- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Sorun sürekli gereksiz yere ailesinin sorumluluklarını alması, hamileyim şubatta doğumum var aa tesadüfe bakın kv dem şubatta umreye gidiyor evde küçük görümcem var kim bakacak, okulu var ,yemesi var, içmesi var
Canım baba da varsa evde baksın yani. Bi yemek koymak o kadar zor değil. Zeytin peynir yesinler makarna yesinler. Senden birşey bekleyeceklerini zannetmiyorum o durumda. Kafana takıp üzme kendini bak bebeğini de strese sokuyorsun.
Olurmu canim öyle şey bırakacak başka kimse yokmuParası önemli değil inanın eşim vermiş babası vermiş, kendi vermiş, beni sinir eden ben doğuracam annem bakmaya gelecek, kardeşine kim bakacak bu nasıl bir Zihniyet
Birakin kim bakarsa baksin
Yani allah korusun allah vermesin ama dogum bu. Gobegi burnunda bir hamile ve birden logusa olacaksin. Belki hastanede kalacaksin.
Logusa kadina guvenip mi birakiyor?
Ben olsam derim ki, bir cocuk mu yuk olacak? Kalsin yahu yiyecegi 1 tabak yemek. Acsin tv bilgisayar oyalansin. Kac gun surer ki umre?
Ama burda emrivaki yapilmasi cirkin. Hem de cok cirkin.
Olurmu canim öyle şey bırakacak başka kimse yokmu
Benim babam oyleydi kardeslerine cocuklarina o kadar cok duskunduki hatta onlara bir laf etse dayak yerdi,ama simdi durum degisti tabi annemin sozleri tek tek cikti,cok guzel kaziklar yedi cok sevdiklerinden ama is isten gecti,pisman ama zaman geriye alinmiyor...umarim esinde pisman olmaz ilerde...Çok mutsuzum bugün.Eşimin ailesinden bitmek tükenmek bilmeyen dertlerinden, isteklerinden bıktım. Eşimin kardeşlerine yeğenlerine saçma sapan düşkünlüğünden nefret ettim, sanki bir tek onun kardeşleri var, bir yeğen onda var sanki,beni hamile halimle üzüp onları savunmasına diyecek söz bulamıyorum.
Gözüme batmayan herşey batar oldu bugünler de.
Tahammülüm kalmadı hiç birisine,evliliğin en büyük sınavı riyakarlık.
Bazen o kadar pişman oluyorum ki evlendiğime, sanırım evliliği kaldırabilecek gücüm hiç olmadı
9 yaşında, çok yakın oturuyoruz okuldan öğleyin geliyor kime gidecek başka illaki bana gelecek, madem gidecekti Ocak da git, Aralık da git , ne bilim Kasım da gideydi, ama huyu bu kendinden başka kimseyi pek düşünmez.Bakmasam bakmadı, baksam doğuracam benim bakıma ihtycm var .
Benim babam oyleydi kardeslerine cocuklarina o kadar cok duskunduki hatta onlara bir laf etse dayak yerdi,ama simdi durum degisti tabi annemin sozleri tek tek cikti,cok guzel kaziklar yedi cok sevdiklerinden ama is isten gecti,pisman ama zaman geriye alinmiyor...umarim esinde pisman olmaz ilerde...
Evet çirkin ama oğulları var o bilir nasılsa nasıl davranılacağını bana bişe demelerine gerek yok.O nasılsa beni programlar.
Kesinlikle katılıyorum umre dediğiniz en fazla iki hafta yada 20 gün .. tabiki yengesi olarak size düşer bir tabak yemek .. kafanızı böle şeylere takmayın hamileliğinin keyfini çıkarınYapmayın lütfen evet hamilesiniz sizin bakıma ihtiyacınız var .
Ama o çocuk sonuçta sadece 9 yaşında
Gelir bi tabak yemek yer
Erkenden de uyutursunuz.
Annesinin dusuncesizligini merhametsizlige cevirmeyin.
Hayırlı doğumlar
Başka ay gidebilirdi, çocuğu olan biri çocuğunu ne yapacağını düşünüp garanti etmeden bir yere gitmemeli bence.
Ama bu durumda sizde kalsın çocuk derim, zaten 9 yaşındaymış. Yemesinden içmesinden bir şey olmaz, kendi ihtiyaçlarını da giderebilir. Belki size de bir can olur evde.. Hem az kalmış doğumunuza, üzülüp gerilmeyin..
Peki bu hep mi boyleydi? Niye sizi biri programlasin? Birey oldugunuzu anlamayacak kadar mi gelisememisler?
Kesinlikle katılıyorum umre dediğiniz en fazla iki hafta yada 20 gün .. tabiki yengesi olarak size düşer bir tabak yemek .. kafanızı böle şeylere takmayın hamileliğinin keyfini çıkarın
Kim bakarsa baksın doğum yapmış halinle sen bakıma muhtacken bakamazsin ki zaten..Parası önemli değil inanın eşim vermiş babası vermiş, kendi vermiş, beni sinir eden ben doğuracam annem bakmaya gelecek, kardeşine kim bakacak bu nasıl bir Zihniyet
Yahu bu erkeklerde tuhaf tamam kendi aileni sev,say, gozet. Kim ne dicek zaten ama abartma yanii Artikk aile babasi olmussun evladin gelicek hala benimsememis gibi . Tuhaf yani siz hic konustunuz mu ? Ciddi bir sekilde?
Evlilik bu degl tabikide sizin eşiniz fazla yüz vermiş. Benim halalarım galan bişey istedikleri zaman hep annemi ararlar söylerler babamda zaten bana degl hanıma sorun der. Benim kaYnanamgilde eşime söyler hep ama eşim gelecekleri zaman bile teachergirl le konusalım müsait miyiz der. Anlamıyorum ya bende yakıyorm bzn insan evin hanımına sorar bi kere de diye ama eşimide bunlar için üzmem kıymetlim o benim. Bence eşiniz annesine bak eşimin karnı burnunda o da bakıma muhtaç bi sorun ona onun gönlü olsun desin onlarda yolun yordamın böyle oldugunu öğrensinler. Bi daha öyle yapamazlar
Konuşsam ne oluyor yine aynı yine aynı,bazen eşime çok kızıyorum , bugün mesela çok çok kızdım ama ona göre yersiz benim bütün kızgınlıklarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?