Evlilik buymuş

Ayy benim esimgil 10 kardes. 40 a yakin yigeni var. Hepsine ayri ayri duskun ben de sinir oluyorum. Kardes neyse de yigen yahu. Bunun annesi var babasi var sana ne diyorum yok adam kendi cocuguymuscasina buyuklu kucuklu yigen asigi. Keske yigenlerinin anasi babasi da kiymet bilse. Ama yapacak bir sey yok. Bu adami tanidigimda da boyleydi simdi de boyle. Sinir oluyorum ama kabullendim. Sen de kabullen. İyi yonunden bak. Ailesine duskun olan seninle kurdugu aileye de duskun olur.

Konunuzu okuyunca sanki evliligimin ilk yillarinda ben yazmisim gibi geldi. Ne kadarlik evlisiniz ? Yazmistim ki 5 yillikmis.

Allah yardimciniz olsun.

Sizin bir çocuğunuz olsa ve 9yaşında olsaydı, onu yük görecek miydiniz?
Babasını dersiniz, anlarım bir nebze. Koca adam, eli-ayağı var, birde erkek yanında rahat hareket edemezsiniz. Ama çocuk 9yaşında, okuldan gelince yer yemeğini, dersine çalışır, akşam biraz televizyon, ardından uyur. Eşinize, 9yaşındaki kardeşi hakkında böyle demeniz olmamış bence. Çocuk yanınızda durur, keşke iyi olsam da babanı da çağırabilseydim canım dersin eşine, olur biter. Kasmayın, erkeklere sürekli aileleriyle ilgili çene yapmak kurtarmaz bizi. Haklı iken haksız oluyoruz.

tüm erkekler aynı demek ki.. keşke biraz da sizin neler hissettiğinizi anlayabılseler

allah kolaylık versin sizlere
yardımcınız olsun
benzer sorun bende de var gibi birşey
biz eşimin ailesi ile farklı sehirdeyiz
senede ıkı kere falan gorusuruz
ama her aradıklarında süreklı eşime bir baskıları var
nefret edıyorum onlardan

dün onların yasadıgı sehırdeydık
her ailesine gttiğimizde görümcem ve 3 yegenı de gormek zorunda kalıyoruz çnk gorumcemle aynı evde yasıyorlar
görümcem eşime sürekli; evlendin diye bu cocukları unutmak yok der
çocuklarım yaramazlık yapacakları zaman ben hala dayıları ıle korkutuyorum der
sankı cocukların ayrı da olsa bır babaları yok, baslarında dedelerı var sen varsın.

eşime sürekli, sen bizi birakıp evlendin , bu cocuklar babalarından cok sana kırgınlar der gorumcem ve kv dem
sinir oluyorum boğasım gelıyor hepsini
sizin kendı cocugunuz olunca belkı eşiniz farklılaşir

karnı burnunda gelinini stres topu yapmış umreye gidecek..insan bana ihtiyacın olur doğumdan önce gideyim der daha da ama nerdee.Allah yardım eder düşünmemeye çalışın

Benim çocuğum olsa elbette görmem neden göreyim ama çocuğunu bana lohusa halimde bırakıp gitmeye çalışan kv demin çocuğunu yük görüyorum.Eşimin kardeşine bakmak gibi bir yükümlülüğüm de olduğunu düşünmüyorum, kv demin sorumsuzluğunu düşüncesizliğini ben çekmek zorunda değilim..

Benim çocuğum olsa elbette görmem neden göreyim ama çocuğunu bana lohusa halimde bırakıp gitmeye çalışan kv demin çocuğunu yük görüyorum.Eşimin kardeşine bakmak gibi bir yükümlülüğüm de olduğunu düşünmüyorum, kv demin sorumsuzluğunu düşüncesizliğini ben çekmek zorunda değilim..

karnı burnunda gelinini stres topu yapmış umreye gidecek..insan bana ihtiyacın olur doğumdan önce gideyim der daha da ama nerdee.Allah yardım eder düşünmemeye çalışın

Evet canım düşünmüyorum artık,banene naparlarsa yapsınlar madem o düşünmüyor evladını ben hiç düşünmem babası baksın abisi gitsin baksın banene.

