Evlilik buymuş

Evet keşke duyunca sorsaydım ama soramadım pek görüşmüyoruz samimiyetimiz yok, geçen kıştan beri konuşmuyoruz doğru düzgün,sadece mecburen bir araya gelirsek geliyoruz :/

Ay cok haklisiniz gercekten cok anlayissizmis baska kardesi yok mu esinizin o baksa?

Insallah dogumdan sonra farkli dusunur. Huyu falan degisir. Gerci degismesi gerekir. Bebek masrafli sonucta size daha cok yogunlasabilir. Cok fazlada suan kavgaci olmayinki kocaniz inada bindirmesin. Herkesin derdide farkli anam hayat iste zor

Aslın da hayat zor değil de biz insanlar zorlaştırıyoruz herşeyi, kırmaya dökmeye pek meyilliyiz :/

Hic vicdaninizi sizlatmayin babasi baksin madem. Annesinin dusunmedigini siz dusunmek zorunda degilsiniz.

Esinize acikca soylemissiniz. Simdiden de buna streslenmeyin karninizdaki en cok stresten etkilenecek inanin. Zaten anneniz size bakacakmis. Sag saglim dogurun insallah bebeginize kafa yorun sadece.

Bugün çok stres olduk zaten ve bunu ona yapmaya hakkım yok ,buraya yazdım ki iyice içimi dökeyim stres kalmasın diye :) çok teşekkür ederim amin inşAllah.

Ben mesela kalp kirmamak icin kendimi kirar dururum. Biraz saf rolundeyim sanirim:) karsimakine ne veriyosam onu almak istiyorum. Ama olmuyo iste karsindaki kotuyse gecmiss olsunn

Karşındaki hak hukuk bilen bir insansa ne verirsen alırsın canım, ama bilmiyorsa dediğin gibi geçmiş olsun.

Bu kv delerin kendi kızları yok mu anlamiyorum. Nasil bu kadar bencil olabiliyorlar. Yani cok azi kendi kızı yerine koyabiliyor bizleri. Onlarin gözünde hep elin kiziyiz her sey reva. Bir de zaten küçük cocugu olup gezmeye birakip gidebilen insanlari hic sevmiyorum.

Aslına bakarsan 9 yaşında bir çocuğa bakılır neden bakılmasın 20 gün. Yani ben yiğenime bakabilirdim doğumdan sonra. Ama emri vaki hiç ama hiç hoş olmamış hemde babası var. Neden o bakmıyor. yani benim babam 4 çocuğuna kendi baktı yıllarca. Kayınbabanızda 20 gün kızına bakabilmeli die düşünüyorum.

Kızları da var ama asla kızları böyle şeyler yaşamaz ki yaşasada kabul etmez kv dem, hemen müdahale eder olaya el koyar huyudur zaten herşeye karışır. Kızı yerine koyamaz beni koymasın da zaten, onun gibi bi annem olsun asla istemezdim, hatta onun gibi bir insanı tanımak dahi istemezdim ama nasip işte.

Cok merak ettim kendi kiz kardesiniz olsada biyle stres yaparmiydiniz, 9 yasindaki cocuk okuldan gelince bir kap yemek verilecek onune, size annenize bile getir gotur islerinde yardimci olur. Ben anlamiyirum koca tarafina bu kadar uzak olmaya calismak niye. Bunun icinmi bu kadar stres yapip esinizlekavga ediyorsunuz!!

Herkesin kapasıtesi farklı , sizin demekki bu konuda kendinize güveniniz var ama ne yazıkki benim yok ,ben bakamam ve benim yeğenim de değil (yeğenime sözüm geçer en azından) pek samimi olmadığım doğru düzgün görmediğim ve gördüğümde huyunu,davranışlarını hiç onaylamadığım görümcem.

Valla ben size hak veriyorum. Dogumdan sonra 10 gün gozunuz bebeginizi zor gorecek dikisleriniz olabilir sezeryan olabilirsiniz. Bütün dikkatinizi enerjinizi kendinize ve çocuğunuza harcayacaksiniz. Baska birinin bakimiyla mesgul olamazsiniz sizin anneniz de gorumcenize bakmak zorunda degil. Ve emin olun o durumda kendi yegeninizle de ilgilenemezdiniz.

Doğumdan sonra yiğenim çok kaldı bende hala da kalır. Kızımla aralarında 4 yaş var. Bazen zorlandım bazen yardımcı oldu. Ama burda ki mesele çocuğa bakmak değil bence. Size sorulmamış olması ve zaten bakabilecek bir babasının olması.

Yapmazdım kendi kızkardeşim olsa, ama kendi annem de beni doğuracağım zaman 9 yaşındaki çocuğun sorumluluğuyla bırakıpta umreye gitmezdi.Bir birey 9 yaşındada olsa, okula gidiyor sabah kahvaltısı ,beslenmesi, yatması, banyosu ,ütüsü, akşam yemeği, ödevi, kucağımda bir bebekle ve henüz beni neyin beklediğini bilmediğim bi lohusalıkla kaldıramayacağım sorumlulukların altına girmem..Üstelik koca tarafı istese umreye daha erkende gidebilir değilmi ? Haç değil bu umre herzaman var..İçini dışını çokda bilmediğiniz konuları tam okumadan ahkam kesmeniz pek hoş olmadı.

Evet sezeryan olacağım vajinismusluydum yener yenmezde hamile kaldım,o yüzden normal doğum yapamam dr da riskli olacağını düşünüyor ve büyük ihtimal genel anestezi olacak.Ee ben bunları bile bile yıllarca beklediğim hayalini kurduğum bebeğime vermeyim ki tüm enerjimi.

Ay ben savunan kadinlari hic anlamiyorum. Benim annem dogurdugum günden beri evine giderken bana sorarak gidiyor kizim bugün isin var mi cocuga bakabikecek misin tek basina diye. Elalem doguran gelinine cocuk birakip gitmeye kalkiyor
Savunmak değil bu. Bakmak istemiyorsa bakmaz. Ama istese bakabilir demek istedim ben.

Evet sorulmadı, babası da var ama annem gelicek ya bana bakmaya okuldan gelecek hop bize yollanacak biliyorum bunları istemiyorum.Eşimede söyledim ben bunu kabul etmiyorum diye.Bide ailem le eşimin ailesi görüşmüyorlar, sadece merhaba karşılaşırlarsa o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…