erkek ailesinin yeminle derdi bitmiyor.ogullari olmasa onca derdi nasıl cözeceklerdi acaba.bezdim be
Kaç senedir evlisiniz daha önce de batıyor muydu bu hareketler gözünüzde
Sorun nedir? Biraz anlatır mısınız?
Bunun parasını eşiniz veriyor anladığım kadarıyla?Sorun sürekli gereksiz yere ailesinin sorumluluklarını alması, hamileyim şubatta doğumum var aa tesadüfe bakın kv dem şubatta umreye gidiyor evde küçük görümcem var kim bakacak, okulu var ,yemesi var, içmesi var
Bunun parasını eşiniz veriyor anladığım kadarıyla?
Parası önemli değil inanın eşim vermiş babası vermiş, kendi vermiş, beni sinir eden ben doğuracam annem bakmaya gelecek, kardeşine kim bakacak bu nasıl bir Zihniyet
Parası önemli değil inanın eşim vermiş babası vermiş, kendi vermiş, beni sinir eden ben doğuracam annem bakmaya gelecek, kardeşine kim bakacak bu nasıl bir Zihniyet
Kardeşi kaç yaşında? Sizin bakacak haliniz yok sonuçta. Bunu düşünüp gidiyordur.
Nedir bunlardan cektigimiz yahu
9 yaşında, çok yakın oturuyoruz okuldan öğleyin geliyor kime gidecek başka illaki bana gelecek, madem gidecekti Ocak da git, Aralık da git , ne bilim Kasım da gideydi, ama huyu bu kendinden başka kimseyi pek düşünmez.Bakmasam bakmadı, baksam doğuracam benim bakıma ihtycm var .
9 yaşında, çok yakın oturuyoruz okuldan öğleyin geliyor kime gidecek başka illaki bana gelecek, madem gidecekti Ocak da git, Aralık da git , ne bilim Kasım da gideydi, ama huyu bu kendinden başka kimseyi pek düşünmez.Bakmasam bakmadı, baksam doğuracam benim bakıma ihtycm var .
Ya canım açık açık konuş. Bak ak zorunda değilsin öyle şey mı olur doğum yapıyorsun. Sen bebeğinle ilgileneceksin kendine bile vakit ayıramazken ne çocuğu?
Eşin bu duruma sessiz kalmamalı.
Eşime söyledim “ ben bakamam bana güvenmesin annen dedim ne babana, ne kardeşine..Annem gelecek ama benim annemde mecbur değil babana yemek yapmaya dedim,” eşimin tavrı ; onlar sana güvenmiyordur zaten kendi kendilerine bakarlar dedi, ama ilk hamile olduğum günlerde ben çok kötüydüm reflüm var kusmalarım çok şiddetliydi o günler de “annen babanı bırakıp gezmeye gitti bana her akşam babamı yemeğe çağır demeyi bildin” dedim..başladık kavgaya tabiki.
Yapmayın lütfen evet hamilesiniz sizin bakıma ihtiyacınız var .
Ama o çocuk sonuçta sadece 9 yaşında
Gelir bi tabak yemek yer
Erkenden de uyutursunuz.
Annesinin dusuncesizligini merhametsizlige cevirmeyin.
Hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?