmasini biliyor ama kendi yanındakine niye bakmıyor.adamın eşimi enayi yerine koymasını hazmedemiyorum kac kere söyledim bu insan bu kadar da olmaz
8 yillik evliyim 1 tane cocugum var esimle cok kavga yapiyoruz tartismaktan o kadar yoruldum ki.cok saf bir kisiligi var is arkadasina kendini ezdiriyor soyledigimdede kabul etmiyor.aksam is arkadasi telefonla yine emir vererek konustu ve esimden 3 yas küçük esimde ona hiç birsey demedi kapatınca arkasından şerefsiz dedi.bende bağırdım aptalsin sen niye kendini ezdiriyorsun diye.Orda bana cocugumun yanında aptal diyemezsin dedi bana salak dedi tartıştık.ne saygı kaldı ne birsey kac 35 yaşında adam cocuk gibi.her tartistigimizda dışarıya gidiyor ben evde kalıyorum cikmicaksin diyorum yine çıkıyor.konuşmuyoruz su an m huzur var ne birsey yoruldum artık.en sevmediğim evlilik modeliyiz su an ben ne yapicam kendimi ozguvensiz görüyorum
Erkek dediğin çıkar diyorsunda cikiyorda ne oluyor geliyor yine aynı.onun savlığından bıktım kac yaşında cocuk gibi.Benim o arkadaşlarıma kizmasini biliyor ama kendi yanındakine niye bakmıyor.adamın eşimi enayi yerine koymasını hazmedemiyorum kac kere söyledim bu insan bu kadar da olmaz
O zaman bana o kisiye kızdığı zaman anlatmicak benim başımı agritmicak
Kocanin karizmasini arkadasinin yaninda kurtaricam derken cocugunun yaninda batirmissin demek.Son cumlende ne demek istedin anlayamadim
Eşimi işi ile ilgili hiç sorgulamam. İşteki stresi eve getir me bile demem. Anlatır anlatır ben onu pofpoflar gaza getiririm. Böyle bir konuda eşine hakaret etmen çok yersiz. Daha önce çalıştınız mı bilmiyorum ama is hayatında öyle dışarıdaki gibi çat pat ağzına lafı tıkayamazsın insanların. Birde çocuğun yanında söylemiş siniz ekstra ayıp8 yillik evliyim 1 tane cocugum var esimle cok kavga yapiyoruz tartismaktan o kadar yoruldum ki.cok saf bir kisiligi var is arkadasina kendini ezdiriyor soyledigimdede kabul etmiyor.aksam is arkadasi telefonla yine emir vererek konustu ve esimden 3 yas küçük esimde ona hiç birsey demedi kapatınca arkasından şerefsiz dedi.bende bağırdım aptalsin sen niye kendini ezdiriyorsun diye.Orda bana cocugumun yanında aptal diyemezsin dedi bana salak dedi tartıştık.ne saygı kaldı ne birsey kac 35 yaşında adam cocuk gibi.her tartistigimizda dışarıya gidiyor ben evde kalıyorum cikmicaksin diyorum yine çıkıyor.konuşmuyoruz su an m huzur var ne birsey yoruldum artık.en sevmediğim evlilik modeliyiz su an ben ne yapicam kendimi ozguvensiz görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?