Evlilik buymuş

Birakin kim bakarsa baksin
Yani allah korusun allah vermesin ama dogum bu. Gobegi burnunda bir hamile ve birden logusa olacaksin. Belki hastanede kalacaksin.
Logusa kadina guvenip mi birakiyor?

Ben olsam derim ki, bir cocuk mu yuk olacak? Kalsin yahu yiyecegi 1 tabak yemek. Acsin tv bilgisayar oyalansin. Kac gun surer ki umre?
Ama burda emrivaki yapilmasi cirkin. Hem de cok cirkin.

Evet sokuyorum ama muhattaplarımın kişiliklerini çok iyi biliyorum

Evet çirkin ama oğulları var o bilir nasılsa nasıl davranılacağını bana bişe demelerine gerek yok.O nasılsa beni programlar.

Benim babam oyleydi kardeslerine cocuklarina o kadar cok duskunduki hatta onlara bir laf etse dayak yerdi,ama simdi durum degisti tabi annemin sozleri tek tek cikti,cok guzel kaziklar yedi cok sevdiklerinden ama is isten gecti,pisman ama zaman geriye alinmiyor...umarim esinde pisman olmaz ilerde...

Başka ay gidebilirdi, çocuğu olan biri çocuğunu ne yapacağını düşünüp garanti etmeden bir yere gitmemeli bence.

Ama bu durumda sizde kalsın çocuk derim, zaten 9 yaşındaymış. Yemesinden içmesinden bir şey olmaz, kendi ihtiyaçlarını da giderebilir. Belki size de bir can olur evde.. Hem az kalmış doğumunuza, üzülüp gerilmeyin..

Herkes kardeşini sever, ailesini sever ve elbette ailesi koşacak gerektiği yerde herşeyi de yapacak,her özveriyi de verecek, bende seviyorum ailemi kardeşlerimi ama kocamı ,evimi , düzenimi etkileyecek şeyler yapmıyorum, ailesi bir karar alır bize de onların herşeyine uymak düşer 5 yıldır bu böyle oldu.

Kesinlikle katılıyorum umre dediğiniz en fazla iki hafta yada 20 gün .. tabiki yengesi olarak size düşer bir tabak yemek .. kafanızı böle şeylere takmayın hamileliğinin keyfini çıkarın

Kabul edeceğimi sanmıyorum bana bırakacaksa çağırıp insan gibi karşıma geçip diyecekti, bak kızım ben gideceğim sende kalsa olurmu herşeyin bir yolu yordamı var bir oluru var, ama alışık değiller insanlığa..abisine söylerler olur biter bende kabul etmiyorum..umreyede helallik alınır gidilirken benden nasıl alacak acaba.

Kesinlikle katılıyorum umre dediğiniz en fazla iki hafta yada 20 gün .. tabiki yengesi olarak size düşer bir tabak yemek .. kafanızı böle şeylere takmayın hamileliğinin keyfini çıkarın

Evet lohusa olmasam doğurdu doğuracak olmasam elbette bana düşerdi, Allah rızası için bakardım ( kv den zerre hoşlanmıyor olmama rağmen ) ama bilmiyorum ne durumda olurum, 2 çocuğum olsa belki tecrübeli olurdum ama ilk çocuğum bende kimsenin sorumluluğunu alamam, 6 da kalkıp okula yolla ,beslenme hazırla,ödev yaptır, banyo yaptır, ben ne olsa yerim eşim de ama bana emanet edilmiş bir çocuğu da öyle geçiştiremem.üstelik tek başına da yatmıyor ve hiç bir sorumluluğunu da bilen bir çocuk değil.

Yahu bu erkeklerde tuhaf tamam kendi aileni sev,say, gozet. Kim ne dicek zaten ama abartma yanii Artikk aile babasi olmussun evladin gelicek hala benimsememis gibi . Tuhaf yani siz hic konustunuz mu ? Ciddi bir sekilde?

Yahu bu erkeklerde tuhaf tamam kendi aileni sev,say, gozet. Kim ne dicek zaten ama abartma yanii Artikk aile babasi olmussun evladin gelicek hala benimsememis gibi . Tuhaf yani siz hic konustunuz mu ? Ciddi bir sekilde?

Konuşsam ne oluyor yine aynı yine aynı,bazen eşime çok kızıyorum , bugün mesela çok çok kızdım ama ona göre yersiz benim bütün kızgınlıklarım..

Evlilik bu degl tabikide sizin eşiniz fazla yüz vermiş. Benim halalarım galan bişey istedikleri zaman hep annemi ararlar söylerler babamda zaten bana degl hanıma sorun der. Benim kaYnanamgilde eşime söyler hep ama eşim gelecekleri zaman bile teachergirl le konusalım müsait miyiz der. Anlamıyorum ya bende yakıyorm bzn insan evin hanımına sorar bi kere de diye ama eşimide bunlar için üzmem kıymetlim o benim. Bence eşiniz annesine bak eşimin karnı burnunda o da bakıma muhtaç bi sorun ona onun gönlü olsun desin onlarda yolun yordamın böyle oldugunu öğrensinler. Bi daha öyle yapamazlar

Temelli sende kalacağını düşünmüyorum ama yine de ne olmadık zaman seçmiş kaynanan. İlk duyduğunda direk “aaa anne şubatta dığum olacak başka zaman mı bulamadın” deseydin. Çocuk , babam ne olacak , kim ilgilenecek vs konuşur söylerdin işte. Hala çok geç değil. Bence lafı aç söyle. Anne benim doğum da biliyorsun şubatta olacak çocuğun bakımı , öğle yemeği , banyosu kahvaltısı vs bunlar için kimi düşündün? Ben 9 aylık oluyorum o zaman yada belki de lohusa , ilgilenemem farkındasın değil mi tarzında sor. Hayır normalde millet kalkıp başka şehirden geliyor doğuma senin kaynana çoluğunu çocuğunu sana bırakmış gidiyor. Enteresan olmuş hakkaten

Eşim de hata var bu konuda evet , söylemesi lazım bazı şeyleri ama söylemiyor biZi yemeğe çağırırlar eşim aranır o bana söyler , yada kardeşini bize bırakacak olurlar yine eşim aranır.çünkü biliyolar beni arayınca kabul etmeyeceğimi.Eşim de diyemiyor karımı arayın aaa olurmu babası hemen der karının ağzına bakıyorsun diye.

Konuşsam ne oluyor yine aynı yine aynı,bazen eşime çok kızıyorum , bugün mesela çok çok kızdım ama ona göre yersiz benim bütün kızgınlıklarım..

Insallah dogumdan sonra farkli dusunur. Huyu falan degisir. Gerci degismesi gerekir. Bebek masrafli sonucta size daha cok yogunlasabilir. Cok fazlada suan kavgaci olmayinki kocaniz inada bindirmesin. Herkesin derdide farkli anam hayat iste zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…