Evlilik buymuş

nkayar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.073
1.200
133
Çok mutsuzum bugün.Eşimin ailesinden bitmek tükenmek bilmeyen dertlerinden, isteklerinden bıktım. Eşimin kardeşlerine yeğenlerine saçma sapan düşkünlüğünden nefret ettim, sanki bir tek onun kardeşleri var, bir yeğen onda var sanki,beni hamile halimle üzüp onları savunmasına diyecek söz bulamıyorum.
Gözüme batmayan herşey batar oldu bugünler de.
Tahammülüm kalmadı hiç birisine,evliliğin en büyük sınavı riyakarlık.
Bazen o kadar pişman oluyorum ki evlendiğime, sanırım evliliği kaldırabilecek gücüm hiç olmadı

Kaç senedir evlisiniz daha önce de batıyor muydu bu hareketler gözünüzde

5 yıldır evliyim, batıyordu çünkü ucu dönüp dolaşıp bana geliyor ama hamile kaldığım dan beri sanırım hormonlarım dan başa çıkamıyorum

Bunun parasını eşiniz veriyor anladığım kadarıyla?

Parası önemli değil inanın eşim vermiş babası vermiş, kendi vermiş, beni sinir eden ben doğuracam annem bakmaya gelecek, kardeşine kim bakacak bu nasıl bir Zihniyet

Kardeşi kaç yaşında? Sizin bakacak haliniz yok sonuçta. Bunu düşünüp gidiyordur.

Kardeşi kaç yaşında? Sizin bakacak haliniz yok sonuçta. Bunu düşünüp gidiyordur.

9 yaşında, çok yakın oturuyoruz okuldan öğleyin geliyor kime gidecek başka illaki bana gelecek, madem gidecekti Ocak da git, Aralık da git , ne bilim Kasım da gideydi, ama huyu bu kendinden başka kimseyi pek düşünmez.Bakmasam bakmadı, baksam doğuracam benim bakıma ihtycm var .

Ya canım açık açık konuş. Bak ak zorunda değilsin öyle şey mı olur doğum yapıyorsun. Sen bebeğinle ilgileneceksin kendine bile vakit ayıramazken ne çocuğu?
Eşin bu duruma sessiz kalmamalı.

Yapmayın lütfen evet hamilesiniz sizin bakıma ihtiyacınız var .
Ama o çocuk sonuçta sadece 9 yaşında
Gelir bi tabak yemek yer
Erkenden de uyutursunuz.
Annesinin dusuncesizligini merhametsizlige cevirmeyin.
Hayırlı doğumlar

Ya canım açık açık konuş. Bak ak zorunda değilsin öyle şey mı olur doğum yapıyorsun. Sen bebeğinle ilgileneceksin kendine bile vakit ayıramazken ne çocuğu?
Eşin bu duruma sessiz kalmamalı.

Eşime söyledim “ ben bakamam bana güvenmesin annen dedim ne babana, ne kardeşine..Annem gelecek ama benim annemde mecbur değil babana yemek yapmaya dedim,” eşimin tavrı ; onlar sana güvenmiyordur zaten kendi kendilerine bakarlar dedi, ama ilk hamile olduğum günlerde ben çok kötüydüm reflüm var kusmalarım çok şiddetliydi o günler de “annen babanı bırakıp gezmeye gitti bana her akşam babamı yemeğe çağır demeyi bildin” dedim..başladık kavgaya tabiki.

Canım baba da varsa evde baksın yani. Bi yemek koymak o kadar zor değil. Zeytin peynir yesinler makarna yesinler. Senden birşey bekleyeceklerini zannetmiyorum o durumda. Kafana takıp üzme kendini bak bebeğini de strese sokuyorsun.

Keşke söylediğin kadar kolay olsa bazı şeyler ama öyle değil neyazık ki..ben kv dem gitmeden doğurmuş olacağım muhtemelen. Lohusa olacağım ilk bebeğim korkuyorum,tedirginim bilmediğim bi hayata başlayacağım.kimsenin sorumluluğunu alacak durumum ne yazıkki olamaz,
17-18 günden bahsediyoruz birde az bi zamanda değil.
Üstelik umreye yılın 12 ayında gidebilirsiniz hac gibi değil ama nedense doğum yaptığım zamanı seçmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…