Görümceniz saçmalamış,oldu olacak gelip sizle yaşasın çocukları, eşiniz babalık yapsın diyemi doğurmuş ,o kadar benciller ki işte sadece kendilerini düşünüyolar,sizin ne hissedeceğiniz umurların da olmuyor..

Aynen öyle
Kendisi bosanmıs eşim bekarken baba evine dönmüş
Sürekli bunu kullanıyor
O cocuklar bir kere eşimi nasılsın dayı diye aramazlar
Ama görümce sürekli dayılarııı bak bu cocuklar sana kırılıuorlar ihmal ediyorsun diye mesaj atar
Eşim de yegenlerini aramaz ama ayni sehirde olsak cok sorunlar yasardık orası kesin

Eşinize msj atacağına çocukların babasını arasın, dayıdır elbet ilgileneceği zamanda vardır ama herşeyin bir yeri zamanı var.Görümceniz bariz kıskanıyor sizi.İyiki aynı şehir de değilsiniz.

Aynen bende yaşadım babam yeğenine düğün yaptı 4, kez gitti geldi yeğeni dayısına sirt çevirdi babam az kalsın kalp krizi geçirecekti bende sinirlendim ama babam hala hangi yüzle kardeşleri ile görüşüyor. Babama gorusmeyin akillansin dedim yok görüşüyor bende bı daha bayramlarda gitmem o yeğen 5 senedir dayısına bayrama gelmedi ya o yeğen dediğim kuzen oluyor ama hepsi sattı babamı ben kaldıramam bunları cinler tepeme cikar

Bu kadar eminseniz, insanlara neden soruyorsunuz? Çok acayipsiniz. Kendi kardeşinize böyle bir durum olsa, kardeşim o, canım, kanım , tabi bakacağım derdiniz. Neyse ya, sizin fikriniz belli. Neden açtınız konuyu, anlamak mümkün değil.

arkadaşım sırf sana cvp yazmak için giriş yaptım..

öncelikle inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

zamanında bu kadar olmasada benzer şeyleri yaşadığım için sana çok çok çok hak veriyorum..

k.validenin yaptığı büyük ayıp , günahada girmek istemiyorum mübarek yere gidecek ama, bula bula senin doğum yapacağın zamanı mı bulmuş, yada yaz ayında gidip 9 yaşındaki kızını büyük kızının yanına gönderseymiş başka şehire.. böyle küçük çocuğunu belirsiz şekilde bırakıp, veya başkasına yük şeklinde bırakıp gitmek te gittiği yer açısından doğru değilki..

eşinede bu durumda üzüldüm, ki zaten sende belirtmişsin , o da annesi , kardeşi ve senin aranızda kalıyor ama, annesine söyleyebilirdi anne gidiyorsun ama kardeşimle babam ne olacak, biliyorsun eşim doğum yapacak ben hangisi ile ilgileneyim, o zaten lohusa olacak, neden başka bir tarih seçmedin diyebilirdi.. ama malesef işte erkeklerin anneleri kıymetli..

benim sana tavsiyem bence bugünden itibaren konuyu kapat ve ilgilenme, bırak ne yaparlarsa yapsınlar, çünkü ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek, kendini ve en önemlisi karnındaki bebeğini stres etmekten ona zarar vermekten başka bir işe yaramayacak.. zaman geldiğinde sende sadece bebeğinle ilgilen, bırak onlarla eşin ilgilensin, arta kalan zamanlarda da yoruldum deyip dinlenirsin..

sağlıklı günler dilerim..

İnsanlara sordum kararımı verdim, ayrıca kendi kardeşime böyle bir durum söz konusu dahi olamaz çünki bencil bir ailem yok çok şükür..Siz kendi başınıza bu tarz bişe gelirse bana verdiğiniz aklı kendiniz yaparsınız zira uzaktan davulun sesi hoş gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…