Evlilik buymuş

Teşekkür ederim,haklısınız hepsi geçer..bende umursamıyorum vallahi aman hayırlısı neyse o olsun,zamanı gelince bakalım ne olacak ne bitecek.Giderse de gitsin ne yapayım strese girsem de elime ne geçecek.oyüzden içim rahat artık.

Düşüncesiz bir kaynana, evet ihale sana kalacak gibi görünüyor. Sinirlenmekte haklısın. Kaçtı sanki umre

Kalsın canım ne yapayım düşündüm dedim banene, kendimi strese sokarak yapabileceğim bişe yok.Allah büyük.

Kalsın canım ne yapayım düşündüm dedim banene, kendimi strese sokarak yapabileceğim bişe yok.Allah büyük.

Aynen, kocan ilgilensin. Kardeşin olsaydı bakmaz mıydın diyenlere: herkes kardeşine baksın

bak canım seni çok iyi anlıyorum. yaklaşık 2 sene vajinusmus problemi yaşadım ve her görüşmede çocuk muhabbeti yaptılar. Allah a şükür sorunumuzu yendik hemen hamile kaldım, hiç umurlarında bile olmadı. bulantılı zamanlarımda çok açım yemek yapamıyorum dedim "hamilelik bu böyle geçecek yapacak birşey yok sende çok acayip bir hamilesin" dedi. doğumdan sonra 1 gece kaldı ortadan kayboldu 2 hafta sonra torunumu çok özledim diye ortaya çıktı.

lohusalık dönemim bitmeden 9 yaşındaki kaynımı bana bırakıp başka bir yere gitti. çocuğu emzireceğim kaynım sürekli dibimde, altını alacağım sürekli yanıma geliyor. zaten emzirme problemi yaşıyordum, silikon göğüs ucu kullanıyordum kızım 1 saatten fazla memede kalıyordu, kaynım var diye mecburen yatak odasında tek başına saatlerce çocuk emziriyordum. neyse kaynım gitti aradan biraz zaman geçti yine gönderdiler 3-4 gün kaldı hergün değişik yemekler yaptım yeri geldi dışarıdan yemek söyledim sonuç olarak evine götürdük, evden içeri girer girmez açım dedi kv"dem çorba ısıtayım" dedi hemen kaynım "yok anne yengemlerde çorba içmekten bıktım" dedi

Aynen, kocan ilgilensin. Kardeşin olsaydı bakmaz mıydın diyenlere: herkes kardeşine baksın

Kardeşle görümce yi bir tutup kıyaslamaları yanlış..Evleniyoruz evet ama evlendik diye kardeşim gibi göremiyorum şahsen ben.

Senin kaynın benim görümceme ne kadar çok benziyor ama çocuk işte bişe diyemiyosun nasıl yetiştirirsen öyle yetişiyor, sorun şurdaki hak etseler herşeyi yaparsın, ama iyi niyetli oldukça hep daha fazlasını istiyolar, bir akşam bana bırakıp gezmeye gitse ikinci günü yine bırakır ,demez ki hiç aman ayıp olur hergün olmaz vs vs düşünce yok.

aynen bana bırakırlardı kaynımı yeri gelir ben gider okuldan alır gelirdim, evlerine döndüklerinde bile arayıp geldik diye haber vermezlerdi. haberimiz olursa biz alıp götürürdük çocuğu evine.

aynen bana bırakırlardı kaynımı yeri gelir ben gider okuldan alır gelirdim, evlerine döndüklerinde bile arayıp geldik diye haber vermezlerdi. haberimiz olursa biz alıp götürürdük çocuğu evine.

Aynı kv dem de böyleydi işte ama ben izin vermedim canım, bir kabul etsem bir etmedim eşimi arayıp ona söylüyorlardı oda yok diyemiyordu, yine bırakıp gidiyolar dı ama bu sefer ben yanlarında oturmamaya başlayınca eşimde gelin alın nerde kaldınız vs demeye başladıkça bırakmaz oldular..Ya ben anlamıyorum insanın evladı kendine yük gelirmi ben ilk defa bunlarda görüyorum çocuğu biyere bırakıp gezmeye gitmeyi.Neymiş gittikleri yerde ömrünü yiyormuş oyüzden götürmek istemiyormuş, gitme evladından önemli değilya.

benimde eşime haber veriyorlardı. Plan yaparız bir yere gidecek oluruz evden çıkmadan telefon gelir bakarım eşim gidiyor hayırdır nereye diyordum "annem aradı x"i al sizde kalsın bizim işimiz var dedi" diyor. Hani arkadaşlarla buluşacaktık diyordum "başka zaman buluşuruz" diyip gidip kardeşini getiriyordu. Allah"tan uzağa taşındık da rahatladım.

Ay çok sinir bozucu ya , bize doğurdular sanki ! bizde az gittiğimiz yerlere götürmedik peşimiZ de , annesi benmişim gibi şuna bir alışveriş yapın der dururdu kv dem, ee kendi günlerinden geri kalamazdı sonuçda yengesi abisi varken , bide oturur yakınır şimdi kıZı koyacak yer bulamıyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…